Mi az Access Consciousness? - Vona Kitti

Mi az Access Consciousness?

Az Access Consciousness® egy majdnem 30 éve Amerikában létrehozott módszer, mely ma már 173 országban van jelen, és napjainkban a leggyorsabban növekvő komplex segítő módszer. A 30 év során az élet minden területére kialakítottak az Access megalkotói praktikus, a hétköznapokban is gyorsan használható eszközöket, testkezeléseket és életátformáló tudásanyagot az elengedésre, teremtésre, önmagunk megtalálására és egy boldogabb élet kialakítására.

Az Access Consciousnessről bővebben itt olvashatsz még:

 

 

A módszer alapítója Gary M. Douglas, aki az Access előtt sok dologban kereste azt, hogy mi tenné őt igazán boldoggá és mivel lehetne igazán hozzájárulás a világhoz. Volt ingatlankereskedő, régiségkereskedő, majd eljutott arra a pontra az életében, hogy „kifogyott az ötletekből” és elkezdett kérdéseket feltenni: Mit szeretnék? Mit tehetnék? Mi lehetnék? Mi az, ami boldoggá tenne, amivel hozzájárulás lehetnék a világhoz? Az Access a kérdésekkel kezdődött.

Gary M. Douglasről bővebben itt olvashatsz még:


19 évvel ezelőtt pedig csatlakozott az Accesshez, ma pedig már társteremtője Dr. Dain Heer kiropraktőr, aki ott tartott – úgy, hogy ennek a világnak a normái szerint mindene megvolt – hogy véget vet az életének, mert mégis üresnek érezte azt. Aztán találkozott egy apró Accesses újsághirdetéssel: „Az életben minden könnyedén, örömmel és ragyogva árad felém!”. Először lehetetlennek találta, de nem volt veszíteni valója így felhívta a telefonszámot, elment egy Access Bars kezelésre és végig nevette az egész kezelést. Akkor azt mondta: „Ha lehet ennyire örömteli az élet, dehogy akarok meghalni!” Majd megtanulta a Barst, elvégezte a 4 napos Alapozó képzést, és Gary közös munkára hívta. Ma már jónéhány saját kurzusa van az Access világában.

Dr. Dain Heerről bővebben itt olvashatsz még:

 

Ha úgy érzed itt az idő a változásra? Valami mást szeretnél az életedként megélni? Keresed a boldogságot és az örömöt az életedben? Szeretnéd könnyedebben élni a hétköznapjaid? Nagy dolgokat megélni és megteremteni? Harmónikus és egyáltalán működő kapcsolatokat?

MIT ADHAT NEKED ehhez AZ ACCESS CONSCIOUSNESS® komplex és gyakorlatias módszere?

KULCSOKAT AZ ÉLETED MINDEN TERÜLETÉHEZ!

Az én nevem Vona Kitti, ha még nem ismernénk egymást. Először 2014-ben találkoztam az Access módszerével. Egy barátnőm a közös találkozásunkkor gyakorolta a Barst a fejemen. Egyes pontoknál éreztem, hogy melegebbek a pontok és itt meg is kérdeztem, hogy melyik életterületnél tartunk. A legmelegebb pont az Idő pontja volt. Akkoriban mindenhonnan elkéstem, de egy kezelés után ez meg is oldódott. Ekkor határoztam el, ha ez a módszer ekkorát tud, ha egy kezelés ekkora változást hoz, akkor szeretném megtanulni. Majd néhány hónappal később egy másik barátnőm megcsinálta a Bars oktatói képzést és tudtam, hogy szeretnék ott lenni az első tanfolyamán. Az Access Bars úgy szoktam mondani: „Szerelem volt első érintésre!”. Első pillanattól imádtam a módszert a könnyedsége és praktikussága miatt. Az elmúlt években pedig megcsináltam több, mint 1500 egyéni kezelést, több száz tanfolyamot tartottam, elvégeztem szinte az összes kurzusát az Accessnek, oktatója lettem több tanfolyamának is, és bekerültem a Világ legsikeresebb 70 Bars facilitátora közé Magyarországon egyedüliként. Rengeteg módszert tanultam az Access előtt, de az Access igazán kiegészítette az eszközeim tárházát.

