Nőiség meditációs CD - Vona Kitti

Nőiség meditációs CD

NŐISÉG MEDITÁCIÓS CD
…3 hanganyag 1 lemezen…

1. Női csakraharmonizálás

2. Szakrális csakra tisztítása

3. Nőiséget ért sérülések oldása

Az első hanganyag egy nagyon speciális női csakraharmonizálás kifejezetten a női energetikai rendszerre megalkotva, hiszen van eltérés a női- és férfi energetikában. Egyedi módon hangol rá a női minőségek megerősítésére és a nőiség esszenciájának megélésére, miközben folyamatos oldás történik mindabban, amit el kell, hogy engedj az életedből, amik nem támogatnak téged a nőiséged megélésében. Csodás utazás ez a nőiségre hangolva a 7 csakra rendszerének világában.

A második hanganyag a szakrális csakra tisztítására szolgál, mely rengeteg szempontból nagyon fontos egy nő számára. Régebben a fizikai test tisztulási folyamatai biztosították a megfelelő energetikai működést. Ennek a csakrának az energetikai jól működése segít a vágyak és célok megteremtésében, az életöröm megélésében, a múltbéli minták oldásában, a női betegségek megelőzésében.

A harmadik hanganyag kifejezetten a nőiséget ért sérülések oldására szolgál. Milyen mintákat hozol otthonról? Hogyan hatott édesanyád a saját nőiséged megélésére? Hogyan hat édesapád a férfiakkal való kapcsolatodra? Milyen bántások és sértések értek fiatal nőként, amik hatnak rád és lehet, hogy tudatában sem vagy? Milyen koncepciókat alakítottál ki önmagadban a nőiséggel, anyasággal kapcsolatban? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ és indulhatsz el a megszabadulásod útján, hogy nőiségedben kiteljesedj.

Ára: 5.000 Ft/mp3, 5.000 Ft/CD

MEGRENDELŐLAP

    Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

    Adatvédelem