Access 3 napos Testtanfolyam® - Vona Kitti

Access 3 napos Testtanfolyam®

Minőségi tanfolyamok – Jó hangulat – Tapasztalt és Hiteles Oktató – Kellemes Stúdió

THE ACCESS 3-DAY BODY CLASS®
ACCESS 3 NAPOS TESTTANFOLYAM

TANFOLYAM IDŐPONTOK
A tanfolyam 3 napos

Budapest:
2024. június 21-23. (P-V, 9:00-17:00)
2024. június 26-28. (Sze-P, 9:00-17:00)
2024. július 24-26. (Sz-P, 9:00-17:00)
2024. augusztus 9-11. (P-V, 9:00-17:00)
További időpontok hamarosan!

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 23. (Corvin-negyed és Kálvin tér között)
Jelentkezés: vonakitti@gmail.com vagy +36704155798
vagy az alábbi ‘Jelentkezés’ gomb megnyomásával űrlapon:

JELENTKEZÉS

Szeretnéd 3 nap alatt a kezedbe fogni az Access Consciousness összes testkezelését egy jegyzetben?

AKKOR NEKED SZÓL A 3 NAPOS TESTTANFOLYAM!

Mi az, ami mindannyiunkban közös? Van egy testünk! Keresünk, utazunk a tudatosságban és többre vágyunk mi és a testünk, akit gyakran figyelmen kívül hagytak vagy rosszá tettek.

A tested egy érzékelő organizmus, mely hatalmas ajándék azáltal az életedhez, hogy folyamatosan információkat ad a körülötted lévő emberekről, lehetőségekről, energiákról… A megtestesülésed lehet egy magasabb tudatosság forrása, ha elkezded élni azt az egységközösséget a testeddel, ami valójában hozzáférhető, elérhető és lehetséges számunkra, ha választjuk. Ebben a valóságban a test egy fel nem fedezett potenciál, melyet eddig megítéltek, rosszá tettek és figyelmen kívül hagytak… és ez most változhat általad, a tested által. Hajlandó lennél-e a saját valóságod felfedezni a testeddel, ami más, mint amit eddig valaha gondoltál vagy tapasztaltál?

A testkezelések elkezdik megadni neked azt a teret, éberséget, örömöt, békét, tudatosságot, mellyel teljesen más együtt teremtés lehetséges minden molekulával az Univerzumban.

Mi van, ha a testünk egy nagyszerű hozzájárulás, hogy az életünk más legyen?

Az Access Testkezeléseit Gary Douglas és Dr. Dain Heer alkották meg, hogy meghívjanak arra, hogy megváltoztasd azt, ahogyan viszonyulsz a testedhez… és tulajdonképpen mindenhez az életedben.

Lehetséges a gyógyulás a nézőpontok megváltoztatása által?

Láttunk változásokat a testekben korábban lehetetlennek hitt dolgokkal kapcsolatban úgy, hogy kombinálták az Access kézrátételes kezeléseit az Access Consciousness szóbeli eszközeivel… És ez csak a kezdet…

Az Access Consciousnessben Gary és Dain felfedeztek több, mint 50 testkezelést, mely energiák képesek a testeket változásra és transzformációra facilitálni. Minden kezelés ezek közül dinamikusan képes futni, mint egy kézrátételes energia, mely invitálja a testet arra, hogy gyógyuljon és teremtse önmagát.

„Engedjük meg a testeknek, hogy tudják milyen ajándékok és azzá válnak számodra!”
Gary Douglas

Az Access Consciousness Testkezelései olyan kézrátételes kezelések, mely során különböző pozíciókra helyezzük rá a kezünket a testen, mialatt speciálisan meghívunk energiákat, hogy fussanak ezeken a pontokon. Ezek a kezelések meghívások a testnek, hogy térjenek vissza az eredeti működési módjukba, mely elősegíti a test helyreállítását és támogatja a hosszú életet. Ezek az energiák olyan természetes energiák, mely megvan mindenkinek és hozzáférhető bárkinek a világon.

„Te és a tested valami másra vágysz?”

Fedezd fel az Access 3 napos testtanfolyamát! Mi van, ha a tested az egyik legnagyszerűbb eszközöd a tudatossághoz és a változáshoz… a testednek, neked és a világnak?

Az Access Consciousness 3 napos Testtanfolyama során nem csak a több, mint 50 testkezeléshez férhetsz hozzá és kapod meg egy jegyzetben kézbe őket, valamit csinálhatsz meg közülük a tanfolyami társaddal jónéhányat, de használjuk az Access Consciousness szóbeli eszközeit is, melyek nagyban elősegítik a változást.

