Önértékelés és önszeretet meditáció CD - Vona Kitti

Önértékelés és önszeretet meditáció CD

ÖNÉRTÉKELÉS ÉS ÖNSZERETET MEDITÁCIÓ

Az hogy el tudd fogadni magad olyannak, amilyen vagy és ne csak el tudd fogadni magad hanem értékeld is és szeresd is önmagad a legfontosabb dolog és minden alapvető mozgatórugója.

Hiszen, ha nem szereted önmagad állandóan olyan tapasztalások érnek az életben, mellyel azt igazolod, hogy nem vagy elég szerethető. Ha nem értékeled önmagad akkor olyan munkáltatód, párkapcsolatod, stb. lesz, melyben nem értékelnek kellőképp.

Így hát ez a meditáció arra szolgál, hogy gyógyítsd az önmagadba vetett hited, az önértékelésed, az önszereteted és a kapcsolatot önmagaddal.

A meditáció elején találkozhatsz önmagaddal. Megvizsgálhatod a saját magadhoz való viszonyulásodat belső őszinteséggel. Kikérheted önmagad tanácsát nagyon sok kérdésben. Felfedezheted a valódi értékeidet.

Ezután áttekintheted, hogy mikor és hogyan sérült az önszereteted és az önértékelésed. Ezeket a mélységesen fájdalmas élményeket pedig feloldhatod, elengedheted, felismerheted a hiábavalóságukat és hogy semmiféle realitás nincs bennük.

Ezután találkozhatsz a te Isteni jelenléteddel, ahol az ő szemeivel láthatod önmagad. Csodálatos abban a formában látni önmagát az embernek, amikor nincsenek elvárások, nincsenek korlátok, nincsen semmi csak a tökéletes és feltétel nélküli elfogadás és szeretet.

Sokszor szoktam mondani azoknak, akik meditációra jönnek hozzám, hogy bárcsak láthatnátok magatokat a szemeimen keresztül, mert akkor felfedezhetnétek, hogy mennyire gyönyörűek vagytok. És tényleg. Amikor az emberben megszűnik az ítélkezés, címkézés és az összehasonlítás gyönyörűnek, egyedinek lát mindenkit.

Így tekinthetsz te is magadra ítélkezés, összehasonlítás és címkézés nélkül, a múlt fájdalmas szemüvegeit levéve.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

Ára: 5.000 Ft/mp3, 5.000 Ft/CD

MEGRENDELŐLAP

    Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

    Adatvédelem