Access Testkezelés tanfolyamok - Vona Kitti

Access Testkezelés tanfolyamok

Minőségi tanfolyamok – Jó hangulat – Tapasztalt és Hiteles Oktató – Kellemes Stúdió

THE ACCESS BODY PROCESSES®
ACCESS TESTKEZELÉS MINITANFOLYAMOK

TANFOLYAM IDŐPONTOK – 1-1 testkezelés elsajátítása 3 óra
Cím: 1091 Budapest, Üllői út 23. (Corvin-negyed és Kálvin tér között)
(jelentkezés:
vonakitti@gmail.com vagy 06704155798 vagy itt az oldalon a bejelentkezési űrlapnál)

Szeptember 25. (péntek, 9:00-17:00) – Facelift (energetikai ránctalanítás és feszesítés az arcon és a testen)
Szeptember 25. (péntek, 18:00-21:00) – Látás helyreállítása (szemüvegesség, hályogok, tisztánlátás)
Szeptember 27. (vasárnap, 10:00-18:00) – Facelift (energetikai ránctalanítás és feszesítés az arcon és a testen)

Október 1. (csütörtök, 18:00-21:00) – Helyzeti FEPaSoP-ok (önmagad felszabadítása a bénító dolgaid alól)***
Október 2. (péntek, 18:00-21:00) – Függőségek oldása (étel, tökéletesség mánia, ital, cigaretta, gyógyszer, stb.)

Október 8. (csütörtök, 18:00-21:00) – Minusz 1 négyzetgyöke (vírusokra, megfázásra, influenzára, álmatlanságra, izületi gyulladásra)***

Október 15. (csütörtök, 18:00-21:00) – Nyirokrendszer helyreállítása (nyirokmirigyes össze nem illések)***
Október 16. (péntek, 9:00-17:00) – Facelift (energetikai ránctalanítás és feszesítés az arcon és a testen)

Október 22. (csütörtök, 18:00-21:00) – Sejtmemória törlése (minden törlése, amit a sejtjeinkbe zártunk, sejtek gyógyítása)***
Október 23. (péntek, 18:00-21:00) – MIMIKRI és 90 %-os agykapacitás helyreállítása (átvett minták törlése és tanulást/memorizálást segítő)
Október 25. (vasárnap, 10:00-18:00) – Facelift (energetikai ránctalanítás és feszesítés az arcon és a testen)

Október 29. (csütörtök, 18:00-21:00) – Pigmentek helyreállítása (pl. pigmenthiány, májfolt, vitiligó, stb.)***
Október 30. (péntek, 15:00-21:00) – DMM MDM (degeneratív sejtek lebontása és új sejtek építése)
Október 30. (péntek, 18:00-21:00) – MTVSS (rendszereink helyreállítása: immun, hormon, emésztő, légző, stb.)

TANFOLYAMI DÍJAK:
(az árak /tanfolyam/fő-ben értendőek és teljes árak):
Facelift (8 órás): 55.000 Ft
Mini testtanfolyamok (3 órás): 24.000 Ft*
*Visszatérő kedvezmény: 2. mini testtanfolyamtól 20.000 Ft
Mimikri és 90%-os agykapacitás együtt: 35.000 Ft
Testbe zár sémák és az Életedbe és testedbe zárt rendpontok együtt: 35.000 Ft**
**Visszatérőknek: 30.000 Ft

A tanfolyam elvégzése után tagjává válsz az országban is egyedülálló és ingyenes VIP ACCESS KLUB-omnak, ahol magyarra fordított Access cikkek és videók, exklúzív saját anyagok és zoom hívások, mentorálás, valamint személyes részvételű zártkörű Csere-bere Klubbok várnak!
Csatlakozz Egy Szuper Közösséghez!

CÍM: 1091 Budapest, Üllői út 23. (Corvin-negyed és Kálvin tér között)

TESTTANFOLYAMOK ELŐFELTÉTELE:
Nincs, azaz nem kell előtte elvégezni sem az Access Bars sem bármilyen Access tanfolyamot, hogy tudj jönni bármely testtanfolyamra.

AKIT KEZELHETEK:
Használhatod magadon, a barátaidon, családodon, a Praxisodban, ha segítő szakmában dolgozol (TEÁOR: Mns egyéb személyi szolgáltatás címen)

ELISMERVÉNY ÉS ELFOGADOTTSÁG:
– 173 országban elfogadott és jelen lévő módszer
– mindenki angol nemzetközi oklevelet kap
– vállalkozást kezdhetsz vele és bővítheted a vállalkozásod (Mns egyéb személyi szolgáltatás)

JELENTKEZÉS

MIK A TESTKEZELÉSEK?

