Being You - Légy Önmagad - Vona Kitti

Being You – Légy Önmagad

LÉPJ BE AZ ÖNMAGADKÉNT LÉTEZÉSBE
BEMUTATÓ KURZUS
Dr. Dain Heer Being You c. könyve alapján

2020. OKTÓBER 9.
(péntek, 18:00-21:00)
11.000 Ft/fő

BEJELENTKEZÉS – vonakitti@gmail.com06704155798

CÍM – 1091 Budapest, Üllői út 23. (Corvin-negyed és Kálvin tér között)

RÉSZVÉTELI LEHETŐSÉG:
– SZEMÉLYESEN a helyszínen,
– ONLINE zoom híváson keresztül,
– UTÓLAG: a kurzus kezdetéig megrendelve hanganyagon átküldve

JELENTKEZÉS

Az Access Consciousness részeként, Dr. Dain Heer egy egyedülálló tanfolyam sorozatot hozott létre a létezés elemeiről, amelyeket úgy tervezett meg, hogy megerősítsen abban, hogy tudd, hogy TE vagy az életed és megélésed teremtője. Az Önmagadként létezés eseményeket úgy alkotta meg, hogy kiszedjen abból, hogy az életedet robotpilóta módban éled – és bevezessen abba, hogy teljesen élettel telivé válj és teljesen jelen legyél, mint az a végtelen lény, aki valójában VAGY.

Az Önmagadként létezés nem arról szól, hogy rendben legyél. Arról szól, hogy önmagad ENERGIÁJA legyél, bármi is legyen az bármely helyzetben. Amikor elkezdesz önmagad lenni, abbahagyod, hogy a körülötted lévő világ okozata legyél. Te vagy a vezérlőülésben és tudod, hogy bármilyen helyzet megváltoztatható.

Meghívunk, hogy csatlakozz a létezés kalandjához Dr. Heerrel és más Access Önmagadként létezés Facilitátorokkal, világszerte online és élő eseményeken.

Ezen az estén ránézünk arra, hogy te hogyan tudod Önmagad életét élni. Tisztítunk, kérdezünk és tanulunk jópár olyan Access Consciousness eszközt, ami a hétköznapokban segítségedre lehet ebben! A kurzus során egy jegyzetet is kapsz.

A KÖNYV

Létezz önmagadként és megváltozik a világ Nemzetközi bestsellere, a Létezz önmagadként és megváltozik a világ egy igazán újító eszköztár a világ keresőinek – azoknak az embereknek, akik tudják, hogy valami más is lehetséges, de eddig még sohasem voltak meg az eszközeik ahhoz, hogy megteremtsék azt, amire vágynak.
Eszközök és processzek egyedi készletét használva, amelyet Access Consciousnessnek hívnak, Dr. Heer végigvezet a lépéseken, hogy kérdésből és választásból működj, tíz másodperces szakaszokban élj, engedd meg magadnak, hogy hozzáférj mindahhoz, amit már ösztönösen tudsz, és hatékony változást teremts az életedben és a világban. Dr. Heer sebezhetőséggel, tisztánlátással és humorral merít személyes átalakulásából és azoknak a tízezreknek a bölcsességéből, akikkel együtt dolgozott világszerte, hogy megmutassa azt a dinamikus változást, ami valójában lehetséges. Azért, hogy segítsen felismerni, hogy nem vagy elrontva, nincs veled semmi baj, és hogy olyan képességeid és erőd van, ami túltesz
a legvadabb álmaidon is.

A magyar könyv díja: 8.500 Ft
Megvehető a Bemutató előadáson október 9-én! Vételi szándékod kérlek előre jelezd, hogy biztosan legyen annyi példány, amennyi kell!

INGYENES ANYAGOK

A Létezz önmagadként és megváltozik a világ című könyv bevezetőjét és első fejezetét tartalmazó ingyenes hanganyag, amelyet Takács Linda olvas fel, itt található:
http://beingyouchangingtheworld.com/hu

BEING YOU VIDEÓK A YOUTUBEON

  

 

1. rész: Mi a helyzet a szabad akarat univerzummal?
Itt megnézheted!

2. rész: Kérj és megadatik (még a pénz is)
Itt megnézheted!

3. rész: Hajlandó vagy annyira más lenni, hogy nagyszerű kapcsolatod legyen?
Itt megnézheted!

4. rész: Mi van, ha a törődés a lényeged?
Itt megnézheted!

5. rész: Készen állsz, hogy megszabadulj a robotpilótától?
Itt megnézheted!

6. rész: A bolygót tényleg meg kell menteni?
Itt megnézheted!

7. rész: Az ítélkezés jelenlétében, tegyél még rá egy lapáttal!
Hamarosan érkezik!

JELENTKEZÉS

  Név:

  E-mail cím:

  Amire jelentkezel:

  Telefonszámod és/vagy Üzeneted:

  Elolvastam azAdatvédelemi tájékoztatót

  error: Védett tartalom!