Access X-men® - Vona Kitti

Access X-men®


Minőségi tanfolyamok – Jó hangulat – Tapasztalt és Hiteles Oktató – Kellemes Stúdió

X-MEN KURZUSOK

X-MEN®  INTRO ELŐADÁSOK
Csak Online részvétellel
  

HAMAROSAN ÚJ IDŐPONT

Ez az este most kifejezetten felnőtteknek szól majd a saját felnőtt képességeik felfedezéséről!
Több, mint 20 X-Men képesség vár felfedezésre ezen az estén és valószínű beszélni fogunk a 9 Transziról is, ami 9 képesség, hátha kedvet kaptok Gary és Dain augusztusi 9 transzi kurzusához is!

X-MEN® –  A Felfedezetlen Lehetőség (1 napos)
Személyesen és Online részvétellel is

HAMAROSAN ÚJ IDŐPONT

CÍM – 1091 Budapest, Üllői út 23. (Corvin-negyed és Kálvin tér között)

BEJELENTKEZÉS – vonakitti@gmail.com06704155798

JELENTKEZÉS

Mi van, ha az autizmus, az OCD, az ADD és az ADHD képességek?

Mi van, ha nem érzékeny vagy?

… hanem magasfokúan éber.

Ha valóban a varázslat lennél, aki vagy…

mit választanál?

X-menként nagy valószínűséggel rendelkezel vizuális gondolkodó képességgel. Ez a valóság megtanít arra, hogy a teremtéshez rendelkezned kell egy vízióval, hogy valaminek milyennek kell lennie, tedd ki magad elé, és mindent TEGYÉL meg, hogy elérd azt. Lehet, hogy észrevetted, ez valójában nem működik nálad.

„Hajlandó vagy a világot megváltoztató lehetőségek szikrája lenni?” – Diva Diaz

Milyen lenne egy olyan világot létrehozni, ahol a címkék és a fogyatékosságok nem léteznének úgy, ahogy most? Ahol mindannyian megerősítést kapunk arra, hogy valóban hozzájáruljunk ehhez a világhoz, függetlenül kapacitásainktól és képességeinktől?

Mi van akkor, ha a létező címkék és úgynevezett fogyatékosságok közül sok, mint például az OCD, az autizmus, az ADD, az ADHD, egyáltalán nem fogyatékosság?

Mi lenne, ha te lennél az inspiráció szikrája az emberek számára, hogy maguk mögött hagyják a diagnosztizált valóságukat, és belépjenek valódi képességeikbe és a különbözőségükbe, amilyenek valójában?

„Az Access X-Men vezetők a végtelen lehetőségek szemüvegén keresztül látják a világot, és hajlandóak választásból, kérdésből és hozzájárulásból megteremteni ezeket a lehetőségeket.” – Diva Diaz

MI??? HOGY AZ AUTIZMUS, OCD, ADD ÉS ADHD KÉPESSÉGEK?

Az Access Consciousness egészen más nézőponttal rendelkezik az úgynevezett „fogyatékosságokról”. Mi van, ha az autizmus, az OCD, az ADD és az ADHD képességek? Mi van, ha az őrültségeket, a paranoiákat, a mániákat, a szorongásokat, a kényszerességeket, a stressz-zavarokat és a pánik tüneteit könnyebb megváltoztatni, mint képzelnéd? Mi van, ha az olyan életveszélyes betegségeket, mint a rák, a cukorbetegség és még sok más, egyszerű eljárásokkal és eszközökkel meg lehet változtatni?

A bizonyítékok most bukkannak fel, hogy a világ felcímkézett emberei rendelkezhetnek képességekkel, és ezeket fel kell tárnunk, nem ítélkeznünk felette. Ez a meghívód az Access X-menek körébe!

Az Accessben ezeket az embereket szeretettel X-Men-nek hívjuk. Valójában sok különböző területen ragyogó képességekkel rendelkeznek, amelyek néha észrevétlenek maradnak, vagy akár évekig rejtve maradhatnak. Itt az ideje, hogy felfedezzük, mik ezek a képességek? Milyen lenne megtanulni azt a nyelvet, amelyet ezek az emberek beszélnek, ahelyett, hogy rávenné őket, hogy jobban hasonlítsanak hozzánk?

Mi van, ha az X-Men (vagy te!) csak a kezdete annak, ami még lehetséges lenne a bolygón?

Ezeken az 1 napos kurzusokon a saját és a gyerekeid szuperképességeivel foglalkozunk, hogy számodra és számukra a másságuk áldás legyen ne átok!