Az Access kézrátételes testkezelései alkalmával feloldunk minden olyan fix nézőpontot, minden múltbeli sérülést, átvett mintát, ami nem enged teret az életünkben a lehetőségeknek. Sokszor ezek a korlátok megfoghatatlanok, és csak az energiáját érezzük, amint lehúz bennünket. Erőteljes módszer ezeknek a feloldására az úgynevezett tisztítómondat és a testkezelések! Több, mint ötven különféle kezelést fedezett fel Gary, ami a szavakon túl segíti a testedet tudatosan változni. Az Access Testkezelések hozzájárulások, hogy levedd a terheket a testről-lélekről, mély ellazulást, gyógyulást és tudatosságot felépítve. A tested egy érzéki, érzékelő organizmus. Te és a tested, egyedi módon érzékelve, tudatában vagytok mindennek. A tested arra lett tervezve, hogy a megtestesülésed tudatosságát adja neked. Többnyire azonban e helyett, ebben a valóságban inkább az ítélkezés forrásaként tekintünk rá, és formálja át molekuláidat a bírálat energiája. A kezelések során nem külső energia hozzáadás történik. A kezelés megadja a választás lehetőségét a testnek, tudatalattinak és a probléma teremtőjének, hogy ő maga nem teremtetté tegyen minden megalkotott, választott, testbe zárt problémát. Mi, mint kezelők csak érintjük a testet és megkérjük, hogy indítsa be önmagában a megfelelő folyamatokat, amik segítenek, hogy kikulcsolja az életből, aminek nincs helye már ott. 

 Mit tesznek a testkezelések:
  • Feloldja a programozást, ami visszatart téged a változástól
  • Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra
  • Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet
  • Táplálja azt a potenciát, hogy végtelen lényként érzékelsz, tudsz, létezel (megélsz) és befogadsz
  • Lehetővé teszi, hogy egyedi hozzájárulás, katalizátor legyél a változáshoz, ami meg tudja változtatni a bolygót

A testkezelések, amiket itt bemutatunk, talán nagyon egyszerűnek tűnnek. Azok is, és mégis rendkívül mélyek és hatékonyak. Mindenkiben megvan a képesség, hogy meggyógyítsa önmagát előfeltételek nélkül. Ha te kezelsz ez annyit igényel tőled mindössze, hogy jelen legyél, megérintsd a másikat, és hogy visszajelzéseket fogadj be a testétől, akivel dolgozol.

Az Access Consciousness-t Gary M. Douglas alapította és formálja a mai napig Dr. Dain Heer-rel. Azoknak a keresőknek ajánlja, akik tudják, hogy az életünk többről szól, mint amit látunk. Azok, akik valóban „tudják”, hogy ha a változást választjuk, azzal kiterjesztjük önmagunkat, az életünket önmagunk és mindannyiunk számára is.

ACCESS BODY – TESTKEZELÉS FAJTÁK

Tanulhatod tanfolyamon, vagy kaphatsz ilyen kezelést (+ jel megnyomásával olvashatod a testkezelés részleteit):

Párkapcsolat:

Generatív szexuális energiák helyreállítása, Szexuális hülyeségek oldása, Mimikri, Érzelmi intenzitások oldása, Impregnáció/Befogadás helyreállítása, Zéró összegű trauma

Bőség:

Folyamatos növekedés, Kompenzációs elsodródás, Földdel való egységközösség helyreállítása, Mimikri, Generatív szexuális energiák helyreállítása, Megtestesülés örömének helyreállítása, Impregnáció/Befogadás helyreállítása, Tudatosság ellenes antitestek

Egészség:

MTVSS, DMM MDM, Sejtmemória törlés, Látás helyreállítása, Hallás helyreállítása, Mimikri, Zsírsejtek eltörlése, Toxikus anyagok kiürítése, Allergiák oldása, Végtelen rugalmasság, Mínusz 1 négyzetgyöke, Anaphilaktikus sokk és mélylazítás, Nyirokmirigyes össze nem illések, Funcionális test egyensúly, Ideggenerálás helyreállítása, Háromszoros sorozatrendszerek, Facelift

Légy újra önmagad – Találd meg újra a saját utad!:

Függőségek oldása, Specifikus gravitációk oldása/Megfelelési kényszer, Halál invokációja/Félelemek oldása, Tudatosság ellenes antitestek, Kompenzációs elsodródás/Erődbe állás, Forrástér az idő feloldásához, Helyzeti FEPaSoP-ok, Megtestesülés örömének energetizálása, Testedbe és az életedbe zárt sémák és rendpontok törlése, Jelent vége balra el, Facelift, Testet öltött harag invokációja

Az életünk során sok-sok mindent a testünkbe zártunk: fájdalmat, szenvedést, betegségeket, korlátokat teremtő dolgokat. Mindenféle módon bezártad a tested, azt gondolva, hogy ez a valóság minden, amit tehetsz, és ami lehetsz. Bezárod a tested akár az öregedés gondolatába is. Az MTVSS fel tudja oldani mindazt a változtatást, ami a testünkön történt bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban.

