Access Bars® - Vona Kitti

Access Bars®

Minőségi tanfolyamok – Jó hangulat – Tapasztalt és Hiteles Oktató – Kellemes Stúdió

ACCESS BARS®
…32 pont érintésével a fejeden akár az egész élet megváltozhat…

TANFOLYAM IDŐPONTOK – A tanfolyam 1 napos

(jelentkezés: vonakitti@gmail.com vagy 06704155798 vagy az oldal űrlapján)

 

2018. december 15. (szombat, 10:00-18:00) vagy
2018. december 19. (szerda, 9:00-17:00) vagy
2018. december 22. (szombat, 10:00-18:00) vagy
2018. december 31. (hétfő, 10:00-18:00) vagy
2019. január 5. (szombat, 10:00-18:00) vagy
2019. január 16. (szerda, 9:00-17:00) vagy
2019. január 19. (szombat, 10:00-18:00) vagy
2019. január 26. (szombat, 10:00-18:00) vagy
2019. január 31. (csütörtök, 9:00-17:00)
2019. február hamarosan – érdeklődni privátban lehet addig is!

 

 

JAVASOLJ TANFOLYAM IDŐPONTOT: Hétköznap 9-17-ig szinte bármely nap tudok tanfolyamot tartani, ha a fenti időpontok közül egyik sem jó számotokra. Ha 2-en jöttök a tanfolyam megtartása 100%!

MI AZ ACCESS BARS®?

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el- és befogadásra?

Mi lenne, ha a masszázságyon fekve, néhány pont érintésével a fejeden feloldódna és távozna belőled minden téged korlátozó dolog, hitrendszer, nézőpont vagy bármi más, ami most beszűkít?

Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent! Minden Bars kezelés segít feloldani arról az életterületről a korlátokat, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz! Olyan életterületekhez kapcsolódó hitrendszereket, hiedelem rendszereket, korlátozó gondolatokat, múltbeli sérüléseket, hozott mintákat oldunk mint: a pénz, kapcsolatok, életformák, test, szexualitás, idő és tér, kommunikáció, öröm és szomorúság, béke és nyugalom, stb.. A Bars kezelések masszázságyon történnek. A vendég egyszerűen csak fekszik a masszázságyon a hátán és a kezelő 32 ponton érinti az ő fejét. Legrosszabb esetben is egy pihentető élményét nyújt.

A legjobb esetben az egész életed megváltozik.MIT KAPSZ EZEN AZ 1 NAPOS TANFOLYAMON?

– 30 perces videó megtekintése az alapítókkal (Gary M. Douglas & Dr. Dain Heer)

– Az ACCESS BARS® módszerének ismertetése és elsajátítása (2 kezelést adsz, 2 kezelést kapsz),

11 SZÓBELI ESZKÖZ az élet más területeihez:

1. a könnyed választásokhoz, 2. átvett dolgok visszaküldéséhez, 3. fix nézőpontok és hitrendszerek gyors oldásához, 4. éberség felébresztéséhez, 5. teremtéshez, 6. könnyedség és öröm éléséhez, 7. hogy energikusabb legyél, stb.

– valamint TESTKEZELÉSEK:

1. trauma oldásra, 2. elengedésre, 3. immunrendszer erősítéséhez“A BAR-jaid futattása által, elkezdesz jobban jelen lenni az életedben, és a múlt nem vetül rá többé a jövőre, ahogy eddig. A BAR-jaid futtatása által konkrétan megváltoztatod a valószínűségeket, jövőbeli lehetőségekre!”

Gary DouglasAz Access Consciousness®-t Gary M. Douglas alapította (többet olvashatsz róla a blogomban: ITT) és formálja a mai napig Dr. Dain Heer-rel. Azoknak a keresőknek ajánlja, akik tudják, hogy az életünk többről szól, mint amit látunk. Azok, akik valóban „tudják”, hogy ha a változást választjuk, azzal kiterjesztjük önmagunkat, az életünket önmagunk és mindannyiunk számára is.MIRE HAT ÉS MIBEN SEGÍTHET AZ ACCESS BARS® KEZELÉS NEKED, A VENDÉGEIDNEK, A CSALÁDODNAK ÉS A BARÁTAIDNAK?

