Deeksha - Vona Kitti

Deeksha

DEEKSHA
EGYSÉG FELÉBREDÉS KURZUS ÉS DEEKSHA-ADÓVÁ AVATÁS

A deeksha (ejtsd: diksa) egy Dél-Indiából származó energia átadási forma, mely segít az elme lecsendesítésében, az egység állapotának elérésében.

SriAmmaBhagavan (18)

Segít, hogy egységbe kerülj önmagaddal, kapcsolódni tudj másokhoz, hogy megtapasztald az egységet mindennel, ami körbevesz téged. Hogy megszűnjön az egyedüllét, és a szétválasztottság érzése.

Az elme lecsendesítése által megszűnik az a belső zaj, mely folyamatosan arra késztet téged, hogy a múltbeli tapasztalataid által vezérelve cselekedj, érezz és gondolkodj. Uralma alatt érzékeled Önmagad és mindent az elme, az „én” sérülésein keresztül tapasztalsz. A deeksha segít, hogy valójában elkezd élni az életet.

Segít eljutni a Felébredés, az Istenfelismerés, a Szívkivirágzás és a Megvilágosodás állapotig.

Segít téged összekapcsolni a Legfelsőbb tudatossággal, a Felsőbb éneddel, az Isteni jelenléted bármely formájával, akivel kapcsoltban állsz most. Ha pedig nincsen kapcsolatod, akkor segít visszavezetni téged a Forráshoz, hogy önmagadban találd meg ezáltal, az élet kiapadhatatlan forrását.

De a legfontosabb, hogy hozzásegít egy szabad élethez, az öröm, a bőség és a boldogság állapotához az életed minden területén.

Az energia hatására mély belső munka indul el az emberben, mellyel együttműködve hatalmas változások érhetőek el a tudatosság emelkedésében. A személy teljes belvilága megváltoztatható általa, felülírhatóak a düh, harag, sértettség, a félelmek, az aggodalmak. Ahogy pedig a belvilág változik, változnak a kapcsoltok, változik minden, ami az embert körülveszi a külvilágában.

A deeksha módszere komplex, hiszen az energia mellet megtanít elmélkedni, meditálni, tapasztalni, megérteni az élet törvényszerűségeit, és a Mindenség működését a tanításokon keresztül.

A világon milliók tapasztalják már, ahogy a deeksha hatására változik az életük. Ezrek utaznak Indiába Sri AmmaBhagavanhoz, hogy segítségükkel még inkább megtapasztalhassák a szabadságot, az életet, az örömöt, a bőséget és a boldogságot, az áldás erejét. A deeksha egy életforma, egy önismereti út, egy kiváló lehetőség, hogy te is változtass az életeden!

Az Egység mozgalom és a deeksha megálmodói és megalapítói Sri Amma és Sri Bhagavan.

Víziójuk: „Teljesen és feltétel nélkül megszabadítani az emberiséget.” Megszabadítani az elme fogsága alól és megadni a teljes emberiség számára a felébredést. Az emberiség megszabadítására pedig a deeksha a legnagyobb támogató erő.

A deeksha célja az isteni energia átadása, mely segíti a tudatosság emelését, a kundalini emelését, az egység állapotába kerülést és a felébredés állapotát. Teljes átalakulást eredményez a személy felfogásában, dolgokhoz való hozzáállásában, megszűnik az ego, az „én”, mint egy elkülönült létező illúziójának érzete és megtörténik az egység és az isteni jelenlét megtapasztalása.

A deeksha megszünteti az ismétlődő, negatív viselkedési mintákat, feloldja a traumákat, melyek energetikai és sejtszinten eltárolódtak, valamint elősegíti a mély érzelmi gyógyulást. Végül pedig a folyamat elvisz minket a magasabb, felébredett tudatállapot folyamatos tapasztalásának állapotába, ahol minden személyes szenvedés megszűnik.

Amikor az érzékek felszabadulnak az elme értelmezési folyamata alól, az érzékelés természetes tisztasága megjelenik – melyet spontán örömérzések, belső nyugalom kísér és az egység érzése.

Deekshát beavatott deeksha-avatón keresztül lehet kapni. A folyamat során a deeksha adó néhány percig az ember feje fölé helyezi a kezét, amíg áramlik az energia. A folyamat alatt különböző megtapasztalásokat lehet megélni. Van, amikor hatása azonnal érezhető és van, amikor a megtapasztalások csak néhány nap elteltével következnek be.

12110_207712039426398_904544605_n

 

A deeksha hatásai:

gyógyulnak a kapcsolatok,

felébreszti a mélyebb érzéseinket – szeretet, hála, együttérzés

segít a másik emberhez való kapcsolódásban

segít az életünk minden területének rendezésében: pénzügyek, egészség, párkapcsolat

boldogabb és kiegyensúlyozottabb életet teremt

összeköt a belső vezetőnkkel és az Isteni jelenlétünkkel, Forrással

tudatosságemelő

befogadóvá tesz minket az élet minden ajándékára

Mi történik a 2 napos kurzus során?

Ez a 2 napos egységes felébredés kurzus a felébredés megtapasztalásáig viszi a résztvevőket.

Az egységes felébredés deeksha kurzus során az indiai Egység Egyetem beavatási folyamatán megyünk végig, mely mély megtapasztalásokat hoz. Meditációk kísérik a folyamatot és viszik még mélyebbre a résztvevőket a felébredés folyamatában. A tanítások és a mélységes megtapasztalások által egyre közelebb kerülünk Isteni énünkhöz, egyre erősödik vele a kapcsolatunk.