Hatásai:

–          immunerősítés
–          test félreműködéseinek oldása, így a testszerkezet, szerv, szervrendszerek, DNS megújítása
–          öngyógyító folyamatok beindítása: izmok, ízületek, csontok
–          fizikai test erőnlétét erősíti (sportnál)
–          a fájdalmak, betegségek, szenvedés testi lenyomatait oldja

Amikor meg akarsz érteni valamit/valakit, például, hogy miért tesz valaki valamit, egyszerűen lemásolod, hogy megértsd, miért tesz úgy. Az ember mindig az ok-okozatokat, értelmezéseket, magyarázatokat keresi és úgy próbál megértésekre jutni, hogy leutánozza mások viselkedési mintáit. Amikor meg akarod érteni, abból indulsz ki hogy biztosan van benne valami érték, amiért ezt választja

Életünk során leutánozhatjuk mások testszerkezetét, testtartását, viselkedési mintázatait, érzelmi mintázatokat. Leutánozzuk mások nézőpontjait, útját. Ezekkel a leutánzásokkal azonban az ember valójában bezárja magát.

A folyamatot lehet futtatni konkrét személyekre: édesanyád, édesapád, nagyszülők, családtagok, tanárok, tanítók, barátok, ellenségek, általad tiszteltek.

90%-os agyakapcitás aktiváslása:
Az ember az agyának jó ha 10%-át kihasználja. Mi lenne ha hozzáférhető lenne az agyakapcitásunk maradék 90%-a is?
Mennyivel lenne könnyebb az életünk? A tanulási folyamtok? És milyen egyéb spirituális képességek nyílhatnának meg számunkra?
Ha még nem láttad a Lucy című filmet mindenképp nézd meg.

A kezelés során egy „kommunikáció” történik sejtekkel, melyek elkezdik megváltoztatni megjelenésüket és eltűnnek. Lehet használni célzottan tumorok, miómák, csontkinövések, sejtszaporulatok kezelésénél. Ezután regenerációs folyamatok is elindíthatóak, hogy sejtek újra visszanőjenek. Lehet külön-külön is futtatni a lebontást és az újraépítést.

Az Access Body Látás helyreállítás kezelése egy kézrátétes kezelés, hogy segítse a látás helyreállítását.
Segít homlok és arcüreg problémák esetén is.
Oldódnak a szemet ért traumák.
Segít nem csak fizikai, de más szinteken is. Sokan számoltak be a kezelések után arról, hogy “tisztábban” látják az életükben a dolgokat, az eseményeket. Meglátnak dolgokat és sokaknak segített abban is, hogy láthatóvá váljanak (pl. volt, akit egy ilyen kezelés után hívtak be állásinterjúkra).
Szemfáradtság szűnt meg miatta annál, aki sokat dolgozik gép előtt.
És volt, akinek a kancsalsága kezedett javulni.

A kezelés nem csak embereken, de állatokon is (pl. szemhályog esetén) eredményesen használható!

Legyen bármi is annak az oka, hogy valaki megteremti az elhízást ez a kezelés segít annak kioldásában. Az okok között szerepelhetnek átvett minták (“Olyan az alkatod, mint a nagyanyádé”), hitrendszerek (“Mennyit fogok én hízni ettől, ha megeszem?”), érzelmi sérülések (az el nem engedett érzelmeket a test képes betárolni háj formájában) és sorolhatnánk még. Sokan az elhízással elértéktelenítik magukat és rosszá teszik. A kezelés segít az önértékelés helyreállításában és abban is, hogy túljusson az ember ezen a témakörön és ne legyen ez egy mókuskerék játék az ember életében. Ha szeretnél fogyni! Ha szeretnéd értékelni önmagad ez a kezelés neked szól!

1. Ha ez ember vonzaná azt, hogy ne teremtse a dolgokat az életében. Ne használja a szexiális energiákat. Szó szerint taszítsa magától ezeket az energiákat.
2. Tisztít minden olyan helyzetet, ahol egy párkapcsolatban a másikat akarod gyógyítani.
3. Tisztítja azokat a helyzeteket, ahol elvágod magad a befogadástól, jövő látástól, mert egy párkapcsolatban a másik problémáját próbálod megoldani.
4. A jövő minden tisztítására, a választások lehetőségének beengedésére.
5. Ha az ember alapvetően vonzódik olyanokhoz akik nem táplálóak számára.
6. Helyreállítja a tápláló szexuális energiákat.