– csökkenti a stresszt,

– a testnek könnyedséget és örömet ajándékoz,

– oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkok,

– emelkedik általa a tudatossági szint,

– segít koncentráltnak és fókuszáltnak lenni az életben,

– javulhat az egészségi állapot,

– az összezavarodott gondolatok kisimulnak,

– a kapcsolatok gyógyulnak,

– reggelente kipihentebb ébredést ad, napközben pedig több energiát,

– mély relaxációhoz segít,

– a gyerekek iskolai eredményeit javíthatja,

– képessé válik általa az ember a be- és elfogadásra,

– egyre több és több lehetőséget kapunk általa és egy boldogabb, teljesebb életet.

PicMonkey Collage2 

ÉS “HOGYAN LEHETNE EZ MÉG ENNÉL IS JOBB?”
GYERE EL ACCESS BARS® TANFOLYAMRA!
Mi lenne, ha mindössze 1 nap alatt elsajátíthatnál egy olyan technikát és tudást, amellyel akár az egész életedet megváltoztathatod?
Mi lenne, ha a masszázságyon fekve, e néhány pont érintésével a fejeden, feloldódna és távozna belőled minden téged korlátozó hitrendszer, nézőpont vagy bármi más, ami most beszűkít?

Ha úgy érzed, hogy többé már nem szeretnéd a régi utat járni és a családod, barátaid életét is több örömhöz és lehetőségekhez szeretnéd hozzásegíteni, akkor tarts velünk!

Ezen a napon bevezetlek téged ebbe a nagyszerű módszerbe, melynek a neve Access Bars®, tanulunk 8 egyéb eszközt és 2 testkezelést az 1 napos tanfolyamon!

Az Access Bars® (ford. hozzáférés a sávokhoz) alapvetően nyújthat egy kellemes pihentető élményt is számodra, de valójában ennél sokkal több történik kezelés közben.

Gary M. Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a gyógyító technikát, mely a fejen és részben az arcon található 32 pont megérintésének, lefogásának kombinációin alapul. Ezen pontok (BAR-ok) mentén futó energia sávok raktározzák el az összes, valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses lenyomatát.

Amikor ezeket a pontokat gyengéden érintik a fejeden, erőfeszítés nélkül válsz képessé arra, hogy elengedd a megkövesedett korlátozó hitrendszereidet és végre elfogadó, befogadó tudj lenni a végtelen lehetőségeid számára ítélkezés mentesen.

Amikor a BAR-okat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek számos meghatározó területről úgy, mint: kapcsolatok, pénz, szexualitás, kreativitás, öregedés, tudatosság, test és még sok más.

Ha még nem olyan az életed, mint szeretnéd, és többre vágysz, akkor gyere el az Access Bars® tanfolyamra, hogy több teret és lehetőséget teremts az életednek és a mindennapjaidnak, és még sokkal többet ennél is!

Ugye milyen jó lenne, ha minden könnyedén, örömtelien és ragyogva érkezne az életedbe? Mi lenne, ha a teremtés az életed természetes részévé válna? És hogyan lehetne az életed napról napra még jobb?

Az 1 napos tanfolyam során elméleti oktatás és kezelések váltják egymást. 2 kezelést adsz és 2-t kapsz, így megtapasztalhatod az Access Bars® működését, hatását és biztos tudással mehetsz el a tanfolyamról, hogy hol helyezkednek el a BAR-ok, hogyan működik a BAR-ok futtatása. Tudod majd használni az egyéb eszközöket is. Illetve mindezeken túl ez egy egész napos oldási folyamat is, hiszen amikor adsz és kapsz, akkor is oldódnak a hitrendszereid és egyéb korlátozó tényezők.

A biztos tudással való távozást segíti, hogy több éve oktatunk gyógyító- és oldási módszereket, megosztjuk gyakorlati tapasztalataink sorát, valamint igyekszünk egy kicsit meríteni és átadni integrál szemléletünkből is.

