Access ESSE - Vona Kitti

Access ESSE

ACCESS ESSE® TESTKEZELÉS
A STRUKTÚRÁLIS MEGTESTESÜLÉS ENERGETIKAI SZINTÉZISE
ENERGETIKAI CSONTKOVÁCSOLÁS ÉS IZOMLAZÍTÁS

Ahogy én fogalmazom meg, hogy számomra mi az ESSE®:
A világon ma elérhető legkorszerűbb és egyedülálló finomenergetikai maunálterápiája!

Az ESSE® kezelést 2017. májusában volt szerencsém elsajátítani Bécsben Glenna Ricetól. A módszert Suzy Godsey dolgozta ki, aki először lovakkal dolgozott energetikailag kötőszöveti helyreállítások során. Nem sok idő kellett, hogy rájöjjenek, hogy a módszer embereken is nagyszerűen működik. Ebből lett az ESSE® a testek számára tanfolyam.

Az ESSE® egy különleges testkezelés, amely ötvözi az Access Consciousness® Energetikai Testkezeléseit egy kézrátételes manuális technikával, mely során leginkább a test egészét körhálózó kötőszövetet kezeljük.

Ez a testkezelés úgy lett megalkotva, hogy ha eltérés lenne a test struktúrájában vagy formájában, akkor azokban változást hozzon létre így helyreállítva a funkcionális egyensúlyt a mozgásban, energetikában. A test minden kötőszöveti részére (sejtszinttől egészen a nagyobb szervrendszerekig) hatást lehet gyakorolni ezzel a kézrátétes energetikai kezeléssel.

Keveset hallani róla, de a kötőszövet nem csak egy különálló borítóréteg rendszer, hanem egy teljesen összefüggő struktúra, mely megszakítás nélkül veszi körbe az egész testet belülről. Ebből adódik, hogy előfordulhatnak olyan esetek, hogy ez a kötőszöveti réteg (fascia) megsérül a test valamely területén és más területeken okoz tünetet.

A kezelés futtatható:

 • izom- és szövet szakadásoknál,
 • műtéti hegeknél,
 • egész testen, mint finom csontkovácsolás
 • teljes testen az ítélkezések kioldására,
 • ahol a tested kéri, hogy strukturálisan helyreálljon,
 • fascia réteg (kötőszövet) oldására,
 • izomfájdalom, húzódás, rándulás,
 • mozgás könnyedségéért,
 • fájdalmak elmúlására,
 • testben lévő feszültség oldására (akár izomcsomóknál is),
 • baleseti hegek és sebek oldására,
 • a test bármely részén, ami fájdalmas, kemény, forró, tömör, vibráló, ahol „probléma” van,
 • testtartás javításra.

Egy magyar feliratos videó a fasciáról:

Mi a fascia?

„A fascia beburkol, áthatol, megosztja és tovább osztja az állati test minden egyes részét, körülvesz és áthatol minden izmon és ennek minden rostján – minden artériát és minden rostot.” 1889, Dr. Andrew Still

A fascia egy mindenütt jelenlévő, aktív, komplex intra és extra sejtszintű kötőszövet, amely kollagén és elasztin rostokat tartalmaz, amelyet valamilyen gélszerű anyag von be. Dinamikusan körbeveszi, befedi, támogatja, védelmezi, összekapcsolja, függeszti és megosztja a zsigeri, csont- és izomrendszert, egészen a legapróbb izomrostig sejtszinten. Hihetetlenül erős, ugyanakkor rugalmas szövet, amely legerősebb az inaknál. Húzóereje 2000 font körüli. A forma szerve úgymond. Ha minden mást eltávolítanánk a testből, annak formája megmaradna, mindössze áttetsző lenne. Reagál a kérdésekre és folyamatosan mozog változik, újrarendeződik annak függvényében, amit a test megkíván tőle. A traumák, a lestrapálás, öregedés, az ítélkezések és fix nézőpontok hatására a fascia megvastagszik, letapadás és megkötöttségeket hoz létre, melyek messze menő hatásai lehetnek a teljes testre vonatkozóan. Az ESSE kezeléssel a fascia újrarendeződik, a mozgás könnyeddé válik, a fájdalomérzetek elmúlnak, a testtartás javul, a test megkönnyebbül.

Hogyan zajlik a kezelés?

Masszázságyon fekve. Nagyon finom kimozgatásokkal, mozdulatokkal, érintésekkel, stimulálásokkal éppen, amit a test kér az adott problémának megfelelően.

Visszajelzések ESSE® kezelés után

„Képzeld tegnap csodálkoztam sportolás közben, hogy nagyobb súlyokat is meg tudok emelni a bal karommal, majd beugrott: kezelted a legutóbb!!!! Nagyon hálás vagyok! ❤️ Hogyan lehetne meg ennél is jobb?”

„A derekam tegnap szuper jól volt már. Mára kicsit fáj még, de remekül vagyok! Köszönöm neked! :)”

Volt, akinek hónapokkal műtét után is feszítő érzés volt a hasában, a fascia réteg sérülése miatt, mely a kezelés után megszűnt.

Egy kezelés során a hátban lévő csomók kioldódnak, több kezelés során tapasztaltam.

(A képen éppen én vagyok látható és engem kezeltek Bécsben! 🙂 )

A kezelés díja:

60 perc: 10.000 Ft/fő/alkalom
90 perc: 15.000 Ft/fő/alkalom (teljes testkezeléskor – ítélkezés oldás vagy finom csontkovácsolás teljes test esetén)

Egyéni kezeléshez időpontot itt lehet
https://vonakitti.com/foglalhato-idopontok/

Előre bejelentkezés mindig szükséges:
vonakitti@gmail.com vagy 06-70-415-57-98
(mielőtt hívna érdemes szétnézni a foglalható időpontok között)

Kezelés helyszíne
1091 Budapest, Üllői út 23.
https://vonakitti.com/elerhetoseg/