Gyökércsakra meditáció CD - Vona Kitti

Gyökércsakra meditáció CD

GYÖKÉRCSAKRA MEDITÁCIÓ
(Biztonság, bizalom, szülői gyökerek, félelmek, anyagi biztonság, bőség, energia)

Ebben a meditációban dolgozhatsz a szülői kapcsolataidon. Az édesapádhoz és az édesanyádhoz fűződő kapcsolatodat a legfontosabb rendezni, hiszen minden érzelmi kapcsolódásunk, minden mintánk gyermekkorunkból a velük töltött évekből származik. A szülői kapcsolaton dolgozhat az ember akkor is, hogy ha esetleg nevelőszülő nevelte, hiszen akkor ő tölti be a szerepet, illetve akkor is, hogy ha a szülők már nincsenek az élők között. Fontos, hogy ha az ember elveszítette a bizalmát az édesanyja vagy édesapja vagy mindkettőjük felé akkor már nem tud bízni abban sem, hogy az élet gondoskodik róla. Megrendül az alapvető bizalom az élet, az emberek iránt.

A meditáció további részében a belső gyermekkel lehet dolgozni. Mindenkiben él egy belső gyermek, aki nem csak a gyermekkorunk fájdalmait hordozza, de a felnőtt korunkéit is. Fontos, hogy a belső gyermekünk boldog legyen és ebben a meditációban megadhatod neki azt a biztonságot, szeretetet, amire szüksége van.

Ezután egy önismereti utazás kezdődik, mely során a gyökércsakrádhoz kapcsolódó életterületeket tekintheted át. A bizalom, biztonság, félelmek, felelősség vállalás témaköreiben.

A végén egy csakra gyógyítás következik a saját Isteni jelenléteddel. Fontos, hogy mindenkinek mélységes kapcsolata alakuljon ki a saját belső vezetőjével és a saját Isteni jelenlétével.

A végén pedig egy természeti képpel zárul a meditáció. Egy fa átölelésével, melyen keresztül megtapasztalható, hogy hogyan is veszik fel a fák a föld energiáját és hogyan alakítják azt át.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

Ára: 5.000 Ft/mp3, 5.000 Ft/CD

MEGRENDELŐLAP

    Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

    Adatvédelem