ÁSZF - Vona Kitti

ÁSZF

VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

Megrendelés menete, Fizetés, Szállítás

 

A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) Vona Kitti E. V. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.vonakitti.com weboldalon (a továbbiakban: weboldal) keresztül vásárolható termékeket igénybe vevő Ügyfél (a továbbiakban: Vevő) jogait és kötelezettségeit tartalmazza. (Szolgáltató és Ügyfél a továbbiakban együttesen: Felek). Az ÁSZF – a viszonteladói szerződések kivételével – minden jogügyletre és szolgáltatásra vonatkozik, amely a www.vonakitti.hu weboldalon keresztül történik, függetlenül attól, hogy annak teljesítése Magyarországról vagy külföldről, a Szolgáltató vagy közreműködője által történik.

Megrendelés menete:

 1. Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosarába, majd kattintson a „KOSÁR” ikonra az oldal jobb felső sarkában.
 2. A „Kosár tartalma” oldalon, tudja változtatni az egyes tételek mennyiségét, megadhatja promóciós kuponjának számát, valamint választhat a szállítási módokból.
 3. Ha változtatott a kosara tartalmán a „KOSÁR FRISSÍTÉSE” gombra kattintva aktualizálhatja kosarát.
 4. Továbblépni a „TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ” gombra kattintva tud.
 5. „A Pénztár” oldalon kérjük adja meg számlázási adatait, ahol a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező.  Ezen az oldalon választhatja ki, mely módon szeretné a fizetését megtenni. Lehetőségek a Közvetlen banki átutalás vagy a Borgun online fizetési rendszerén keresztül.
 6. Továbblépéshez nyomja meg a „MEGRENDELÉS ELKÜLDÉSE” gombot. A megrendelését ezzel véglegesíti.
 7. Megrendeléséről automatikus e-mailt kap, mely tartalmazza rendelése adatait.
 8. A fizetés teljesítése után, amennyiben mp3-ban kérte a hanganyagokat azonnal megkapja e-mailben és letöltheti a hanganyagokat. Ha CD-ként rendelte a meditációkat akkor pedig postán fognak érkezni a lemezek.

Fizetés:

Az árucikkek mellett feltüntetett ár az árucikk vételára. A termékek ára nem tartalmaz ÁFÁ-t és nem is kerül felszámolásra, mivel alanyi adómentes tevékenységi körbe tartozok. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása, és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban, Ön tehát azt az árat fizeti, amelyet megrendeléskor lát az oldalon. A vételár kiegyenlítése az alábbi módokon történhet:

 • utánvéttel, a termékek kézhezvételekor a kézbesítő postásnak készpénzzel, vagy a Postán akár kártyával is.
 • utalással, rendelése után e-mail -ben kapott előlegbekérő birtokában a számlánkra utalja a vételárat. Az ellenérték beérkezés után postázzuk Önnek a rendelt termékeket és a végszámlát.
 • kártyával, a Borgun rendszerén keresztül.

Szállítás (csak CD vásárlás esetén):

 • Személyes átvétel (csak CD vásárlás esetén): A megrendelt termékeket személyesen is átveheti székhelyünkön, előzetes egyeztetés után. A számlát kizárólag készpénzben tudja kiegyenlíteni, szállítási költség nem terheli.
 • Belföldi házhoz szállítás (csak CD vásárlás esetén): A megrendelt terméke(ke)t a Magyar Posta munkatársai előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítják ki. Amikor a csomagot feladtuk a postán e-mail-ben értesítjük Önt a részletekről. A szállítási költség a rendelt termékek értékétől függ:
Rendelési érték Ár
1-14.999 Ft-ig előre utalással 1.290 Ft
15.000 Ft felett előre utalással szállítás ingyenes
Utánvét 2090 Ft
Személyes átvétel ingyenes

 

A szállítási költség minden esetben a ténylegesen kiszállított árumennyiség alapján kerül megállapításra.

Webáruház üzemeltetője:

Szolgáltató neve:  Vona Kitti
Szolgáltató e-mail címe:  vonakitti@gmail.com
Szolgáltató telefonszáma:  +36 70 415 5798
Szolgáltató Adószáma:  66776930-1-43
Szolgáltató címe:  1181 Budapest, Csontváry Kosztka Tivadar utca 25. 11/31

Távszerződés

A szerződés tárgya a www.vonakitti.com webáruházban található összes termék. A termékek tulajdonságait, jellemzőit az termékhez tartozó konkrét oldalon ismerheti meg. A webáruházban található termékek adatai a megrendelés időpontjában érvényesek. Újabb, ugyanazon termékre vonatkozó, de későbbi időpontban történő megrendelés esetén, az adatok változhatnak. A webáruházban található ajánlatok az adott időpontban hatályosak.

A megrendelőlap kitöltésével, elküldésével és annak “Megrendelés visszaigazolás (www.vonakitti.com)” e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre “Vona Kitti Egyéni Vállalkozó” (1181 Budapest, Csontváry Kosztka Tivadar utca 25. 11/31, Telefon: +36 70 415 5798, E-mail: vonakitti@gmail.com, Adószám: 66776930-1-43.), mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

Amennyiben a Vevő a vásárlás során házhoz szállítást kért, a Szolgáltató köteles a kiválasztott fizetési módnak megfelelően –  vagy utánvétellel, vagy a fizetést követően – a Vevő által a megrendelőlapon kiválasztott terméke(ke)t az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni!

Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szolgáltató köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot  a Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében, ez esetben a távszerződés a Felek között nem jön létre.

Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szolgáltató által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a Szolgáltató által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat – mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – Szolgáltató részére az általa kiválasztott módon megfizetni.

Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak.

A webáruház használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat “Vona Kitti Egyéni Vállalkozó” nem iktatja.

Reklamáció

Amennyiben a vásárolt termékkel kapcsolatban jogos mennyiségi és/vagy minőségi kifogás áll fenn, az eladó a kifogásolt terméket visszaszállítja feltéve, hogy a reklamáció az átadás során megtörtént. Jogos reklamáció esetén az új termék kiszállításának a díja a Vona Kitti Egyéni Vállalkozót terheli.

Panaszügyintézés helye (1997.évi CLV törvény rendelkezései alapján):

 • telefonon: 06 70 415 5798
 • levélben: 1181 Budapest, Csontváry Kosztka Tivadar utca 25. 11/31
 • vagy e-mailben: vonakitti@gmail.com

 

Elállás

A fogyasztókra vonatkozó jogokat a 17/1999. (II. 5.) Korm. rendelet szabályozza, összefoglalva:

A fogyasztót elállási jog illeti meg. Az elállási jog:

 • a termék átvételét követően,
 • vagy szolgáltatás esetén a szerződéskötést követően

8 munkanapon (vagy 14 naptári napon) belül gyakorolható. Írásban történő elállás esetén elegendő az elállási nyilatkozatot elküldeni 8 munkanapon belül a szolgáltató részére. A vásárló az esetben állhat el a vásárlástól anyagi következmények nélkül, ha a terméket eredeti állapotban vissza tudja szolgáltatni. Amennyiben a termékben kár keletkezett azt köteles Vevő a Szolgáltató részére megtéríteni. Az áru ellenértékét, és a megrendeléssel kapcsolatos költségeket a “Vona Kitti Egyéni Vállalkozó” köteles 30 napon belül visszaszolgáltatni, a termék visszaszállításnak a költségét a vevő köteles ez esetben állni.

Az elállás történhet:

  • telefonon: 06 70 415 57 98
  • levélben: 1181 Budapest, Csontváry Kosztka Tivadar utca 25. 11/31
  • vagy e-mailben: vonakitti@gmail.com

Szerzői jogok

A weboldal szerzői jogvédelem alatt áll. Szolgáltató a szerzői jogi jogosultja vagy a feljogosított felhasználója a weboldalon, valamint a weboldalon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, a weboldal felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást).

 

Szerződi jog védi a megvásárolható hanganyagokat, azok tematikáját, grafikáját.

A hanganyagok megvásárlása után a hanganyagok:

– a hanganyagok 3. félnek nem adhatóak tovább,

– nyilvános sugárzásuk nem megengedett,

– saját programokon való felhasználásuk a szerző engedélye nélkül jogszabályt sért,

– nem oszthatóak meg nyilvánosan az interneten.

A megrendeléssel a fenti jogszabályok automatikusan elfogadásra kerülnek, és bármely pont sértése jogi következményekkel jár.

 

A weboldal tartalmának, valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából vagy a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett. A magáncélú felhasználáson túli felhasználás – például adatbázisban történő tárolás, továbbadás, közzé- vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

 

A jelen ÁSZF-ben kifejezetten meghatározott jogokon túlmenően a regisztráció, vásárlás, a weboldal használata, illetve az ÁSZF egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot az Ügyfélnek a weboldal felületén szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására. A weboldal rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen és a magáncélú másolatkészítésen túl e szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatók fel vagy hasznosíthatók.

Mennyibe kerül a szállítás?

 • 1-14.999 Ft-ig előre utalás esetén: 1.290 Ft (Magyar Postával)
 • 15.000 Ft felett előre utalás esetén: ingyenes (0 Ft)
 • Utánvéttel: 2090 Ft (Magyar Postával)
 • Személyes átvétel estén: ingyenes (0 Ft)
 • Külföldre nincs kiszállítás

Hány napig tart a kiszállítás?

A csomag összeállítása 2-3 munkanap, a kiszállítás 24 órán belül megtörténik munkanapokon.

Milyen fizetési módok vannak?

 • Online bankkártyás fizetés a Borgun rendszerén keresztül
 • Átutalás
 • Utánvét átvételkor

Elállás, visszaküldés, csere:

 • Elállási jog – A fogyasztó jogosult a termék átvételének napjától számított 14 (tizennégy) naptári napon belül a szerződéstől indokolás nélkül elállni.
 • Visszaküldés – Az elállási nyilatkozat közlésétől számított 14 (tizennégy) naptári napon belül postai úton ajánlott küldeményként, futárszolgálattal vagy személyesen.
 • Csere – A webáruházban vásárolt terméket az ügyfél jogosult személyesen kicserélni, azonos értékben méretcserét kérni, vagy a termék árát levásárolni a termék átvételétől számított 14 (tizennégy) naptári napon belül, a Szolgáltató számlát kiállító üzletében. A csere kizárólag a még nem használt termék esetében lehetséges.