Access Facelift tanfolyam - Vona Kitti

Access Facelift tanfolyam


Minőségi tanfolyamok – Jó hangulat – Tapasztalt és Hiteles Oktató – Kellemes Stúdió

ACCESS FACELIFT®
…energetikai fiatalítás, ránctalanítás és feszesítés az arcon és az egész testen…

TANFOLYAM IDŐPONTOK – A tanfolyam 1 napos
(jelentkezés:
vonakitti@gmail.com vagy 06704155798 vagy az oldal űrlapján)
2018. december 12. (szerda, 9:00-17:00) vagy
2018. december 16. (vasárnap, 10:00-18:00) vagy
2019. január 9. (szerda, 9:00-17:00) vagy
2019. január 13. (vasárnap, 10:00-18:00) vagy
2019. február 7. (csütörtök, 9:00-17:00) vagy
2019. február 10. (vasárnap, 10:00-18:00) vagy
2019. február 27. (szerda, 9:00-18:00) vagy
2019. március 21. (csütörtök, 9:00-17:00) vagy
2019. március 24. (vasárnap, 10:00-18:00) 

JAVASOLJ TANFOLYAM IDŐPONTOT: Hétköznap 9-17-ig szinte bármely nap tudok tanfolyamot tartani, ha a fenti időpontok közül egyik sem jó számotokra. Ha 2-en jöttök a tanfolyam megtartása 100%!

 

Az energetikai Facelift az Access Consciousness® módszerének egy elképesztő eljárása, ami az öregedés jeleit visszafordítja az arcon, és hasonló hatással van az egész testre.

Ha folyamatosan csináljuk (5-20 alkalom), maradandó hatást érhetünk el.

Biztosan találkoztatok már olyan emberrel, akinek az arca ragyogó volt. A ragyogás az energiai egyensúlynak köszönhető általában. Ha energetikailag jól vagyunk a kisugárzásunk ragyogó, a bőrünk kisimultabb.

Ez a kezelés pont ebben segít, hogy újra kisimult, ragyogó, “látható” legyél.

A kezelés azonban nem csak a ráncok eltüntetéséről szól. Rengeteg oldási folyamat fut a háttérben a kezelés közben, hiszen a ráncaink, a fáradtság, az elöregedés mögött rengeteg hitrendszer, érzelmi sérülés, a testünk helytelen működése áll. Ezeket is mind tisztítja a kezelés.


Kinek ajánlom?
– akik újra ragyogni szeretnének (csinálhatod magadnak is a kezelést),
– kozmetikusoknak,
– masszőröknek,
– terapeutáknak,
– barátokat kényeztetőknek,
– családban használóknak.

A tanfolyamon lesz:

– videó az alapítókkal – 35 perc,
– elméleti ismertetés és technikai tudnivalók a kivitelezésről,
– öregedéssel kapcsolatos szóbeli tisztítások, szóbeli facilitálás a témában,
– kezelések – adsz és kapsz (begyakorlása a kezelésnek)

Amit adok:

részletes jegyzet, kezelési menet ábrája.Helyszín:
1092 Budapest, Üllői út 23. (Corvin negyed és Kálvin tér között)

Ár:
Teljes ár: 55.000 Ft/fő
Ismétlőknek és 16-17 éveseknek 50 %: 27.500 Ft

16 éves kor alatt (1 fizetős felnőtt kíséretében): ingyenes


RÉSZLET AZ EGYIK KIKÜLDÖTT HÍRLEVELEMBŐL

Néhány napja jött az ihlet, hogy írjak egy kicsit bővebben a Faceliftről és osszak meg veled is az eredményekről képeket. Szeretném, ha egy kicsit mélyebb betekintést nyernél te is ennek a módszernek a működésébe, hiszen szerintem a Bars®, az MTVSS® és a Látás helyreállítás® mellett az egyik legösszetettebb kezelési metódusa az Accessnek.

Onnan kezdeném a Facelift beszámolómat, hogy ez is mint, ahogy minden Access testkezelés test-lélek-szellem szinten hat. Nagyon érdekes, hogy amikor először olvas az ember a Faceliftről, mint feszesítő és ránctalanító technikáról, akkor azt gondolná az ember, hogy itt csak a fizikai ráncok “kivasalásáról” van szó, ám ez a módszer ennél sokkal többet tud. Ugyanis a ráncaink és megereszkedéseink mögött blokkok, traumák, átélt nehézségek, bevett nézőpontok és jelen esetben szó szerint lehúzó hitrendszerek vannak. Szóval ez a módszer nem csak annyit csinál, hogy fizikai szinten eltünteti a ráncokat és feszesít, hanem ennél kényegesen többet, mivel blokkokat is old érzelmi és gondolati síkon is.

Facelift kezelés során 29!!! energia fut összesen, ami között van olyan természetesen, ami a fizikai sejtek regenerációja, rugalmasságának helyreállítása, de többféle traumaoldási, hitrendszer-, átvett mintázat oldási energia van közöttük, amit beindítunk, elindítunk, hogy a test azután elindítsa az önregenerációs és tudatalatti tisztítási folyamatait.

Minden alkalom után lehet látni a változásokat, de 5-20 alkalom végleges változásokat hoz.

Sok-sok ilyen kezelésem volt, amit adtam már és minden alkalommal lenyűgöz, hogy 60-90 perc alatt micsoda változást lehet elérni. Lenyűgöz, ahogyan változnak az arc vonásai, életi, feszesedik, de amit a legjobban szeretek, hogy a tekintet is sokkal ragyogóbb, energiával telibb lesz. Hiszen láthatjuk mi magunkon is, hogy mennyire látszik az energia rajtunk, hogy mennyivel kisimultabbak vagyunk, ha éppen jó passzban vagyunk. Ebben tud segíteni a facelift, hogy az oldási folyamatok és energetizálás hatására ezt a kisugárzást adja vissza, lendületet, energiát, ragyogást az embernek.

Ráadásul a kezelés nem csak arcon, de az egész testen végezhető. Így a test bármely részét lehet feszesíteni és ránctalanítani. Szerintem ez hölgyeknek külön jó hír! 🙂

Összegyűjtöttem néhány képet, hogy láthassátok ti is  hatásokat:

 

 

 

 

 

 

Nagyszerű változások ezek! 🙂

A módszert gyakran tanulják meg masszőrök és kozmetikusok is. A tanfolyam 7 órás, amiben 2 kezelést adsz és 2 kezelést kapsz. Megnézünk egy rövid videót Garyvel és Dainnel és átvesszük elméletben az elméleti rész.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]