Rólam bővebben itt olvashatsz még:

 

MILYEN LEHETŐSÉGEK VANNAK AZ ACCESS CONSCIOUSNESSBEN®?

Minden kurzuson lehet tanulni kezeléseket (kivétel tisztító estéken), szóbeli eszközöket és tudásanyagot a témával kapcsolatban!

Az egész testünk úgy működik, mint egy nyomógombos rendszer. Az Access kezelései közben nincs szükség terápiás beszélgetésekre, mert a testen keresztül dolgozunk a tudatalattinkban és a sejtmemóriánkban energetikailag eltárolt hitrendszereket, merev nézőpontokon, érzelmi traumák elengedésén, átvett minták feloldásán. Ahogy stimuláljuk és érintjük a testet a kezelés fajtája szerint meghatározott területeken a test pontosan tudja, hogy mi is az ő „dolga” és milyen folyamatokat kell elindítani. Mivel nem kell közben beszélgetni, nem hozunk fel tudatos szintre emlékeket így könnyebbé válik az egészen mély traumák oldása klienseknél, illetve használni családban, gyerekeknél vagy akár saját magadon is, amikor nem lát rá az ember a probléma okára.

ACCESS BARS® TANFOLYAM
32 pont érintésével akár az egész életed megváltozhat

Az Access első kézrátételes kezelése, amit Gary Douglas megalkotott az Access Bars volt. Mai napig ez a „beugró” kezelés, hiszen itt 8 órában van lehetőségem, hogy meséljek a módszer kialakulásáról, hogy hogyan is dolgozunk a testen keresztül, és a szóbeli eszközökből is tudunk 7-et venni, sőt ez az 1 napos kurzus még testkezeléseket is tartalmaz. Az Access Bars során 32 pontot érintünk egy 60 perces kezelés alkalmával, mely során összesen több, mint 20! életterületen indíthatunk be oldási folyamatokat, mint a nyugalom – öröm – szomorúság, kapcsolatok – párkapcsolat, teremtés – lehetőségek – kreativitás – pénz, idő, test(kép) – öregedés – szexualitás és még sok más. Ez az egyik legkomplexebb bevezető tanfolyama az Accessnek. Az Access Bars elvégzésének nincs előfeltétele.

Az Access Barsról bővebben itt olvashatsz még:

 

 

ACCESS BODY PROCESSES® TESTKEZELÉS TANFOLYAMOK
Több, mint 50 féle testkezelés az élet minden területéhez

Az Access Testkezelései már sokkal inkább 1-1 témakörünk oldására irányulnak. Ezek a tanfolyamok 3 órásak. Az első órába van a testkezelés elméleti átbeszélése és megtanuljuk hogyan tudod csinálni a kezelést magadon és másokon is. A tanfolyam 2. és 3. órájában pedig 1 kezelést adsz és 1 kezelést kapsz. Vannak fizikai helyreállító kezelések, mint a látás és hallás helyreállítás, fogyásra, méregtelenítésre, allergiákra, agykapacitás növelésére, hormon-, immun-, emésztőrendszert helyreállító kezelések. Vannak közöttük érzelmi blokkok oldására szolgáló kezelések, függőségekre, átvett mintákra, félelem oldásra, öröm és életkedv helyreállításra. És sok más egyéb életterületre. A testkezelsék elvégzésének nincs előfeltétele.

