OLASZORSZÁG 2018 - Nyári elvonulás - Vona Kitti

OLASZORSZÁG 2018 – Nyári elvonulás

ELVONULÁS 2018 – OLASZORSZÁG
RÓMA ÉS ASSISI
(8 nap 7 éjszaka egy toscan hangulatú medencés villában távol a világ zajától!)
Az elvonulás témája: ÉLETED ÚJRATÖLTÉSE!

2018. augusztus 5-12.

Még 5 szabad hely! Jelentkezz mihamarabb te is!

Akik az elmúlt évek elvonulásain részt vettek jól tudják már, hogy minden alkalommal élménydús, a valóságunkat átformáló felfedezéseket teszünk a Nagyvilágban és a Belső egyéni világunkban. Egészen transzformáló erejű egy ilyen elvonulás, hiszen teljesen kilépsz a hétköznapokból, és egy olyan támogató körben tölthetsz el egy hetet, ahol nem csak a tudást kapod meg ahhoz, hogy hogyan változtass, hanem az ehhez szükséges pozitív energiát is.

Feltöltődve, egy teljesen új szemlélettel térhetsz majd vissza, hogy beteljesítsd a vágyaid és végre egy olyan életet élhess, amiben valóban boldog vagy. Ha most velünk tartasz, akkor ennek az új életnek az első lépéseit már egy olyan csodás környezetben teszed meg, mely elindít azon az úton, ami Rád vár. All Inclusive ellátás egy olyan toscan hangulatú medencés villában, mely teljes egészében a mi rendelkezésünkre áll. Zavartalan környezet, gyönyörű táj, külső medence és olyan vegán ételek, melyek mellett még a húsimádók is megnyalják a tíz ujjukat.

Ezen a közös utazáson segítünk Neked, hogy átformálhasd az elképzeléseidet, hitrendszereidet, viszonyulásaidat azon fontosabb témákban, amik meghatározzák, hogy mennyire élsz boldog és teljes életet. Ez az egy hét pont elég ahhoz, hogy átlendülj végre a holtponton és elindulj az új életed megteremtése felé. Több évnyi segítői tapasztalattal és rengeteg olyan technikával várunk, mely már kiállta az idők próbáját. Mégis ki kell emelnem, hogy az utazásunk átformáló ereje egyszerűen abból fakad, hogy ott vagy.

Itt nem tervezgetünk, nem elméleteket gyártunk, nem olvasgatunk, hanem
ELKEZDÜNK ÉLNI.

Megtapasztalod, hogy milyen jó az, amikor minden nap jógázol és teszel a testedért. Megérzed, hogy milyen fantasztikus, ha egy hétig tiszta, tápláló és finom ételeket eszel, amik nem eltelítenek, hanem energetizálnak. Elkezdesz kapcsolódni és így nem csak virtuális, hanem valódi kapcsolatokat építesz, melyek, ha táplálod őket, megmaradnak és a későbbiekben is támaszt adnak. Megérted, hogy az a világ, amiről most még talán csak álmodsz, csak egy karnyújtásnyira van Tőled.

2018. augusztus 5-12. (szombattól – vasárnapig)
Augusztus 5. Róma városnézés és utazás Assisibe
Augusztus 5-12. Assisi – Le Torracce
Augusztus 12. Róma városnézés és hazaút

A program első napján 15:30-18:00 között a Colosseumot fogjuk megnézni és megkóstoljuk a híres olasz kávét és pizzát, vagy pastát, amit csak szeretnénk, majd az esti órákban indulunk Assisibe, ahol vár majd minket Giorgio, a La Torracce megálmodója, házigazdája, aki a háttérben mindent biztosít nekünk, hogy mi a lehető legjobban érezzük majd magunkat.

Az ott töltött néhány napban lesz egy zarándokút Assisibe, mely egy álomszerű falakkal ölelt kisváros, de még városnak se nevezhető annyira hihetetlenül édes és kicsi. Szűk utcái, látványos építészeti megoldásai, híres templomai bőven adnak majd lehetőséget a nézelődésre. A zarándokút, ami oda vezet a toscán tájon keresztül pedig varázslatos. A reggeli jóga és a reggeli után indulunk majd útnak, hogy ebédelni már Assisiben tudjunk és az ott töltött néhány óra után taxikkal indulunk majd vissza a szálláshelyünkre. 

Van néhány közeli kis város is, amit gyalog meg lehet látogatni.

A szálláshelyünkön végig vegán étkezés lesz, ami a friss levegő, nyugodt környezet, jóga és oldási programok mellett garantálja a teljes megtisztulást, feltöltődést. A sokszínű ízvilág pedig pótolni fog minden itthon megszokott étkezést. (Ha szerencsénk van elkészült Giorgioék vegán szakácskönyve.)

Giorgio egyik barátjának olivaolaj üzeme van nem messze. Nagy sikert arattak 2 éve az olivaolajaik. Ezekből kérek mindenképp, hogy hozzanak majd, hogy tudjunk hazahozni. Valamint helyi borokat is lehet majd kóstolni.