Szexuális hülyeség lehet bármilyen nézőpont, amit bevettél az életed során és, ami távoltart attól, hogy a szexualitás, ami sokkal több mintsem csak a közösülés valakivel élvezetes legyen számodra is. Hányszor nézőpontod van, hogy ne élvezd a tested, hogy ne élvezd a szexet? Hány rosszul sikerült szexuális emléket őrzöl magadban, ami akadályozza a jelenben a jó szexuális élmény megélését.
Ha nem érzed magad szexinek? Nem nem tudod örömmel és könnyedén megélni az együttléteket? Nem vagy nehezen élsz meg orgazmust? Ha elfojtod a szexuális energiáid ez a kezelés neked való!

Ez a kezelés segíthet semlegesíteni a kompenzációs elsodródásokat, elcsúszásokat amik lehetővé teszik az erőtlenség hazugságát a megtestesülésben.

Elsodródunk saját hatalmunktól és erőnktől és csupán a túlélésre játszunk, nem a bőségre.

Felszámolja az erővesztettségeket (belsőket is), segít akkor, amikor nem tudod végigvinni a dolgokat (fizikait is) amiket szeretnél, valahol közben megakadsz, beakadsz, elmegy a kedved, azt hiszed nem tudod megcsinálni, félbehagyod stb.

Hatékony segítség amikor tudatos vagy tudattalan szinten szántszándékkal visszafogod az erődet, hogy az erőtlenségben tartsd magad, vagy amikor azt érzed belülről szinte már kirobbanna az az erő ami benned van, könnyedén megvalósítva mindent amit szeretnél, de mint egy skatulya vagy egy bilincs, valami mégis fogja, beszorítja ezt az egészet és nem engedi kitörni.

Hozzájárul ahhoz, hogy ne csak végig tudd vinni a klassz dolgokat az életedben, hanem egyre több klassz dolgot tudj te teremteni magadnak.

Túlterhelt és kimerült izmokon használt kézrátétes kezelés.

Ez a kezelés elkezdi helyreállítani a kapcsolatot és egységközösséget a Földdel, úgy, ahogy ez számunkra és a testünk számára lehetséges. Segíthet azoknak, akiknek ellenállásuk van a földi léttel, az anyagi világgal, a saját testükkel, a pénzügyekkel.

Hány tünetet tud okozni és mennyire rombolja a testünket a folyamatos stressz, düh, harag, feszültség?
Ez a kezelés a belső feszültségek oldására a legjobb.
A haragnak sok tünete is lehet, pl. a bőrirritációk, az égő viszkető dolgok a testünkön.
Az égő gyomor. A fejfájások, a sok idegeskedés hatására.
Ha stresszes életet élsz és sokszor húzod fel magad ez a kezelés neked szól!

A Facelift egy speciális kézrátételes kezelése az Accessnek, ami segítségével visszafordíthatóak az öregedés jelei. Leet feszesíteni az arcot és az egész testet. Emelő hatás érhető el a megereszkedett testrészeken legyen az az arc íve, a szemhéj, vagy akár mellek. Férfiaknak és nőknek is ajánlott a kezelés és a tanfolyam.
Bővebben itt olvashatsz a kezelésről még: https://vonakitti.com/access-facelift-tanfolyam/

Érzelmi intenzitás lehet: düh, harag, elégedetlenség, bosszúság, szorongás, stressz, aggodalmak, félelmek féltékenység…
Ezek pedig okozhatnak fizikai tüneteket és betegségeket: gyomorfájdalom, fejfájás, emésztési problémák.
Ez a kezelés is mind mind oldja az adott problémákat fizikai érzetek szintjén, érzelmi/érzés szinten és gondolatok szintjén.

Részben a toxikus amalgámok is felelősek a testben megjelenő rákért. A testünk teli van méreganyagokkal és nehézfémekkel.
Érdekesség, hogy ha vízen futtatod ezt a kezelést, akkor ez meg tudja változtatni és eltünteti a víz klóros ízét.

Tudtad, hogy nem csak a testünkről vesszük be azt a nézőpontot, hogy elöregszik? Hogy van egy fénykora mindennek és aztán teljesen természetes, hogy hanyatlásnak indul. Ezt csinálja az ember a párkapcsolatában, az üzleti életében és még mondják is, hogy a “Csúcson kell abbahagyni!”.
Mi van, ha lehetséges a folyamatos növekedés minden életterületünkön? Mi van a tűznek nem kell kialudnia 2 ember között? Mi van, ha a csúcs után is van növekedés az üzletedben? Mi van, ha az egész életed lehet folyamatos növekedés valójában? Gyere és nézd meg mi más is lehetséges még azon túl, amit bevettél ennek a valóságnak a szabályairól és működéséről?