Egy Access Bars® kezelés során több lépés követi egymást. Az első néhány pozícióval megtanítjuk a testnek a természetes energia áramlását és, hogy ezt használni tudja a hétköznapokban is. Majd jönnek az egyes életterületekhez kapcsolódó hitrendszerek, hiedelemrendszerek és egyéb blokkok oldásai. Ezután következik egy olyan BARS kombináció futtatás, mely megakadályozza, hogy a törölt dolgok „visszatöltődhessenek”. Végül lehetőségeket engedünk be az életünkbe, melyhez teret és időt nyitunk és energiát adunk.

A tanfolyamon az Access több eszközét is megtanuljuk. Ilyen például a már sokat említett 32 pontos fejkezelés. De vannak olyan segítő eszközök, melyek a hitrendszerek törlésére szolgálnak. 5 különböző eszközt tanulunk az egy napos Access Bars® tanfolyamon, melyek hozzásegítenek téged egy boldogabb és örömtelibb élethez.

Az Access Consciousness-t Gary M. Douglas alapította és formálja a mai napig Dr. Dain Heer-rel. Azoknak a keresőknek ajánlja, akik tudják, hogy az életünk többről szól, mint amit látunk. Azok, akik valóban „tudják”, hogy ha a változást választjuk, azzal kiterjesztjük önmagunkat, az életünket önmagunk és mindannyiunk számára is.

Ezzel a gyakorlati módszerrel könnyedén segíthetsz a családodnak, a környezetedben élőknek, terapeutaként pedig egy nagyszerű kiegészítő technikát sajátíthatsz el. (Masszőrök kifejezetten szeretik alkalmazni a kezeléseik során).

A módszert gyermekek is megtanulhatják, az ő tisztaságuk, szeretetük, feltétel nélküliségük által a kezelés még örömtelibb és felszabadítóbb lehet.Access Bars® kezelői tanfolyam: (A tanfolyam 1 napos!)

Tanfolyam ára (18 éves kortól):  63.000 Ft

Ismétlőknek és 16-17 éveseknek: 31.500 Ft

16 éves kor alatt (1 fizetős felnőtt kíséretében): ingyenes“TUDATOSSÁG: 

A képességed arra, hogy jelen legyél életed minden pillanatában anélkül hogy önmagadat, vagy másokat elítélnél. – a képességed arra, hogy mindent betudj fogadni, és semmit se utasíts el, hogy megteremts mindent, amire vágysz az életedben, nagyobbat, mint amid jelenleg van, és többet, mint amennyit el tudsz képzelni!”

Gary DouglasMI AZ AZ ACCESS CONSCIOUSNESS®?

Ezeket a sorsfordító technikákat, eszközöket és folyamatokat arra tervezték, hogy képessé tegyenek az általad vágyott élet megteremtésére.

A praktikus, dinamikus, és gyakorlatias Access egy olyan lépésről-lépésre haladó folyamatot biztosít, ami megkönnyíti számodra a mindennapi életben való egyre tudatosabb létezést, és minden akadályt eltöröl, amit a befogadás útjába raktál.

Az Access Consciousness® nem a metafórákról, ötletelésről és a lelkesítő beszédről szól. Mindenki szerint, aki az Accesst használja, ez egy tudatosabb módja az életnek, és működik.

Az Access Consciousness® célja, hogy egy tudatos és egységben élő világot hozzon létre. A tudatosság mindent magába foglal, és semmi felett nem ítélkezik.

Célunk, hogy eljuttassunk odáig, ahol az Access által mindenre tudatossá válsz, anélkül, hogy bármit is elítélnél. Ha semmi felett nem ítélkezel, akkor képessé válsz mindent önmagában szemlélni, anélkül, hogy megakarnád változtatni, nem annak fogod látni, aminek kéne lennie, hanem annak, ami valójában.

A Tudatosság egy képesség, mely által a jelenben tudsz lenni az életed minden pillanatában, anélkül, hogy önmagadat, vagy bárkit elítélnél.

