Napfonat csakra CD - Vona Kitti

Napfonat csakra CD

NAPFONAT CSAKRA
(Önértékelés, önbizalom, életfeladat, függő viszonyok)

Ebben a meditációban kifejezetten az önmagunkkal való viszonyon lehet leginkább dolgozni. A meditáció elején önmagával találkozik az ember. Meditációban teljesen tisztán meglátható, hogy milyen is a valódi viszonyulása az embernek önmagához. Tanácsot kérhetünk belső énünktől, hogy mik azok a dolgok, amiken javítanunk kellene, mik a jó tulajdonságaink. Meggyógyíthatjuk az önbizalmunkat. Gyógyíthatjuk az önmagunkkal való kapcsolatunkat.

A következő részben belső vezetőnktől kérhetünk útmutatást, ahhoz hogy megláthassuk az életfeladatunkat. Céltalanul az ember olyan a világban, mint aki teljesen eltévedt. A céltalan élet értelmetlen. Ezért fontos, hogy az ember mielőtt megtalálja a feladatát a világban. Azt a feladatot, amiben jól érezheti önmagát is és ami túlmutat saját önös érdekein.

Ezután a függő viszonyok kerülnek előtérbe. Azok a személyek, akiktől függ az ember és azok a tárgyak, amiktől függ az ember. Ezek a viszonyok is elengedésre, feloldásra és gyógyításra kerülnek a meditációban.

Majd ez a meditáció is egy természeti képpel folytatódik, mely során a Nap energiáját olvaszthatod magadba a napfonat csakrádon keresztül. És nézheted meg, hogy ahogy a Nap is táplál mindent, ami körülötte van erre képes vagy te is, hogy ha az önbizalmad és az önértékelésed a helyén van.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

Ára: 5.000 Ft/mp3, 5.000 Ft/CD

MEGRENDELŐLAP

    Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

    Adatvédelem