A végtelen rugalmasság helyreállítása kezelés feloldja a rugalmatlanságot, amit a testünk magára vesz. Ez a kezelés megteremtheti a lényüknk rugalmasságát éppúgy, mint a testünkét.

Beszámolók alapján változások a kezelés hatására:
– izommerevség megszűnése,
– rugalmasabb hozzáállás a korábbiakhoz képest,
– könnyedebben veszik a változást a kezeltek,
– a ragaszkodásokat jobban elengedik,
– rugalmasabban kezelik mások véleményét.,
– a test fizikai állapotában figyelhető meg rugalmasság, hajlékonyság

A “Jelenet vége, balra el” testkezelés segít az elengedési folyamatokban legyen az egy élethelyzet elengedése, vagy konkrét személyé. Sokszor jönnek szerelmi bánatok esetén vagy visszatérő, ismétlődő élethelyzetek szituációk esetén erre a testkezelésre. A testkezelés neve utal egy angol kifejezésre:
“When nothing goes right, go left.” – “Amikor semmi sem megy jól (fordul jobbra), menj balra.”
Ha már nem mennek jól a dogok, és úgy érzed itt a “jelenet vége” akkor menj egy másik irányba. Ebben segít a testkezelés.

Segít mindenféle allergia mögöttes lelki-, traumatikus vagy hitrendszerbeli oldásában ezáltal oldódnak a fizikai tünetek is. Segít étel-, pollen-, vegyianyag-, UV és számtalan más allergia esetében.
Autoimmun betegségek esetén. Mellékvese és ízületi gyulladások esetén.

A testkezelés elsajátításával és futtatásával oldhatóak a különféle függőségek.
Ha függőségekre gondolunk elsősorban a szenvedélybetegségek jutnak az ember eszébe, de sokkal több függőségünk lehet.
Lehet tökéletesség mánia, társ- és kapcsolati függőség, evési függőségek, szexfüggőség, játékszenvedély, munkafüggőség, vásárlási szenvedély, számítógép/internet/tv függőség, viselkedési függőségek, és sorolhatnánk.

Mindemellett természetesen oldja a közismertebb függőségeket is, mint a függőség az alkoholtól, dohányzástól, drogoktól.

Tehát a kezelés oldja az összes testi, lelki és szellemi függőséget.

A kezelés kézrátéttel történik. Használhatod magadon és másokon is. Akár kezelésként beépítheted a már meglévő praxisodba (akinek ajánlott: masszőrök, tanácsadók, kezelők, trénerek, terapeuták, gyógyítók).

Az impregnáció helyreállítása testkezelése a befogadás helyreállításáról szól, hogy újra könnyedén be tudj fogadni az életedbe dolgokat. Hogy újra össze tudj olvadni dolgokkal, egységbe tudj kerülni. Ha van bármi az éltedben, amit nem tudsz befogadni vagy szeretnél jobban befogadni és többet akkor ez a testkezelés neked szól.

Ez a testkezelés kiváló babavállalás előtt, ha nem sikerül a teherbeesés, azaz a “befogadás”, hogy kellőképp teres legyen a nő a befogadáshoz. Terhesség = ter-esség ?

Működik, mert nagyon megpróbáljuk elkerülni a halált, ami benne tart minket abban, hogy folyamatosan ítélkezünk a választásainkon, a testünkkel kapcsolatban, valamint ezzel a halált a lehető legrosszabb dolognak állítjuk be. Végül az történik, hogy olyan dolgokat teremtesz a testedben, amit úgy tűnik, nem tudsz megváltoztatni.

Az egyik oka annak, hogy az emberek miért nem köteleződnek el az életükhöz az az, hogy sok ellenállás van bennük a meghatározhatatlan élettel kapcsolatban, és megvan a nézőpontjuk arról, hogy mi a halál és mi nem. A Halál Invokációja kezelés futtatása ki fog zökkenteni a szükségből és az ellenállásból.

Feloldja, amit tettünk a testünkkel, hogy nehézzé és komollyá változtassuk, hogy beilleszkedjen ebbe a valóságba. Ez egy igazi nagy durranás, érdemes néhányszor futtatni. A személytől függ. Ez a kezelés mélyebb egységközösségbe visz a testeddel és feloldja, hogy bevetted az életeddel kapcsolatos kulturális moralitásokat. Minden kultúrának vannak gravitációs pontjai a létezéshez. Beveszed őket, hogy megfelelőnek érezd magad, amikor együtt vagy az emberekkel, de valójában így sem érezted jól magad, így akár fel is adhatnád. Az érdekes nézőpont feloldja a megfelelés specifikus gravitációit. Mi nem vagyunk specifikus gravitáció, ezért nincs is realitásunk.