Ezen a kurzuson kapsz egy kézikönyvet több, mint 50 kézrátételes Testkezelésről és a 3 nap során ajándékozol és befogadsz amennyi csak belefér ebbe a 3 napba ezek közül. Ráadásul a tested és te képes vagy nem csak azokat a kezeléseket befogadni, amit te és a társad futtattok, hanem azokat is, amik körülöttetek futnak mások által bárhol a kurzus helyszínén.

„Tudatosság kell válnod a testedre vagy nem változtathatod meg teljességgel. Tudatosság nélkül beveszed fizikailag a korlátozásokat, amit más emberek valóságának neveznek.”
Gary Douglas

Mi az, amit te és a tested választasz?
Mi van, ha a megtestesülés lehet könnyed, örömteli és ragyogó?

 

ACCESS CIKKEK TEST TÉMAKÖRBEN

 

GYAKORI KÉRDÉSEK

MENNYIBE KERÜL A KURZUS?

A kurzus díja: 520.000 Ft/fő*
(Magyarországon dolgozók számára, ha más országból származik a jövedelmed érdeklődj az ár iránt privát üzenetben!)
A saját országod árazási táblázatát letöltheted itt: Global Pricing_ JULY 2023
Ismétlő ár: nincs
Félár: nincs
Kedvezmény fiataloknak és gyerekeknek: nincs

VAN-E ELŐFELTÉTELE A KURZUSRA VALÓ JELENTKEZÉSNEK?

Igen! Az előfeltételek a következők:

 • Access Bars (1 nap)
 • 12 hónapnál nem régebbi Access Alapozó képzés (4 nap)
 • vagy bármikor elvégzett Alapozó, de 12 hónapnál nem régebbi haladó min. 3 napos kurzus Garyékkel

Bárhol és bármikor végezted is a fenti kurzusokat beleszámít az előfeltételekbe.

MIT KAPOK A 3 NAPOS TESTTANFOLYAM SORÁN?

 • Jegyzetet, több mint 50 testkezeléssel.
 • Oklevelet a kurzus elvégzéséről.
 • Ennek az 50 kezelésnek a kezelőjévé válsz, melyet alkalmazhatsz magadon, másokon és beépítheted 50 különböző kezelésként a praxisodba.
 • Megvásárlási lehetőséget a Testkezelések referencia anyagához, melyben több mint 100 kezelés van.
 • A kurzus teljesítésével 1 lépéssel közelebb kerülhetsz a Testkurzusok oktatásához vagy a Facelift tanításához.

HOGYAN ZAJLIK EGY 3 NAPOS TESTTANFOLYAM? 

A 3 nap során egy partnerrel dolgozol végig, aki a társad lesz a kurzus teljes időtartama alatt. A 3 nap során egymást követik a testkezelés cserék, azaz ajándékozol és befogadsz kezeléseket a partneredtől… annyit, amennyi csak belefér a 3 napba. A kimaradt testkezelések cseréjét pedig folytathatod a kurzus után a partnereddel vagy csere-bere klubokban, illetve saját magad által privát partnerrel bármikor. A kurzus során van lehetőség kérdéseket feltenni, egyéni facilitálást kapni, beszélni a testekről Access megközelítésben, szóbeli eszközöket és energetikai gyakorlatokat megtapasztalni a testekkel. És mi más is lehetséges még? Intenzív 3 nap sok lehetőséggel.

A 3 NAPOS TESTTANFOLYAMBAN BENNE VAN-E A FACELIFT KEZELÉS?

Igen! A 3 napos testtanfolyam során elsajátítható több, mint 50 kezelés egyike a Facelift. A kurzuson bemutatásra és gyakorlásra is kerül a kezelés. Azaz adsz és kapsz 1-1 Facelift kezelést is.

KÉRDÉSED VAN A KURZUSSAL KAPCSOLATBAN?

HOGYAN TUDSZ JELENTKEZNI A KURZUSRA?

 • E-mailben: vonakitti@gmail.com
 • Telefonon: +36704155798
 • Űrlapon: ennek a menüpontnak a tetején vagy alján a ’Jelentkezés’ gomb megnyomásával

JELENTKEZÉS

  Név:

  E-mail cím:

  Amire jelentkezel:

  Telefonszámod és/vagy Üzeneted:

  Elolvastam azAdatvédelemi tájékoztatót