Bőség meditáció CD - Vona Kitti

Bőség meditáció CD

BŐSÉG MEDITÁCIÓ CD

Bőség

A bőség meditációs cd sok kérdésre megadhatja a választ. Gyakran kérdezik, hogy mikor leszek vagyonos ember, hiszen annyit dolgoztam már, annyi mindent megtettem. Sajnos rengeteg dolog van, ami a bőség és közénk állhat.

Először is nem ugyanaz a pénzteremtés és a bőség teremtés. A bőség teremtés valami több annál, mint amikor pénzt csinál az ember. A bőség teremtés nem csak anyagi bőség teremtés hanem érzelmi is. Bőséget teremteni annyi, mint valami nálunk magasabb célt szolgálni azzal, amit csinálunk. Ez lehet persze bármi, hiszen bármilyen munkával szolgálhatjuk a körülöttünk lévő embereket. A lényeg, hogy megtaláljuk az utunkat.

De hogy miről is szól ez a meditáció pontosan?

Rengeteg olyan tényező van, mely meghatározza azt, hogy mennyi pénzünk is van. Hozattunk otthonról családi mintákat, melyeket mi is bekódoltunk magunkba és ugyanúgy bánunk a pénzzel, mint ahogy a szüleink vagy őseink tették. Lehetnek korlátozó hiedelmeink és gondolataink.

Hányszor hallottuk, hogy a pénzért keményen meg kell dolgozni, vagy hogy a pénz nem boldogít.

Ezeket a hiedelmeket el kell engedni, hiszen ezek a tudatalattinkban folyamatosan dolgoznak.

Tehát az első lépés, hogy feltárjuk a negatív mintáinkat, a korlátozó hiedelmeinket és bevésődött mondatokat.
Ezután áttekintjük a felnőtt korunkat, hogy mi hogyan kezeljük a pénzt. Mennyire vagyunk képesek kiadni, elfogadni, átadni, elengedni.

Belső vezetődnek megmutathatod ebben a meditációban, hogy mire is vágysz igazán. Nagyon fontos, hogy vizualizálja az ember azt, amire vágyik képekben, érzésekkel megtöltve úgy mintha azok már teljesültek volna. (Ajánlom a Mindennapi meditációt, mely segítségével a vizualizáció naponta elvégezhető!)

A meditáció végén pedig az Isteni jelenléttel kapcsolódhat az ember, akitől elfogadhatja a gondoskodását, szeretetét.

Minden meditációban a saját jelenléteddel kapcsolódsz abban a formában, ahogy te szeretnél. Hívhatod őt sorsnak, magasabb tudatosságnak, Jézusnak, Buddhának, Krishnának, bárhogy kapcsolódhatsz hozzá. Hiszen, ahogy Sri Bhagavan is mondja 7 milliárd ember, 7 milliárd Isteni.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

Ára: 5.000 Ft/mp3, 5.000 Ft/CD

MEGRENDELŐLAP

    Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

    Adatvédelem