Ez a valóság úgy működik, hogy megtanuljuk azt hogy a jó életnek milyen sémái vannak. Vannak sémáink a hétköznapjaink megélésére, a párkapcsolatunkra, az üzletünk működtetésére. Vannak rendpontok, amik köré szervezzük az életünket és, amiktől nem térünk el, így viszont rengeteg lehetőséget zárhatunk ki az életünkből. Vajon mi lenne lehetséges az életünk minden területén, ha nem lennének fix és merev, másoktól átvett sémáink és rendpontjai az életünknek? Mi lenne lehetséges, ha nem a múltból átvett és a múltban megteremtett dolgok alapján hoznánk meg a döntéseinket, hanem azt választanánk mindig, ami itt a jelenben érzékelhető és tényleg hozzájárulás lehet az életünknek? Milyen valóság lenne elérhető számunkra a sémákon és rendpontokon túl?

Vajon milyen lenne az életed, ha zéró szinten lenne hatással rád minden múltbeli traumád? Ezzel a kezeléssel kikulcsolhatod a testedből és az életedből az összes múltbeli traumádat. Tudtad, hogy a tested úgy működik, mint egy hatalmas adattároló? Mindent bezárunk a testünkbe! Legyenek azok műtéti traumák, balesetek, törések, hegek és sebek, mint fizikai traumák. Vagy lehetnek akár érzelmi traumák is és mély traumából származó meggyőződések, hitrendszerek, amiket a testünkbe zárunk és újra és újra és újra és újra megteremtik a nehézségeket, fájdalmakat zaz életünkben és a testünkben. Ez a kezelés egy nagyszerű lehetőség a múlt nélküli szabadság eléréséhez!

Ez a kezelés a sejtekbe zárt traumák feloldására szolgál. Sok traumánk adódhat gyermekkori sérülésekből is. Például, ha valamikor elestél és megsérültél, ha eltört valamid, vagy ha most van fájó pont a testeden, akkor ez a testkezelés visszavisz ahhoz a ponthoz, ahol a sejtmemóriában létrejött a lenyomat és azt törli. A kezelés feloldja a traumát és a szövetek visszatérnek természetes állapotukba, így segít a testnek, hogy az meggyógyuljon.

A megtestesülés nem más, mint hogy itt a Földön van egy fizikai tested, amiben meg vagy testesülve, amiben létezel. Ez a kezelés segít, hogy örülj a testednek, hogy maximálisan megéld a megtestesülésed előnyeit. Hogy a megtestesülést ne egy korlátozó, szűk dolognak éld meg hanem annak a végtelen lehetőségnek, ami valójában. Hogy egységközösséget tudj alkotni a testeddel és energiával telien teremtsd az életed.

El tudja tüntetni a megfázást és influenzát pár óra alatt és megváltoztatja az immunrendszeredet és a struktúrát, ahogy működik. Használható az álmatlanságra: a kezed akárhová a testedre téve kérd a -1 négyzetgyökét. Ízületi gyulladásra is inkább ez használható, mivel ez az ízületeket kezeli az anaphilaktikus sokk kezeléssel ellentétben.

Ez a sokkal, a traumával kapcsolatos. Használjuk érzelmi traumák oldására, de hatásos lehet olyan helyzetekben is, amikor fizikai zavar, a fájdalom okozója egy trauma, különösen olyan baleset esetén, ami annyira sokkoló volt fizikailag, vagy érzelmileg, hogy az illető hajlamos új időszámítást kezdeni ettől fogva.
A háromszoros sorozat rendszereket úgy veszed észre valakinél, hogy folyamatosan visszatérnek ugyanahhoz a történethez újra meg újra. Akik megszállottan beszélnek ugyanarról a témáról, újra és újra és újra, biztosan ettől szenvednek.
A háromszoros sorozat rendszerek kapcsolódnak a dimenziókhoz, valóságokhoz, időhöz, térűrhöz, testekhez, elmékhez, ösztönökhöz, alternatív, párhuzamos, tükröződő és kifordított realitásokhoz és a túlontúlhoz. Amikor ezek a dolgok összekeverednek, az illető oda-vissza keveredik egy örökös körben, képtelenül a kilépésre.

Minden felvett nézőponttal le kell szűkítened az éberségedet. A helyzeti FEPaSoP-ok (Fogyatékossá tevő, Entropikus, Paralizáló, Sorvasztó, Pusztító) olyan pozíciók, amiket bármilyen témában felvettél, és ezzel elkezdted fogyatékossá tenni magad azzal kapcsolatban, ami történhet.

