Egészség - Vona Kitti

Egészség

5 000 Ft

78 készleten

Kategória:

Leírás

A legtöbb betegség lelki eredetű. Azaz egy gondolattal, érzéssel indul el. A szervezet módosítja működését és általunk betegségnek nevezett tünetek jelennek meg. Így a betegségek esetén amellett, hogy első sorban a fizikai test gyógyítására kell fókuszálni fontos, hogy a gondolati sémáink is átalakításra kerüljenek, melyek a betegséget okozták. Azaz az ember egészségtudatossága növekedjen és az energetikai rendszerét tudatosan használva beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. Az igazi változás belőled ered. Ahogy te változol belül úgy változik, minden, ami körbevesz téged, még az a fizikai test is, amiben élsz. A testre irányított tudatos figyelemben segítenek a vezetett meditációk.

Az első hanganyag egy különleges egészségre fókuszáló csakraharmonizálás, mely elsősorban a szervezet energetikai feltöltését, rendezését szolgálja. A csakrák energia örvények, melyek tökéletesen lefedik az életünk minden területét gondolati, érzelmi és testi szinten azaz a fizikai testünk szintjén is tartoznak a csakrákhoz szervek. A csakrák energia ellátó rendszerének tisztítása által feltöltjük a szerveket energiával, hogy beinduljanak az öngyógyító folyamatok.

A második meditációban utána eredünk, hogy mi is lehet a fizikai betegség lelki oka. Milyen gondolati és érzelmi sémák vezettek el odáig, hogy végül fizikai betegségként jelentek meg. Gyógyulást kérünk a legfelső energiától, magától az Isteni jelenléttől.

MP3 verzióban 2 hanganyag van:

  1. Egészség előadás (hossza: 68:22)
  2. Egészség csakraharmonizálás (hossza: 25:00)
  3. Egészség meditáció (hossza: 44:51)

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak.
A egészség csakraharmonizálást érdemes hetente 2x megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen.
Az egészség meditációt is lehet alkalomszerűen, vagy rendszeresen hallgatni. Rendszeres hallgatás esetén minden meghallgatás esetén újabb és újabb egészséggel kapcsolatos blokkok engedődnek el.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.
Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van „valaki” bennünk, aki „veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).
Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.