Access ALAPOZÓ 3,5 nap - Vona Kitti

Access ALAPOZÓ 3,5 nap

Minőségi Tanfolyamok – Jó hangulat – Tapasztalt és Hiteles Oktató – Kellemes Stúdió

Access 3,5 napos Alapozó® tanfolyam
– megújult –
…a változás, amit keresel…

TANFOLYAM IDŐPONTOK
A tanfolyam 3,5 napos
Cím: 1091 Budapest, Üllői út 23.
(Corvin-negyed és Kálvin tér között)
Jelentkezés: vonakitti@gmail.com vagy 06704155798 vagy az oldal űrlapján

2024. július 4-7. (Cs-Szo 9:00-17:00, V 9:00-12:30)
2024. júl. 29. – aug. 1. (H-Sze 9:00-17:00, Cs 9:00-12:30)
2024. augusztus 17-20. (P-H 9:00-17:00, K 9:00-12:30)

További időpontok hamarosan!

JELENTKEZÉS

A tanfolyam elvégzése után tagjává válsz az országban is egyedülálló és ingyenes VIP ACCESS KLUB-omnak, ahol magyarra fordított Access cikkek és videók, saját anyagok és zoom hívások, mentorálás, valamint személyes részvételű zártkörű Csere-bere Klubbok várnak! Csatlakozz Egy Szuper Közösséghez!

Válj képessé arra, amit valójában tudsz!
Felhatalmazni téged a Tudásra, ami már a Tiéd!
Kerülj a tudás birtokába, amit valójában tudsz!
Építsd az életed fix és merev alapok helyett új platfromokra!

Tudd meg, hogy mit Tudsz valójában! 

A 3,5 napos Alapozó kurzus az 1 napos Bars után következő állomása az Accessnek. Persze a kettő között lehet még kalandozni az Access Testkezelés tanfolyamai között is, de érdemes választani az Alapozót. Hogy miért? A lentiekből ez is kiderül:

Mi van, ha lehetséges mindent megváltoztatni? Mi van, ha tudsz valamit, amit senki más nem tud? Mi van, ha most van itt az idő, hogy kifejezz és válasz mindent, amiért ide jöttél?

Az Alapozó kurzust arra találták ki, hogy megerősítsen abban, hogy bármit és mindent megváltoztathass az életedben. Az eszközök egy egész eszköztárát kapod, ami lehetővé teszi neked, hogy a korlátok alapjait, amiből oly gyakran működünk, és építünk egy új alapot, olyat, mely korlátlan lehetőségekből áll, hogy elkezdhesd azt az életet teremteni, amire igazán vágysz.

Mire vágysz? Mit szeretnél, mi legyen más? Szeretnél több örömöt? Több szórakozást? Több könnyedséget? Szeretnél reggelente a hála érzetével ébredni… úgy, hogy boldogan létezel a bolygón?

Bármi is legyen ez neked, EZ LEHETSÉGES. Világszerte több ezren teremtenek olyan életet, amire vágynak, az Access Consciousness® egyszerű és pragmatikus eszközeit használva, amit bemutatnak neked az Alapozó tanfolyamon.

Minden megváltoztatható. Minden lehetséges. A kérdés az, hogy ezt választod?

Az Alapozó kurzus során elkezded lefektetni egy másmilyen valóság megteremtésének alapjait, ahol megtanulod leépíteni azokat a korlátozásokat, melyek eddig meghatározták működésedet.

Minden korlátozás lényege, hogy a nem-tudatosság, vagy tudattalanság működtet. A tudatosság mindent magába foglal, és semmit nem ítél el: túlmutat ugyanis valóságunk polaritásán ahol mindig a helyest és a helytelent keresünk, és ezáltal megengedésbe, hálába, választásba, lehetőségbe, hozzájárulásba, és kérdésbe kerülhetünk, megtapasztalva, hogy mi az ami valójában lehetséges számunkra.

A Alapozó kurzuson megláthatod, hogy mik azok a nézőpontok, melyek korlátozhatnak, és hogy min változtass, hogy egy tudatosabb létezésbe kerülj, ahol már a jelenlegi valóságnak nincs rád befolyása.

Ha bármit választhatnál, akkor mit választanál?