A Helyzeti FEPaSoP-okat teremted minden fix nézőponttal, amit felveszel. Ez a valóság azt mondja, hogy csak akkor van igazad és nem tévedsz, ha megvan a helyes fix nézőpontot, és ennyi! Ezért az egész életed azzal töltöd, hogy megszerezd a helyes nézőpontot, a helyes pozíciót, és ezzel beilleszkedhetsz, nyerhetsz, győzhetsz, és nem veszíthetsz. Ha ez megvan, minden rendben. Kivéve, hogy ez az oka annak, hogy nem működik az életed.

Minél inkább a végtelen lényedként működsz, annál kevesebb szükséged lesz bármire is. Semmi nem
szükséges, minden választás, és megvan a hajlandóságod, hogy válaszd, vagy sem.

A helyzeti FEPaSoP-ok teremtik zömmel a testben lévő fájdalmat.

Hajlandó lennél arra, hogy nagyobb életed és megélésed legyen, mint másoknak?

Anaphilaktikus sokk = egy kevésbé drasztikus változata annak, például amikor méhcsípés ér egy arra allergiás személyt.

Ahogy az emberek öregebbé válnak, egyre rugalmatlanabbá teszik a testüket. Lényegében bezárják a testüket az anaphilaktikus sokkba, ahol a testük elkezd bezárni és az öregedés rendszereit kezdi teremteni. A zöme annak, amit öregedésnek hívunk, erről szól.

A feszes, merev izm személynél biztosan van anaphilaktikus sokk és ez a kezelés segíthet. Ha valami trauma fordul elő, szintén segíthet ez a kezelés. A sokk mások ítéleteiből és ráerőltetett véleményéből is fakadhat. Ha elképesztő mennyiségű rárakott nézőpontot irányítanak feléd, sokkba kerülhet a tested.

Ez a kezelés a módja annak, hogy rávedd az izmot arra, hogy ellazuljon. Használd ezt a folyamatot minden túlfeszült vagy kötött izomnál, ami nem lazul.

Ez a kezelés a túldolgoztatott állatnál éppúgy hasznos, mint egy a hangját, vagy testét túlterhelő énekesnél, táncosnál. Ha versenyen vagy, akkor használd ezt a kezelést, miután kész vagy a köröddel. Ha egy mozdulattól becsípődik, bezáródik valami, ezzel tudod ellazítani, kinyitni.

Segít, hogy tudatosan éld az életed, hogy ne ítélkezz magad és mások felett, hogy mindent a helyén tudj kezelni. A tudatosság mindent magába foglal ítélkezés nélkül. Nincs jó és rossz, helyes és helytelen, nincs poláris világnézet egység van. Tudás, létezés, éberség, öröm. Ezeket állítja helyre ez a kezelés és kikulcsol minden olyan korlátozást legyen az hitrendszer, érzelem, ami a tudatosság ellenességbe visz minket.

Minden elcsúszásra, ami az idővel kapcsolatos.
Az idő múlása, mint az öregedés folyamata. Az idő linearitásának, színeinek oldása.
Minden, ami time management: késés, halasztgatás, kapkodás.
Ez a kezelés az idővel való kapcsolatot rendezi és hozza vissza az életedbe az idővel való könnyed kapcsolatot.

Segít az idegrendszeri eredetű problémák kezelésére. A hajhullásban, kopaszodásra. Az idegi sérülések helyreállításában. Idegeskedésekre. Idegrendszeri gyengeségre.

Kézrátétes kezelés, ami a nyirokmirigy rendszeren dolgozik, főképp a hallás, fülek és arc-, és orrüregdugulással összefüggésben.

Az Access Body Süketség invokációja kezelése egy kézrátétes kezelés, hogy segítse a hallás helyreállítását.

Hányszor próbáltál meg kizárni az életedben hangokat?
Hányszor tettél vagy teszel úgy, mintha nem is hallanál csak, hogy kizárd, azt amit nem szeretnél?

Láttál már gyereket, aki nem hallja a szüleit, ha valami olyat mondanak neki, amit ő nem szeretne megtenni, de azt amit szeretne, amiben motivált azt azonnal meghallja?

Hány helyen vagy alkalmi süketségben az életedben?

Hallod-e a belső hangod? Meghallod-e a lehetőségeket?
Hallod-e a valóságot? Vagy van egy szűrő a hallásodon?

Mit adhatna, ha az elfogadás által, minden olyan dolog invokációja által, amit eddig kizártál, amivel kapcsolatban ellenálltál, azt egyszerűen befogadnád, hogy könnyed és örömteli legyél?

