Kronobiológia - Vona Kitti

Kronobiológia

KRONOBIOLÓGIA PSZCIHOGENETIKA TANFOLYAM
…önismeret felsőfokon születési dátum alapján…

TANFOLYAM IDŐPONTOK – A tanfolyam 1 napos
(jelentkezés: vonakitti@gmail.com vagy 06704155798 vagy az oldal űrlapján)
ÉLŐ KURZUS BUDAPESTEN:
2020. november 8. (vasárnap, 10:00-18:00) vagy
2020. december 12. (szombat, 10:00-18:00)

!!!ONLINE EGYÉNI IDŐPONTBAN IS!!!

Mi a kronobiológia?

A kronobiológia segítségével önmagunk, társunk, gyerekünk, szüleink, barátaink vagy kollégáink alaposabb megismerése lehetséges egy egyszerű születési dátum ismeretével.

A módszer segítségével megmondhatjuk egy személy fizikai, érzelmi és szellemi tulajdonságait, hiszen oka van annak , ha valaki csendesebben, visszahúzódóbban, viselkedik vagy, ha feltűnőbben, harsányabban illetve ha valaki könnyebben megéli érzelmeit vagy ha elfojtja. Az emberek megismerése által könnyebben elfogadhatóvá válik számunkra a másik személye. Ha már értjük azt, hogy a másik eredendően azért viselkedik úgy, ahogy mert ilyen energiákkal és tulajdonságokkal született könnyebb az elfogadása.

A kronobiológiai pszichogenetika egy 1970-es években született tudomány, amely 1981-ben teljes rendszerré állt össze. A volt Szovjetunióból származik, megalkotói pedig Prof. Zsazskov Vlagyimírovics és Dr. Tatjana Szmirnova. A két kiváló tudós az egyén születési napjára jellemző kozmikus hatásokat vizsgálta, olyan aspektusból, hogy az miként hat a személyiség kialakulásában.

Születésünk dátumából ugyanis megállapítható, hogy milyen egész életünkre kiható tulajdonságokkal ruházott fel bennünket az Univerzum. A módszer működését statisztikákkal bizonyították, továbbá a hitelességét szakértők, orvosok és pszichológusok személyes tapasztalatukkal támasztották alá. A rendszert megbízhatósága és valóságtartalma miatt a profi sportban, a munkaerő gazdálkodásban és a gyógyításban egyaránt használják, de számtalan további területen nyújthat segítséget.


Miben segíthet a kronobiológia?

Hasznos számunkra, ha pontosan tudjuk, miben rejlik erősségünk és hol szorulunk segítségre. A kronobiológia lehetőséget ad arra, hogy az emberi tulajdonságokat, kapcsolatokat a szokványos módoktól eltérően, egy teljesen más nézőpontból, energetikai oldalról szemléljük.

  • feltárhat párkapcsolati problémákat
  • segíthet párunk megértésében
  •  javítja az emberi kapcsolatokat
  • megmutatja miben tehetséges az ember
  • megmutatja milyen jellegű munka illik az emberhez
  • megmutatja, hogy milyen jellegű iskola lenne megfelelő gyermekének
  • megmutatja a megfelelő életvitelt a betegségek elkerülése érdekében
  • magyarázatot ad arra, hogy az ember miért vonzódik egyes emberekhez, másokkal pedig miért nem akar közelebbi kapcsolatot
  • segíthet a megfelelő társ megtalálásában
  • segíthet a megfelelő munkaerő kiválasztásában

Kronobiológia tanfolyam

A tanfolyam 1 napos. A nap során megtanuljuk az egyes emberek egyéni jellemzésének módszerét. Az egyes típusok jellemzését valamint a különböző fizikai, érzelmi és szellemi tipológiák összeolvasását. Valamint az egyes emberek kapcsolódásának lehetőségeit vesszük végig, hogy két személy az egyes szinteken szinkron, ellentétes, tanított, tanítói, karmikus, sorsszerű, stb. kapcsolatban van-e egymással.

Tanfolyam díja: 60.000 Ft

JELENTKEZÉS

Név:

E-mail cím:

Amire jelentkezel:

Telefonszámod és/vagy Üzeneted:

Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

Adatvédelem

error: Védett tartalom!