Egy ősi szertartás során pedig mindenki megkapja a Mukthi Deekshát, mely a felébredést segíti elő és ezután válik mindenki deeksha-adóvá.

Egység Egyetem – Dél-India

Mi a felébredés?

A felébredés nélküli élet olyan, mintha egyáltalán nem is élnél. Az életed csupán erőfeszítés a túlélésre. Miért nem élünk? Az elme akadályozza ezt. Miként teszi? Nem engedi, hogy a valóságot úgy tapasztaljuk meg, ahogy az van.
Amikor valóban tapasztalod a valóságot, akkor élsz. De az elme nem engedi, hogy ez megtörténjen. Miért? Az elme állandóan megnevez, ítélkezik és mindezt próbálja memóriává alakítani. Ez az amiért az elme sohasem engedi neked, hogy valójában bármit is tapasztalj.

Ezért ha élni szeretnénk, szabaddá kell válnunk az elmétől. Ezen kívül van még egy ok, amiért szabaddá kell válnunk az elmétől. Mégpedig az, hogy az elme a felelőse az emberi lét összes problémájának. Problémákat teremt és utána megpróbálja megoldani azokat. És pontosan eme erőfeszítésben él túl. Problémák nélkül az elme nem maradhat életben. Ez az összes bajunk felelőse.
Amíg nem válunk szabaddá az elmétől, addig nem szűnnek a gondjaink. Minden az elméből gyökerezik, legyen az személyes vagy közös, politikai vagy gazdasági, szociális vagy akár környezetvédelmi. Hacsaknem és amíg nem szabadulunk meg tőle, addig a problémáink nem fejeződnek be.
Az elmétől való megszabadulás az egyetlen forradalom. Nincs más fejlődési lehetőség, ami az embert igazán átalakíthatja. Emiatt nagyon fontos az elme uralma alóli megszabadulás. Ez nem azt jelenti, hogy szüntessük meg az elmét, egyáltalán nem, az elme nagyon is ott lesz. Tulajdonképpen még hatékonyabban működik majd. De ahelyett, hogy használná az életünket, mi használjuk majd az elmét.
Csak ennyi lesz a különbség a folyamatban. Az elme továbbra is ott lesz, csak végre mi használjuk majd őt…
Ezt a szabadságot nevezzük felébredésnek.

„Amint te magad felébredsz az Egység állapotára, 100.000 embernek segítesz majd abban, hogy ez velük is megtörténjék. Ez a te szereped. Ha nem ennek a szerepnek a betöltése lenne a küldetésed, nem találhattad volna meg az utadat hozzánk.” Sri Bhagavan

Mit tanulunk a felébredés kurzus során?

Betekintést nyerhetünk a felébredési folyamat különböző állapotaiba.

Megtanulod összekapcsolni magad a Felsőbb Éneddel, az Isteni Jelenléteddel.

Megismered a siker formuláját.

Megismered azokat a fontos lépéseket és teendőket, amelyekkel meggyógyíthatod a kapcsolataidat.

Elsajátítod azokat a tudnivalókat, melyek a folyamatos fejlődést biztosítják számodra életed különböző területein.

A 2. nap végén áldásadóvá válsz, és ezt a csodálatos, átalakító erejű szeretetenergiát beviheted majd a mindennapjaidba, segítve ezzel családod, barátaid, ismerőseid emelkedését, fejlődését is.

A kurzus elvégzésének feltételei?

A kurzust bárki elvégezheti.

Ismétlőként is részt lehet venni a kurzuson.

Miért is érdemes áldás-adóvá válnod?

 •  A deeksha a tudatosság egyre magasabb szintjeire viszi az embert.
 • Megtanulsz bárhol és bármikor összekapcsolódni a Te saját Isteni jelenléteddel (Végtelen Intelligencia, Univerzum, Jézus, Buddha, Isten …)
 • Képessé válsz közvetíteni a deeksha-át, ezáltal hozzájárulsz más embertársaid fejlődéséhez.
 • Minél több áldást adsz (deeksha) annál intenzívebb fejlődésben lesz részed.
 • Beavatás után mindenkinél elindul egy nagyon erőteljes rendezési folyamat a kapcsolatainkban, életszemléletünkben, életminőségünkben, …
 • Kapcsolataid, életterületeid (anyagiak, egészség, párkapcsolat, karrier, munka) javulnak, rendeződnek.
 • Szívünk kivirágzásnak indul, így képessé válunk összekapcsolódni embertársainkkal és nem utolsó sorban saját magunkkal. A kapcsolatok gyógyulásnak indulnak.
 • A deeksha segít mélyebben megtapasztalni az érzéseinket.
 • A dolgok elkezdenek megtörténni az életünkben.
 • Áldásadóként részt vehetünk az indiai Egység Egyeteme által meghirdetett kurzusokon Indiában.
 • Itthon lehetőségünk nyílik csak áldásadók számára nyitott programokon részt venni, amelyek mind a Felébredésre fókuszálnak.

 

TANFOLYAMRA JELENTKEZNI LEHET:
Vona Kitti – 
06-70-415-57-98 – vonakitti@gmail.com

DEEKSHA TANÍTÁSOK MAGYARUL A YOUTUBE-ON http://www.youtube.com/user/DeekshaHungary