Utolsó nap elég későn indul a repülőnk Rómából. Így meg tudunk nézni néhány nevezetességet, amit az időnk enged: Spanyol lépcső, Angyal Vár, Pantheon, Trevi kút. Ebédülünk is egy jót valahol a városban és betérünk egy kis szupermarketbe, hogy tudjatok venni csokikat, kávét, lekvárokat. Valamit útközben Rómában is rengeteg szuvenírbolt található.

NAPI PROGRAMOK FELÉPÍTÉSE AUGUSZTUS 6-TÓL
7:00-8:30 Jóga vagy más reggeli program
8:30-9:30 Reggeli
9:30-12:00 Délelőtti foglalkozás (meditáció, body work, stb.)
12:00-18:00 Ebéd és délutáni pihenő (medencézés)
17:00-18:30 Délutáni jóga
18:30-19:30 Vacsora
20:00 – Esti programok vagy lazítás

JÓGAÓRÁK TÍPUSAI
– hatha jóga
– yin jóga
– gerinc jóga

EGYÉB OLDÁSI PROGRAMOK
– vezetett meditációk
– egyéni és csoportos önismereti programok
– energia szint emelő programok
– légzőgyakorlatok
– tudatossági szint emelő gyakorlatok
– és további meglepetés programok

Két éve igazi egység hangulatot éltünk meg ezen a helyen. Egység hangulatot, ahol mindenki támogatta a másikat a folyamatában és életet átalakító változások jöttek létre. Egy év után azt látom, hogy a csoport minden tagja a saját útjára lépett. Az önmegvalósítás és a boldogság útján halad. Hihetetlen ereje van annak, amikor fókuszáltan egy támogató környezetben tölthetünk el egy hetet.

A programokat vezetik:
Vona Kitti – meditációs tréner, női életvezetési coach, tanító
Vári Balázs – Jógaoktató, Life coach, masszőr

A program díja: 750 euro
1. részlet: jelentkezéskor 375 euro
2. részlet: 2018. július 13-ig
Lemondás esetén pénzvisszafizetésre csak akkor van lehetőség, ha találsz valakit a helyedre.

Csoportos találkozó az utazás előtt: 2018. július 13. (péntek, 18:00-21:00) – Nálam a Stúdióban

Az ár tartalmazza:
– szállás (7 éjszaka a La Torraccében)
– napi 3x-i étkezés a La Torraccében (kivétel Rómában és Assisiben az ebéd)
– vonatjegy Assisibe és vissza (2 x 10 euro)
– taxi a vasútállomástól és vissza (2 x 10 euro)
– taxi Assisiből a szálláshelyre (1 x 10 euro)
– elvonulás összes programja (jógaórák, meditációk, bodywork programok, stb.)
– otthonra megkapják a résztvevők a meditációk és előadások hangfelvételeit és a gyakorlatok leírásait, hogy a fejlődés otthon is folytatódhasson

Amit nem tartalmaz az ár:
– repülőjegy Rómába és vissza (kb. 34-65.000 Ft)
– ételek Rómában és Assisiben az ebéd

JELENTKEZÉS
VONA KITTI – vonakitti@gmail.com, 06-70-415-57-98

Facebook esemény oldala: https://www.facebook.com/events/1748294732136444/

HA SZERETNÉL VELÜNK TARTANI, DE NINCS MEG RÁ MÉG A PÉNZED AKKOR ÉRDEMES ELKEZDENI CSINÁLNI A YOUTUBE-OS TEREMTÉS MEDITÁCIÓMAT:
https://www.youtube.com/watch?v=llzmODf__LY

FONTOS! A REPÜLŐJEGYET MINDENKI MAGÁNAK KELL, HOGY MEGVEGYE AZ ALÁBBIAK SZERINT:

WIZZAIR.HU
AUG 05
Budapest – Rome Fiumicino
11:40 – 13:30 (W6 2339)

AUG 12
Rome Fiumicino – Budapest
22:15 – 23:55 (W6 2342)

Árak:
1 kézipoggyászos ár most: 34.000 Ft (ehhez még ha veszel elsőbbségi beszállást felhozhatsz egy kis kézitáskát)
20 kg poggyász + 1 kézipoggyász + 1 kistáska: 64.000 Ft
32 kg-os + 1 kézipoggyász + 1 kistáska: 65.000 Ft

Poggyászt úgy válassz kérlek, hogy mindenkinek magával kell hoznia 1 db jógaszőnyeget!

Általában a csapat nagy része egy repülőjárattal szokott menni és jönni. Ha másik repülővel szeretnél utazni mindenképp egyeztessünk (Augusztus 5-én ott kell, hogy legyél a Termininél, azaz a központi vasútállomáson 19:00-ra, Augusztus 12-án pedig 9:00-ra érünk Rómába a Terminibe, így legkorábbi repülő, amivel el tudsz menni 13:00-as.)

Ha bármilyen kérdésetek van írjatok vagy hívjatok engem is vagy Balázst is nyugodtan!

LE TORRACCE – A MI SZÉPSÉGES TOSCAN HANGULATÚ CSODA HELYÜNK