„Mi van, ha a fogyatékosságnak tekintett képesség valóban egy még fel nem fedezett képesség?”
~GARY DOUGLAS

Úgy élted az életed, hogy teljesen rosszá teszed magad? Lehangoltan, kifordulva és teljesen lemaradva érzed magad attól, ami körülvesz? Mi van, ha ebben az egészben lehetőség van arra, hogy pontosan hozzáférj ahhoz, ami zseniális benned?

Mi van, ha minden egyes helytelenség mögött erősség van; egy hatalmas kapacitás és egy hatalmas ajándék, ami a világnak vagy?

Elgondolkozott már azon, hogy miért van az, hogy egyes emberek hajlamosabbak arra, hogy „érzékenyebbek” legyenek az őket körülvevő világra, mint mások?

Üdvözöllek a világunk X-Menjei között!

Ők azok a zseniális emberek, akik annyira hozzá vannak kötve az őket körülvevő világhoz, hogy kívülről „érzékenynek” tűnnek, de mi van akkor, ha tudatában vannak annak, hogy mi van valójában?

Az egyik dolog, amit a világunkban élő „érzékeny” vagy „introvertált” vagy címkézett emberektől gyakran megkérdeznek, hogy „miért vagy olyan szomorú?” vagy „miért vagy olyan érzékeny?”. De milyen gyakran segít ez a kérdés valójában, és milyen gyakran csak rosszabb érzést kelt tőle a feltett személyben?

Az egyik módja annak, hogy mi, mint X-Menek különbözünk, az a mód, ahogyan a világot észleljük. Az autizmus egy olyan szó, amely azon emberek „spektrumának” leírására szolgál, akik nem férnek bele a „normális” kategóriába.

Ezek közé az emberek közé tartozom. Más vagyok! Mindig másra vágytam. Arra, hogy ez a valóság működjön nekem és sikerült!

Gyerekkorom óta szuperérzékenységgel éltem. Egy idegrendszerei sajátossággal, ami által érzékenyebb vagyok a hangokra, fényekre, illatokra, az emberek egymás iránti viselkedésére, a világ működésére. Mivel ez együtt jár egy idegrendszeri állapottal sok évig küzdöttem azzal, hogy megtaláljam az egyensúlyt, ahol a megfeszült idegrendszerem nem emészti fel a mindennapjaimat a feszültségével. A boltban rendet rakok a polcokon és furcsa a működésem az embereknek időnként, de ez vagyok én és már tudom, hogy hogyan lehet ezt a szuper képességet megélni áldásként és nem átokként, hogy hogyan lehet megélni úgy, hogy az teremtő legyen számomra túl mások ítéletein.

Sok éve foglalkozom gyerekekkel és felnőttekkel, akik hasonló furcsaságokkal és sok különféle furcsasággal élik az életüket és csodás megmutatni másoknak, hogy különlegesek nem a világ „elcseszettjei”. Akik szoronganak a képességeik miatt és a világ nem működő eszközeivel próbálják működővé tenni a világukat…

A világ változása velünk kezdődik! Mi van, ha a másságod a legnagyobb ajándék, amit adhatsz ennek a világnak?

Csoda ráébreszteni az embereket arra, hogy csodák!

Ezen a kurzuson megmutatom a világot azon keresztül, ahogyan én látom, hogy te se vedd be ezt a valóságot igaznak, valódinak vagy jelentősnek. Mindez csak egy érdekes nézőpont!

Fedezzük fel együtt a képességeidet, amelyeket talán soha nem ismertél el! A képességeket, amiket talán ki se mersz mondani, mert túl sok ennek a világnak!

Tapasztald meg a tápláló teret más X-menekkel, ahol ítéletek nélkül lehetsz azzal, ami más benned!

Kinek ajánlom a kurzust:

 • Ha a gyereked X-men, címkézett ADHS-snak, OCD-snek és egyebeknek
 • Ha te magad ismered fel magadban a másságod
 • Ha szuperézékeny vagy és nem tudod kezelni
 • Ha úgy érzed vannak képességeid, de elnyomod őket

Díja:
2 órás intro – 30.000 Ft/fő (80 euro) – csak online
1 napos kurzus – 210.000 Ft/fő (552 euro) – személyesen és online (jegyzettel)
Részvétel: személyesen és online 
Amit tartalmaz az ár:  programon való részvétel, hangfelvétel

JELENTKEZÉS

  Név:

  E-mail cím:

  Amire jelentkezel:

  Telefonszámod és/vagy Üzeneted:

  Elolvastam azAdatvédelemi tájékoztatót