Az Access 3 órás Testkezelés tanfolyamairól bővebben itt olvashatsz még:

 

 

ACCESS FACELIFT® TANFOLYAM
Az Access „Wellness” kezelése a ráncok és megereszkedések ellen, melyeket a testünkbe tárolt traumák okoznak

Amikor először hallottam erről a kezelésről azt hittem, hogy nem több, mint egy amerikai hóbort a szépségért, majd, amikor először láttam kezelési eredményt teljesen megnyert magának. Korábban nem is sejtettem, hogy a ráncaink és megereszkedéseink mögött ilyen mélyen a hitrendszereink, nézőpontjaink, érzelmi traumáink vannak valójában.  Ez a kezelés segít kikulcsolni a „sorsunkat”, mely, ahogy mondják az arcunkra van írva, és nézőpontjainkat az arcunkról és az egész testünkből, így a test képes visszarendezni magát az eredeti, fiatal, feszes és életerős állapotába. A kezelés nőknek és férfiaknak is ajánlott nem csak az esztétikai élmény miatt, hanem azért is, hogy a testünket ne terhelje a múlt. A Facelift elvégzésének nincs előfeltétele.

Az Access Facelift tanfolyamairól bővebben itt olvashatsz még:

 

 

HA EGYÉNI KEZELÉST KERESEL VAGY TANFOLYAM ELŐTT KIPRÓBÁLNÁD A KEZELÉSEKET A NÁLAM VÉGZETT KEZELŐKNÉL MEGTEHETED. Elérhetőségüket megtalálod itt:

ACCESS ALAPOZÓ® TANFOLYAM Ha alapjaiban változtatnád meg az életed ez a haladó kurzus a Bars után neked szól!

Az Access Alapozó képzése egy 4 napos képzés, mely során végigmegyünk az élet minden területén az Access megközelítésében. A tanfolyam során tanulunk testkezeléseket is, és van rengeteg új szóbeli eszköz is benne, melyek praktikus és gyors segítségek lehetnek az élethelyzeteinkben. 60 témakörön megyünk végig, hatalmas felismerésekkel és életet átalakító tisztításokkal. Az Alapozó elvégzésének előfeltétele az Access Bars tanfolyam elvégzése.

Az Access Alapozó tanfolyamairól bővebben itt olvashatsz még:

 


ACCESS TISZTÍTÓ ESTÉK
Nézzünk rá az életünk minden területére új szemszögből!

Tisztító estéket havonta egyszer szoktam tartani egy 3 órás esti program keretében. Szó szerint minden estén kitisztítjuk az este adott témakörével kapcsolatos nézőpontokat, hitrendszereket, átvett mintákat, érzelmi sérüléseket. Szóbeli eszközökkel dolgozunk és az Access tudásanyagával, rálátásaival. Ezek az esték segíthetnek a folyamatos fejlődésben, hogy minél mélyebben ráláthass az egyes témakörökre. A Tisztító estéken való részvételnek elvégzésének nincs előfeltétele.

Az Access  Tisztító estékről bővebben itt olvashatsz még:

 


TEMATIKUS KURZUSAIM – 1 NAPOS

1 nap 1 téma mélységében testkezelésekkel

Ezeken az 1 napos képzéseken elmélyedhetünk a fogyás témakörében, a női lét Accesses rejtelmeiben, a gyógyítói hitrendszerek oldásában, az Access eszközeinek haladó használatában vagy abban, hogy hogyan tudsz egy olyan életet élni, amit valójában szeretnél. Minél hosszabb egy kurzus, mely egy témakörről szól, annál inkább el lehet mélyedni és annál mélyebb oldásokat lehet elérni.  A Tematikus 1 napos kurzusokon való részvételnek elvégzésének nincs előfeltétele (Kivétel a Haladó eszközhasználat).

Az Access  1 napos tematikus kurzusaimról bővebben itt olvashatsz még:

 

VÁRLAK BÁRMELYIK PROGRAMRA NAGY SZERETETTEL! HA TOVÁBBI KÉRDÉSEID LENNÉNEK ÍRJ VAGY HÍVJ BÁTRAN:  vonakitti@gmail.com vagy +36704155798

 

AZ ACCESS SZÓBELI ESZKÖZÖKRŐL

 

ACCESS CIKKEK AZ ÉLETED MINDEN TERÜLETÉRE 

 

SAJÁT ÍRÁSAIM ACCESSES MEGKÖZELÍTÉSBEN

 

AZ ACCESS MAGYAR FELIRATOS VIDEÓI A YOUTUBE-ON