Szívcsakra CD - Vona Kitti

Szívcsakra CD

SZÍVCSAKRA

(Harag, sérelmek, fájdalmak, érzelmek, megbocsátás, elfogadás, feltétel nélküli szeretet, öröm)

Hozzám a legközelebb a szívcsakra áll. A szívcsakrát szokták emlegetni a megvilágosodás első kapujaként is. Életünk egyik legfontosabb állomása mikor a szívünk kivirágzik. Amikor mindenkihez tudunk szívből kapcsolódni és a szeretet érzése jár át bennünket minden élő iránt. A feltétel nélküli szeret megélése az egyik legcsodálatosabb dolog, amit valaha megtapasztalhat az ember.

Ahhoz, hogy az ember szíve kivirágozhasson meg kell a szívcsakrát tisztítani a benne tárolt haragtól, sérelmektől, fájdalmaktól, elvárásoktól.

Ezért a meditáció elején a saját szívünkbe lépünk be és az ott tárolt sérelmeket, fájdalmakat, haragot és minden negativitást összegyűjtve tisztítjuk és gyógyítjuk azt. Átadjuk a belső vezetőnknek a terheinknek ezáltal megtapasztalva a megkönnyebbülés érzését, az elengedés érzését.

Nagyon fontos a szív kivirágzásának folyamatában, hogy megbocsátást kérjünk mindenkitől, akit valaha megbántottunk és mi is bocsássunk meg mindenkinek. Így a meditáció következő állomása találkozás ezekkel az emberekkel és a kölcsönös megbocsátás. Lehetséges, hogy első nekifutásra nem megy a teljes megbocsátás. De ha időről időre előveszed ezt a meditációt és megcsinálod egy idő után azt tapasztalhatod, hogy mindenkivel neheztelés nélkül tudsz találkozni a meditációban már és bárkit meg tudsz ölelni.

Végül az Isteni gyógyító energiája által a szívcsakrád gyógyítása következik. Az Istenivel valókapcsolódáson keresztül tapasztalhatja meg az ember leginkább azokat a tiszta érzelem minőségeket, mint a feltétel nélküli szeretet, az ok nélküli öröm és boldogság, a szívből való kapcsolódás másokhoz.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

Hossza: Hossza: Vizuális csakraharmonizálás 34:55, Szívcsakra meditáció 44:51

Ára: 5.000 Ft/mp3, 5.000 Ft/CD

MEGRENDELŐLAP

    Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

    Adatvédelem