Kronobiológia - Vona Kitti

Kronobiológia

KRONOBIOLÓGIA PSZCIHOGENETIKA TANFOLYAM
…önismeret felsőfokon születési dátum alapján…

2 NAPOS  TANFOLYAM
2023. szeptember 23-24.
(szombat-vasárnap, 9:00-17:00)
(jelentkezés: vonakitti@gmail.com vagy 06704155798 vagy az oldal űrlapján)
Mi a kronobiológia?

A kurzus során megtanulunk kronobiológia elemzéseket készíteni. Ennek alapja a születési dátum. Jó hír, hogy óra és perc nem kell, csak a dátum.

A kronobiológia segítségével önmagunk, társunk, gyerekünk, szüleink, barátaink vagy kollégáink alaposabb megismerése lehetséges egy egyszerű születési dátum ismeretével.

A módszer segítségével megmondhatjuk egy személy fizikai, érzelmi és szellemi tulajdonságait, hiszen oka van annak , ha valaki csendesebben, visszahúzódóbban, viselkedik vagy, ha feltűnőbben, harsányabban illetve ha valaki könnyebben megéli érzelmeit vagy ha elfojtja. Az emberek megismerése által könnyebben elfogadhatóvá válik számunkra a másik személye. Ha már értjük azt, hogy a másik eredendően azért viselkedik úgy, ahogy mert ilyen energiákkal és tulajdonságokkal született könnyebb az elfogadása.

A kronobiológiai pszichogenetika egy 1970-es években született tudomány, amely 1981-ben teljes rendszerré állt össze. A volt Szovjetunióból származik, megalkotói pedig Prof. Zsazskov Vlagyimírovics és Dr. Tatjana Szmirnova. A két kiváló tudós az egyén születési napjára jellemző kozmikus hatásokat vizsgálta, olyan aspektusból, hogy az miként hat a személyiség kialakulásában.

Születésünk dátumából ugyanis megállapítható, hogy milyen egész életünkre kiható tulajdonságokkal ruházott fel bennünket az Univerzum. A módszer működését statisztikákkal bizonyították, továbbá a hitelességét szakértők, orvosok és pszichológusok személyes tapasztalatukkal támasztották alá. A rendszert megbízhatósága és valóságtartalma miatt a profi sportban, a munkaerő gazdálkodásban és a gyógyításban egyaránt használják, de számtalan további területen nyújthat segítséget.


Miben segíthet a kronobiológia?

Hasznos számunkra, ha pontosan tudjuk, miben rejlik erősségünk és hol szorulunk segítségre. A kronobiológia lehetőséget ad arra, hogy az emberi tulajdonságokat, kapcsolatokat a szokványos módoktól eltérően, egy teljesen más nézőpontból, energetikai oldalról szemléljük.

 • feltárhat párkapcsolati problémákat
 • segíthet párunk megértésében
 •  javítja az emberi kapcsolatokat
 • megmutatja miben tehetséges az ember
 • megmutatja milyen jellegű munka illik az emberhez
 • megmutatja, hogy milyen jellegű iskola lenne megfelelő gyermekének
 • megmutatja a megfelelő életvitelt a betegségek elkerülése érdekében
 • magyarázatot ad arra, hogy az ember miért vonzódik egyes emberekhez, másokkal pedig miért nem akar közelebbi kapcsolatot
 • segíthet a megfelelő társ megtalálásában
 • segíthet a megfelelő munkaerő kiválasztásában

Kronobiológia tanfolyam

A tanfolyam 2 napos. A 2 nap során megtanuljuk az egyes emberek egyéni jellemzésének módszerét. Az egyes típusok jellemzését valamint a különböző fizikai, érzelmi és szellemi tipológiák összeolvasását. Valamint az egyes emberek kapcsolódásának lehetőségeit vesszük végig, hogy két személy az egyes szinteken szinkron, ellentétes, tanított, tanítói, karmikus, sorsszerű, stb. kapcsolatban van-e egymással.

Tanfolyam díja: 100.000 Ft

JELENTKEZÉS

  Név:

  E-mail cím:

  Amire jelentkezel:

  Telefonszámod és/vagy Üzeneted:

  Elolvastam azAdatvédelemi tájékoztatót