Szakrális csakra CD - Vona Kitti

Szakrális csakra CD

SZAKRÁLIS CSAKRA

(Szülői minták, párkapcsolati minták, életöröm, bőség, párkapcsolat, érzelmek)

Véleményem szerint a szakrális csakrához tartozó legfontosabb életterület, melyen dolgozni érdemes a szülői minták. Egészen csecsemőkorunktól kezdve az ő mintáikat láttuk, az ő viselkedésüket másoltuk így vésődtek belénk azok a minták, melyeket mi is ugyanúgy csinálunk. Ebben a meditációban áttekintésre kerülnek és elengedésre azok a negatív családi minták, melyeket cipelünk magunkkal, és amelyek akadályoznak minket a kapcsolati- és anyagi bőségben.

Mintáink közül kiemelkedőek a párkapcsolati minták. Azok a párkapcsolati minták, melyeket szüleinktől láttunk.

A minták és kifejezetten a párkapcsolati minták felnőtt korra gyakorolt hatásai is áttekintésre kerülnek a meditáció során és a megtekintésük és felismerésük után pedig elengedésre.

Természeti képpel folytatódik itt is a meditáció, hiszen lehetőség van az öröm és bőség tavában megmártózni és feltöltődni a boldogság és bőség tudatosságának rezgésével.

Ezután lehetőség van a lelki társsal való találkozásra is, akitől tanácsot kérhetsz a kapcsolatotok javítása vagy a lelki társ megtalálása érdekében.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

Hossza: Vizuális csakraharmonizálás 34:55, Szakrális csakra meditáció 44:51

Ára: 5.000 Ft/mp3, 5.000 Ft/CD

MEGRENDELŐLAP

    Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

    Adatvédelem