A kurzus több száz eszközt kínál, szóbeli eszközöket és testkezeléseket is, melyek segítenek változtatni azokon a területeken, melyek nem működnek az életedben.

A 3 TESTKEZELÉS a MEGÚJULT Alapzóban, amiket meg lehet tanulni a tanfolyam során:

1. MI által megteremtett valóságok eltörlése (a máshonnan átvett dolgok eltörlése)

2. Vélelmezett valóságok eltörlése (a jövő megteremtéséért, amit szeretnél)

3. A Nagy 5-ös testkezelés (az életterületeinket felszabadító 5-ös törlése)

Ezek a testkezelések csak az Alapozó kurzuson megtanulhatóak.

A legnagyszerűbb erő a világon képességünk arra, hogy mindent megtudunk változtatni és át tudunk alakítani.

A teljes megújítás a magyar jegyzet megjelenésével válik véglegessé, de az átmentei időszakban is elérhetőek már az új anyagok az alapozó kurzuson.

NÉHÁNY TÉMA
– amivel foglalkozunk a tanfolyamon, és amin változtatunk –

 1. Elmélyülés az Access alapeszközeiben (tisztító mondat, kérdések, választás, kihez tartozik, stb.)
 2. Végtelen lény és humanoid „működés”
 3. Káosz és rend
 4. Racionális és irracionális
 5. Neked mi működik?
 6. Elköteleződni az életedhez és önmagadnak lenni!
 7. Minden, ami párkapcsolat – Az intimitás 5 eleme
 8. Gondolatok, érzések, érzelmek, befogadás vs. nem befogadás
 9. Hogyan legyél egységközösségben a testeddel?
 10. Mik azok a zavaró beültetések? (valóságunkat összezavaró gondolatok, érzések, állapotok)?
 11. Neked, hogyan működik a pénzt? Mi az a pénzügyi tudatosság és a teremtés?
 12. Bántalmazott, bántalmazó, kontroll
 13. Mit kezdj az ítélkezésekkel? (ítéletek, kivetítések, elvárások, elkülönítések, ítélkezések, visszautasítások)
 14. Mi a tudatosság?
 15. Mi a mi királysága? Egységben gondolkodni!
 16. Hogyan teremts energia áramlást?
 17. Jövő
 18. Titkok
 19. Entitások
 20. Egységközösség
 21. Mit jelent gyógyítónak lenni?
 22. Az Access 10 parancsolata
 23. Stb.

Egy több mint 70 oldalas jegyzet vár, ami nagyjából 60 témán visz végig Access eszközökkel, szóbeli tiszításokkal oldva ezeket a témaköröket, hogy egy új számodra működő valóságba lépj ezekkel kapcsolatban, hogy működjön az életed.

A világon több ezer ember teremti meg magának azt az életet, amelyre vágynak az Access Conscisousness® egyszerű és gyakorlatias eszközeinek segítségével, melyeket az Alapozó tanfolyamon megtanulhatsz.

ELŐFELTÉTEL: Access Bars®

A KURZUS DÍJA:
(/fő, /kurzus, a feltünetett ár a teljes ár)
Alapozó egységes magyarországi ára: 650.000 Ft

Ismétlőknek és 16-17 éveseknek: 325.000 Ft

JELENTKEZÉS: Vona Kitti – vonakitti@gmail.com vagy 06-70-415-57-98
vagy itt az oldalon az űrlapon keresztül

CSOPORTSZERVEZÉSI LEHETŐSÉG VIDÉKRE VAGY KÜLFÖLDRE:
Ha szervezel csoportot szívesen utazok vidékre (vagy külföldre) is alapozót tartani! A csoport szervője kedvezményt, vagy létszámtól függően ingyenes részvételt kap az alapozóra!