Általa mindent be tudsz fogadni, semmit nem utasítasz el, és mindent, amire vágysz képes vagy megteremteni az életedben – nagyobbat, mint amid most van, és többet, mint amit képes vagy elképzelni.

Az Access célja, hogy eljuttasson addig a pontig, amikor már tudatossá válsz arra, hogy önmagadban változást teremts. Különféle eszközöket, és eljárásokat kínál, amelyek segítségével mindent, ami nem működik az életedben, megváltoztathatsz. Amint tudatosabb vagy, egyszerűbbé válik számodra, hogy győzedelmeskedj a bolygón jelenleg történő változások viharában.“Amint az elméd kikerül az útból, te mint létező szabaddá válsz a játékra.”
Gary Douglas


EGY MÁS NÉZŐPONT
Az Access egy más nézőpont az életről. Mindazon dolgok látása, amikről tudtad, hogy lehetségesek, de nem tudtad, hogyan érhetnéd el őket a döntéseid elítélése nélkül, amiket a múltban, vagy a jövőre vonatkozólag tettél. Az Access valódi eszközöket biztosít az élethez, melyek segítenek eljutni az embereknek oda, ahol szeretnének lenni. Ebből a nézőpontból új valóság teremtődik, amiben az emberek képesek döntéseik és lehetőségeik által élni életüket. Olyan tudatállapotból funkcionálnak, ahonnan többet nincs rájuk hatással minden és mindenki, és ahol nem ítélkeznek önmaguk felett többé.
Milyen tudatosságban észleled a jelenlegi valóságodat? Boldognak és örömmel telinek látod az embereket? A világot egy olyan helynek érzékeled, ahol mindenki ítélkezés nélkül él, vagy mindenki számít? A gyerekek tisztelve vannak a létezésükért, vagy manipulálják őket, hogy elhiggyék kevesebbek, mint a felnőttek? Van-e esetleg benned egy ismerős érzés, hogy el vagy akadva, vagy minden egyes alkalommal mikor lépsz egyet előre, utána kettőt visszalépsz?
Ha (AMIKOR) tudatossá válsz arra, amit mondasz és gondolsz, a valóságod exponenciálisan megváltozik.Gondolataid és állításaid teremtik az életedet. Benned van a képesség arra, hogy mindent azonnal megteremts. Mi lenne akkor, ha hajlandó lennél könyörtelenül őszinte lenni magaddal szemben és elkezdenéd te teremteni a valóságodat? Hogyan nézne ez ki? Csupán választanod kell.
Annak ellenére, hogy az Access Consciousness® rengeteg változást generált rengeteg ember életében, nem tekinti önmagát az egyetlen útnak.Arra biztat téged, hogy tudd meg, mi az igaz számodra. Megengedi, hogy tudd, amit tudsz!Az Access egy örökre fejlődő módszer, ami megváltoztatja azon részeit az életednek, melyek nem úgy működnek, ahogy kéne működniük, és ahogy te is tudod, hogy tudnának. Az Access nem a gyenge akaratúaknak, vagy gyáva szívűeknek való.
Ha van bátorságod és vágyad arra, hogy valóban önmagad lehess, a rendkívüli, fenomenális önmagad, akkor talán az Access pont neked való. Mi lenne, ha hajlandó lennél táplálni önmagadat és törődni önmagaddal? Mi lenne, ha kinyitnád az ajtókat, és mindenséggé válnál? Eldöntötted, hogy ez nem lehetséges? Mibe kerülne számodra realizálni, hogy mennyire elengedhetetlen vagy a világ lehetőségei számára?
Ha vannak olyan területei az életednek, ahol nem úgy működnek a dolgok, ahogyan tudod, hogy működhetnének, akkor lehet, hogy érdemes számodra részt venni egy Access Consciousness tanfolyamon, kezelésen.


 

 “A befogadás az egyik legcsodálatosabb tulajdonságunk,  és ugyanakkor azon dolgok egyike,  amiket a legdinamikusabban utasítunk el, mint bármi mást az életben.”

Gary DouglasMEGVÁLTOZHAT A PÉNZÜGYI HELYZETED ATTÓL, HA FOGOD A FEJED?

