Elengedés és megbocsátás CD - Vona Kitti

Elengedés és megbocsátás CD

ELENGEDÉS ÉS MEGBOCSÁTÁS

A lemez 2 hanganyagot tartalmaz. Az egyikben emberekkel kapcsolatos sérelmek és megbántottságok elengedése történik és ezek megbocsátása míg a másikban élethelyzeteket engedünk el. Nagyon fontos, hogy amíg az ember teli van sértettséggel, fájdalmakkal, megbántódással addig nincs helye az életében új és friss dolgoknak, új és friss energiáknak. Így amikor elengedünk és megbocsátunk valójában helyet csinálunk önmagunkban. Amikor a kapcsolatainkat rendezzük gyógyítjuk a lelkünket és teljes lényünket. Kulcsfontosságú kérdés életünkben az elengedés és megbocsátás.

Az első meditációban magadhoz hívhatsz egy olyan személyt, akivel megoldatlan konfliktusaid vannak, és ezeket szeretnéd elengedni és megbocsátani. Utána eredhettek együtt, hogy mi is volt a konfliktus valódi oka, majd minden elengedésre kerül és megtörténik meditációban a kölcsönös megbocsátás.

A második meditációban élethelyzetek oldására kerül sor. Mindenkinek vannak olyan élethelyzetei, amin nem tud túllendülni, amit nem tud megoldani. Valahol a múltban elindultak ezek és újra ismétlik önmagukat, hatnak a jelenünkre. Ilyenek az akadályok az életünkben, vagy akár egy szokás, szenvedély, de lehet ilyen akár a szegénységtudat, ha újra és újra megcsalják az embert…sok-sok ilyen élethelyzet lehet. Ezeknek a háttér történetét nézheti meg a meditáció hallgatója és oldhatja fel magában. Majd a meditáció végén egy új élet teremtése történik.

Ára: 5.000 Ft/mp3, 5.000 Ft/CD

MEGRENDELŐLAP

    Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

    Adatvédelem