Access ALAPOZÓ 4 nap – Vona Kitti

Access ALAPOZÓ 4 nap

Access Alapozó® tanfolyam
…a változás, amit keresel…

2018. május 1-4. (kedd-szerda-csütörtök-péntek, 9:00-17:00) vagy
2018. május 31-június 3. (csütörtök-péntek-szombat-vasárnap, 10:00-18:00) vagy
2018. július 10-13. (kedd-szerda-csütörtök-péntek, 9:00-17:00) vagy
2018. augusztus 17-20. (péntek-szombat-vasárnap-hétfő, 10:00-18:00)

Válj képessé arra, amit valójában tudsz!
Felhatalmazni téged a Tudásra, ami már a Tiéd!
Kerülj a tudás birtokába, amit valójában tudsz!
Tudd meg, hogy mit Tudsz valójában! 

Mi van, ha lehetséges mindent megváltoztatni? Mi van, ha tudsz valamit, amit senki más nem tud? Mi van, ha most van itt az idő, hogy kifejezz és válasz mindent, amiért ide jöttél?

Az Alapozó kurzust arra találták ki, hogy megerősítsen abban, hogy bármit és mindent megváltoztathass az életedben. Az eszközök egy egész eszköztárát kapod, ami lehetővé teszi neked, hogy a korlátok alapjait, amiből oly gyakran működünk, és építünk egy új alapot, olyat, mely korlátlan lehetőségekből áll, hogy elkezdhesd azt az életet teremteni, amire igazán vágysz.

Mire vágysz? Mit szeretnél, mi legyen más? Szeretnél több örömöt? Több szórakozást? Több könnyedséget? Szeretnél reggelente a hála érzetével ébredni… úgy, hogy boldogan létezel a bolygón?

Bármi is legyen ez neked, EZ LEHETSÉGES. Világszerte több ezren teremtenek olyan életet, amire vágynak, az Access Consciousness® egyszerű és pragmatikus eszközeit használva, amit bemutatnak neked az Alapozó tanfolyamon.

Minden megváltoztatható. Minden lehetséges. A kérdés az, hogy ezt választod?

Az Alapozó kurzus során elkezded lefektetni egy másmilyen valóság megteremtésének alapjait, ahol megtanulod leépíteni azokat a korlátozásokat, melyek eddig meghatározták működésedet.

Minden korlátozás lényege, hogy a nem-tudatosság, vagy tudattalanság működtet. A tudatosság mindent magába foglal, és semmit nem ítél el: túlmutat ugyanis valóságunk polaritásán ahol mindig a helyest és a helytelent keresünk, és ezáltal megengedésbe, hálába, választásba, lehetőségbe, hozzájárulásba, és kérdésbe kerülhetünk, megtapasztalva, hogy mi az ami valójában lehetséges számunkra.

A Alapozó kurzuson megláthatod, hogy mik azok a nézőpontok, melyek korlátozhatnak, és hogy min változtass, hogy egy tudatosabb létezésbe kerülj, ahol már a jelenlegi valóságnak nincs rád befolyása.

Ha bármit választhatnál, akkor mit választanál?

A kurzus több száz eszközt kínál, szóbeli eszközöket és testkezeléseket is, melyek segítenek változtatni azokon a területeken, melyek nem működnek az életedben.

Az 5! Testkezelés, amiket meg lehet tanulni a tanfolyam során:

1. MTVSS (test rendszereinek helyreállítása, pl. immunrendszer, hormonrendszer, emésztőrendszer, stb.)
2. Biomimetikus MIMIKRI (átvett minták oldása, azaz oldása annak, amikor mások útjait másolod vagy mások útjához igazodsz, visszatesz a saját utadra, hogy önmagad légy) + AJÁNDÉK: 90%-os agyakapcitás növelése testkezelés
3. DMM – MDM (sejtek lebontása és új sejtek újraépítése)
4. Jelenet vége, balra el (elengedés, lezárás)
5. Sejtmemória (sejtreinkben tárolt traumák oldása)
6. Háromszoros sorozat rendszerek (trauma oldás)
+ 1 Csecsemőmirigy gyakorlat
(immunrendszerre, éberségre, telepátiára, energetizál)

A legnagyszerűbb erő a világon képességünk arra, hogy mindent megtudunk változtatni és át tudunk alakítani.

Egy résztvevői vélemény a tanfolyamról: 

“Számomra – Bars és néhány testkezelés tanfolyam elvégzése után – az alapozó képzés egy új ajtót nyitott meg az Access világában. Számtalan eszközt és tisztítást kaptam, illetve ezzel együtt komoly szemléletváltást, abban, ahogy a dolgokra tekintek. Biztos, hogy hetekre el vagyok látva ezeknek a feldolgozásával és beépítésével az életembe. Nagy köszönet Kittinek, hogy végtelen türelemmel és lelkesedéssel válaszolt az ötszázadik kérdésre is és addig magyarázott, amíg tiszta nem lett minden. És nem mellesleg köszönet azért a hangulatért és törődését, amivel mindig találkozom nála 🙂 
Évi”

“A négynapos alapozó teljesen felülmúlta az elképzeléseimet. Az ismeret anyag, amit kaptunk az eddigi világomat teljesen felforgatta, teljes káosszá vált. Nagyon örülök , hogy téged választottalak, mert a széles tudásod és türelmed által sikerült ezt a tömény fantasztikus anyagot átvenni és megérteni.  Annyi eszközt kaptunk, hogy végre a sok egyéb tanulmányaim közül valami, amit könnyedén és azonnal tudok alkalmazni és alkalmazom is az én és a családom életében. Hálásan köszönöm! Ildikó”

 

Néhány téma, amivel foglalkozunk a tanfolyamon, és amin változtatunk:
– gondolatok, érzések, érzelmek
– párkapcsolat, szex és az intimitás 5 eleme
– szex elemei és a szexuális gyógyítók
– választások
– elköteleződni az életedhez és önmagadnak lenni
– energia, a térűr és tudatosság
– pénzügyi éberség
– együttérzés, részvét, empátia és segítség
– ítéletek, kivetítések, elvárások, elkülönítések, ítélkezések, visszautasítások
– végtelen lény és humanoid “működés”
– alvás
– zavaró implantok (valóságunkat összezavaró gondolatok, érzések, állapotok)
– mi királysága
– étel és a test, egészség
– egységközösség
– halál
– …

Egy több mint 130 oldalas jegyzet vár, ami nagyjából 80 témán visz végig Access eszközökkel oldva ezeket a témaköröket, hogy egy új számodra működő valóságba lépj ezekkel kapcsolatban, hogy működjön az életed.

A világon több ezer ember teremti meg magának azt az életet, amelyre vágynak az Access Conscisousness® egyszerű és gyakorlatias eszközeinek segítségével, melyeket az Alapozó tanfolyamon megtanulhatsz.

Előfeltétel: Access Bars®
Alapozó egységes magyarországi ára: 280.000 Ft
Ismétlőknek és 16-17 éveseknek 140.000 Ft
15 év alatt (1 felnőtt kísérővel): 140.000 Ft

JELENTKEZÉS: Vona Kitti – vonakitti@gmail.com vagy 06-70-415-57-98

Csoportszervezési lehetőség: Ha szervezel csoportot szívesen utazok vidékre (vagy külföldre) is alapozót tartani! A csoport szervője kedvezményt, vagy létszámtól függően ingyenes részvételt kap az alapozóra!