Access Bántalmazás oldás - Vona Kitti

Access Bántalmazás oldás

A bántalmazás oldás az Access Conscousness® és Gary Douglas egy speciális testkezelése, mely a testbe tárolt és az átélt bántalmazások kioldásában segít. A testkezelés kidolgozását Gary üzleti partnere és barátja, Dr. Dain Heer „ihlette”, akit gyermekkorában szexuális bántalmazások értek. Központi téma lett az Accessben, hogy valójában hogyan lehet kioldani ezeknek a bántalmazásoknak a lenyomatát a testből. Így született meg később a bántalmazás oldás testkezelés.

A bántalmazásnak valójában számtalan formája és megnyilvánulása létezik. Az embert bántalmazzák mások, valamint az ember bántalmazza önmagát is.
És hogy milyen formái lehetnek a bántalmazásnak? Lehet:

  • szóbeli bántalmazás,
  • érzelmi bántalmazás, zsarolás, kényszerítés,
  • fizikai bántalmazások: fizikai tetlegesség,
  • szexuális bántalmazás,
  • étellel kapcsolatos bántalmazások (ráerőltetés és önmagunk bántalmazása),
  • ítélkezések önmagunk felett,
  • spirituális bántalmazás,

Mindamellett, hogy ha eszünkbe jutnak a konkrét események a felszaggatott érzelmi sebek az emlékek által borzalmas fájdalmakat tudnak okozni a testünk is úgy működik, mint egy „emlékmű”, ami nem felejt. A bántalmazások emlékei ott élnek a sejtjeinkben és az élet minden pillanatában tudat alatt is alakítják a sorsunkat.

Mindaddig amíg az emberbe van kódolva a bántalmazás ismételni fogja az életében, generálja a bántalmazásokat. Ugyanazt a teret hozod létre, a bánatét, a fájdalomét, a letörtségét, az ítélkezését

A Bántalmazás oldás egy nagyon speciális oldás. Az Access kezelések közül ez a kezelések „csúcsa”. Akár egyetlen kezelés képes kioldani a testben, lélekben és gondolatokban felgyülemlett bántalmazások lenyomatait.

Ebből is adódóan egy nagyon speciális testhelyzetben történik az oldási folyamat, mert ilyenkor a kezelt mögé fekszem és átkarolom őt. A lábfejeink össze érnek. A kezelő a saját testén keresztül vezeti ki a bántalmazott fájdalmait, azokat a fájdalmakat, amiket ő nem tudott elengedni élete során. Természetesen a bántalmazás lenyomatai nem maradnak benne a kezelőben, ezek azonnal feloldódnak. A kezelés közben a biztonság, kedvesség, szeretet és önátadás különleges tere születik meg. Minden, amit „bezártál” a testedbe kioldódik.

Megtapasztalhatod a teljes és totális békét a bántalmazás drámája nélkül az életedben.

Milyen lenne az életed a bántalmazásaid nélkül?
Milyen lenne, ha a tested újra az öröm állapotában lenne?

Mivel ez egy magas szintű kezelés ezért fontos, hogy mielőtt eljönnél kezelésre legalább 30x hallgasd meg Gary Douglas tisztító előadását a bántalmazással kapcsolatban. Ez a kezelés előfeltétele. Enélkül nem tudlak ilyen kezelésre fogadni. Ezt a hanganyagot megveheted itt:

https://www.accessconsciousness.com/en/shop-catalog/advanced-special-classes/original-clearing-the-issues-of-abuse-1/

A hanganyagot lehet passzívan is hallgatni. Azaz ha megy a háttérben takarítás, munka, pihenés vagy alvás közben, hiszen ezek a tisztítások a tudatalattinak szólnak. És az sem lényeges, ha nem tudsz angolul. Az energia a lényeg. Amit felhoz és amit tisztít.

Ha 30x meghallgatod ezt a hanganyagot elkezd megváltozni mindaz a viszonyulás, ami most köt a bántalmazásodhoz. A bántalmazás elkezd kioldódni mindazokról a helyekről a testedben, ahol ezt beépítetted/bevetted/beültetted.

Gary invitálása a bántalmazás oldása testkezelés tanfolyamra (bár ez nem konkrétan a testkezelésről szól, ha belehallgatsz és beleengeded magad a kezelés megalkotóján keresztül, azaz Garyn keresztül érzékelheted azt a végtelen békét, az új lehetőségeket, amit ez a kezelés teremthet):

A kezelés díja (bevezető ár): 25.000 Ft/fő/alkalom
Kezelés időtartama: kb. 60 perc
Egyéni időpont lehetőségek: https://vonakitti.com/foglalhato-idopontok/

Kép források:
http://www.nlcafe.hu/foto/20150921/csaladon-beluli-eroszak-kepek/
https://www.emaze.com/@ACIWORRL/Child-Abuse-