VÉLEMÉNYEK AZ ALAPOZÓRÓL

„Számomra – Bars és néhány testkezelés tanfolyam elvégzése után – az alapozó képzés egy új ajtót nyitott meg az Access világában. Számtalan eszközt és tisztítást kaptam, illetve ezzel együtt komoly szemléletváltást, abban, ahogy a dolgokra tekintek. Biztos, hogy hetekre el vagyok látva ezeknek a feldolgozásával és beépítésével az életembe. Nagy köszönet Kittinek, hogy végtelen türelemmel és lelkesedéssel válaszolt az ötszázadik kérdésre is és addig magyarázott, amíg tiszta nem lett minden. És nem mellesleg köszönet azért a hangulatért és törődését, amivel mindig találkozom nála. 🙂  Évi”

„A négynapos alapozó teljesen felülmúlta az elképzeléseimet. Az ismeret anyag, amit kaptunk az eddigi világomat teljesen felforgatta, teljes káosszá vált. Nagyon örülök , hogy téged választottalak, mert a széles tudásod és türelmed által sikerült ezt a tömény fantasztikus anyagot átvenni és megérteni.  Annyi eszközt kaptunk, hogy végre a sok egyéb tanulmányaim közül valami, amit könnyedén és azonnal tudok alkalmazni és alkalmazom is az én és a családom életében. Hálásan köszönöm! Ildikó”

„Ez alatta a 4 nap alatt teljesen fel tudtam bontani az életem eddig lerakott alapjait, ezzel ki tudtam szakadni minden korlátozásom és nehezítő körülményeim alól. Fantasztikus volt, hogy az összes  életterületre kiterjedő tudást és eszközt kaptunk és mindegyiknél személyre szabottan tehettük fel a kérdéseinket és tisztítottunk. A többi résztvevő felhozott témái is mind hatalmas hozzájárulások voltak nekem. Úgy jöttem el a negyedik nap végén, hogy azt éreztem, hogy enyém a Világ, képes vagyok a változásokat most már beengedni az életem, és vagyok megteremteni mindent az eddigi elképzeléseimen is túl. A legjobb az volt, hogy nem volt „hétfő-szindrómám” vagyis a hétköznapjaimba visszacsöppenve ez az érzés egy cseppet sem lanyhult, sőt! A jegyzeteimet és a munkafüzetet elővéve új felismeréseim és tisztulásaim vannak és napról napra egyre nagyobb dolgokat tudok létrehozni az életemben és ez elképesztő jó érzés. Köszönöm ezt az életmegváltoztató lehetőséget. Dóri”

„Sokat gondolkodtam azon, hogy megéri-e a befektetés az Alapozóba, ha csak önmagamnak szeretnék ezzel hozzájárulást adni. Mit adhat még azon kívül, amit a Bars tanfolyamon, Body tanfolyamokon, tisztító estéken és a neten olvasva, videókat látva tanultam? Sok minden mást! Rengeteg új eszközt, új látásmódot, sok-sok tisztítást az élet minden területére vonatkozóan. Az Access elmélyítését. Sokkal könnyebben tudok már kérdéseket és tisztításokat csinálni magamnak. Úgy érzem fel lettem töltődve, tele vagyok tervekkel, lelkesedéssel és jó időre el vagyok látva feldolgozni való anyaggal! 🙂  Kitti energiáit és stúdióját nagyon szeretem, otthonosan érzem magam benne. Már az első perctől kezdve kedvesen, segítőkészen fogadott, bátorított, hogy merjek kérdezni és türelmesen megválaszolta a huszadik kérdésemet is. Több alkalommal is voltam már nála és mindig ugyanazt a magas szintű szakértelmet, alaposságot, precizitást tapasztaltam. Törekszik arra, hogy a kapott anyag (írásos és hanganyag) maximálisan segítsen a későbbiekben is. Orsi”

„Az Alapozó tanfolyamon már 180 fokos fordulatot vett az eddigi „életem”. Minden lehetséges, és minden megváltoztatható, kinyílott a világ. 🙂 Kitti tapasztalt előadó, aki minden tudását, tapasztalatát,  átadta a 4 nap alatt. Gyakorlati fogások,  tanácsok nagyon jól jöttek, mivel nagyon nagy anyag, sok új ismeret volt egyszerre. A gyakorlatok során  olyan hihetetlen dolgok történtek, hogy az leírhatatlan. Azért egyet csak-csak megosztanék: vállfájdalmam egy kezeléssel (kérdésekkel)  megszűnt…. Nem is  az enyém volt 🙂 hihetetlen mire képes az Access!!!!!!! A Bars után az Alapozó egy óriási lépés ……… életem legjobb döntése volt. Anikó”

 

JELENTKEZÉS

  Név:

  E-mail cím:

  Amire jelentkezel:

  Telefonszámod és/vagy Üzeneted:

  Elolvastam azAdatvédelemi tájékoztatót