Hányféleképpen próbáltad már megváltoztatni az anyagi helyzetedet? Hogy működött? Hajlandó lennél valami mást kipróbálni, még ha furcsán hangzik is?

Mi van, ha egy energetikai kezelés, ami abból áll, hogy valaki gyengéden megérinti a fejedet, több változást tud előidézni abban, hogy áramoljon a pénz az életedbe, mint bármi más, amit eddig próbáltál?

Ez a furcsa módszer az Access Bars®. Gary Douglas és Dr. Dain Heer közös könyvének a címe, Nem a pénz a probléma, hanem Te (Money isn’t the problem, you are). Douglas szerint az univerzumban elegendő pénz van, a baj azzal van, hogy nem fogadjuk el. „A befogadás nincs bennünk blokkolva, egyszerűen nem vagyunk rá hajlandóak.”

Egy masszázságyon feküdni, nem csinálni semmit, csak lenni, és elfogadni egy Bars® kezelést remek módja lehet annak, hogy ezt gyakoroljuk.

32 pont van a fejünkön, melyeknek mindegyike egy életterülethez kapcsolódik. Van egy „bar”, ami a pénz pontja, de vannak mások is, melyek kapcsolódnak a pénzhez, úgy mint a kontroll, éberség, kreativitás, álmok és remények. Ha megérintik a fejeden ezeket a pontokat, akár 10000 év korlátozó hiedelmeit is elengedhetjük egy kezelés alatt, ami megakadályozza, hogy tudjunk el- és befogadni.

Az egyik oka annak, hogy nem tudnak az emberek elfogadni az, hogy sokan gyerekkorukban úgy kaptak ajándékot, hogy valamilyen kötelezettség is járult hozzá. Ekkor energetikailag megmakacsolták magukat, és mivel nem akartak eleget tenni ezeknek a kötelezettségeknek, inkább

elutasították a finomságokat is, amik együtt jártak velük. Ez a klasszikus példa arra, amikor kiöntik a gyereket is a fürdővízzel.

Az Access Consciousness® nézőpontja az elfogadásról más, mint amit megszoktunk. Kétirányú folyamatnak tekinti azt. Mert amikor elfogadsz, valójában nem arról van-e szó, hogy megajándékozod az ajándékozó személyt azzal, hogy elfogadod azt, amit ad? Vajon azt az elképzelést, hogy az ajándékozás és az elfogadás elkülönülnek egymástól lehet-e másnak tekinteni, mint hazugságnak?

Az Access Bars®-ban az ajándékozás és az elfogadás igazából egy. Amikor valakinek kezelést ajándékozol, elfogadod azt az ajándékot is, hogy te is megtisztulsz mindentől, amit ő a kezelés alatt elenged.

Az Access Bars® annyira egyszerű, hogy még egy hároméves gyerek is meg tudja tanulni. Hogyan lehetne ez még ennél is könnyebb?

Még mindig hezitálsz? Van néhány pont, amit felhasználhatsz arra, hogy 6 hónapon belül megváltozzon az anyagi helyzeted. De nem áruljuk el… ha tényleg kíváncsi vagy, keress egy Access Bars facilitátort a közeledben.

A szegénységen kívül nincs mit vesztened.


 

“Mi lenne ha hajlandó lennél táplálni önmagadat és törődni önmagaddal?
Mi lenne ha kinyitnád az ajtókat, és mindenséggé válnál?
Eldöntötted, hogy ez nem lehetséges?
Mibe kerülne számodra realizálni, hogy mennyire elengedhetetlen vagy a világ lehetőségei számára?”
Gary Douglas


“Amikor hajlandó vagy egyre inkább a tudatosság által működni, elkezded kinyitni az ajtóidat a gyógyulás felé.” Gary Douglas

Az menüpont leírás eredeti tartalma, illetve bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. (Kivétel az Access Consciousness által központilag megosztott anyagok, képek). Nem kell engedély az idézéshez. Az idézésnek azonban meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetén – forrás megjelöléssel – kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára. Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) engedély kell.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]