Csak tedd fel a kérdést:
Milyen hozzájárulás lehet egy ilyen tanfolyam az életemhez?
Nekem miben segíthet, nekem hogyan működhet?
Mi az, amit nekem adhat?
Ki lehetek – Mi lehetek általa?

Segíti folyamatainkat minden szinten.
Fizikai – betegségek esetén (fülzúgás, fülfájás, halláscsökkenés)
Érzelmi szinten – érzelmileg ránk ható hallott dolgok esetén
Gondolati szinten – hallott dolgok rendezésében, tisztánhallásban

És mi a te tudásod erről a kezelésről? ?

Ez a kezelés alapvetően a harmónia és egyensúly megteremtéséről szól az életünk minden területén.
Fizikai szinten a testben felborult harmóniák helyreállítására. Legyen az pl. energiahiány, szó szerint egyensúly problémák kezelése, de lehet gerincferdülésekre és mindenféle egyensúly felborulásra.
Lehet a testi lelki harmónia megteremtésére is futtatni. Hogy valaki funkcionálisan harmóniában és egyensúlyban legyen a testével, jól élje meg a megtestesülését.
A test összes funkciójának harmónikus/egyensúlyi működését segíti.

Van egy hatalmas erő, hatalmas potenciál bennünk, amit nem használunk, mert nem akarunk túl sokak lenni másoknak. Maga a megtestesülés, hogy van egy testünk olyan terességet, könnyedséget, örömet és lehetőséget jelent, amit nem vagyunk hajlandóak választani és megélni, helyette inkább beilleszkedünk. Ez a testkezelés segít abban, hogy azt az intenzitást, amivel bármit és mindent megteremthetünk helyreállítsa. Olyankor szoktuk ezt érezni, mikor “a bármi lehetséges” izgatottságban vagyunk és erővel telinek, ihletettnek érezzük magunkat. Ez a kezelés egy igazi energiabombát csinál belőled, hogy berobbantsd az életed és teremts és legyél intenzív, energiával és örömmel teli.

Minden olyan tünet és elváltozás oldására szolgáló kezelés, amely a bőr kiszáradásával vagy pikkelyesedésével van összekapcsoltságban. Például gondolok itt ekcémára, allergiás kézszárazságra, pikkelysömörre, fej korpásodására.
Jó viszketésre, berepedésekre, hámlás, érdesség. Ha szeretnél egy hidratált, puha, sima bőrt akkor ez a te kezelésed!

Valójában semmi nem genetikailag működtetett, de ha az emberek beveszik azt a nézőpontot, hogy létezik genetikailag működtetett betegség. Gyakran halljuk, hogy ha a családban valakinek valamilyen betegsége volt akkor arra már hajlama van az embernek, de mi van, ha mindez csak egy nézőpont, amit ha bevesz az ember megteremti magának a családi betegségeket? Ha már van ilyen betegséged vagy ha szeretnéd elkerülni ez a kezelés nagyszerű lehetőség mást választani a betegség helyett!
Bars kezeléssel együtt is adhatod olyanoknak, akiknek mentális problémáik vannak, például bipolárisak, demenciások, parkinson kórosok, skizofrének, stb.

Ez a kezelés a bőr pigmentációs elváltázásait, a pigment zavarokat tudja helyreállítani. Azokban az esetekben jó, amikor túl sok vagy túl kevés festékanyag van a bőrben. Azaz például jó májfoltok, anyajegyekre, szeplőre, pirosas-barnás-sárga és szürke bőrelszineződések esetén, tűzfolt kezelésére. Valamint a vitiligóra. De ez a kezelés jótékony hatással van a fülre és a szemekre is.

ACCESS CIKKEK A TÉMÁBAN:
TE ÉS A TESTED
VÉGTELEN LÉNYEK VAGYUNK

A testedként azonosítod magad?

Ha a testeddel azonosítod magad, és azt hiszed, hogy csak ennyi vagy, akkor lekorlátozod, hogy mennyire kiterjedt lehetsz, olyan mértékben, amekkorának a testedet érzékeled, és nem engeded meg, hogy többet tudj.

Az igazság az, hogy végtelen lény vagy és van egy tested.

Hunyd le a szemed és találd meg önmagad külső határait. Mint egy végtelen lény, és nem, mint test. Meg tudod találni a külső határaidat – vagy bármerre nézel, ott találod magad? Most nyisd ki a szemed, és tartsd meg ezt az éberséget… A tested van benned, vagy te vagy a testedben? A tested van benned! Ha azt választod, hogy ez a térűr vagy folyamatosan, akkor nehéz lesz fenntartani a megszilárdultságot és az
összesűrűsödöttséget, ami hatással van a testedre.

Azzal, hogy kérdéseket teszel fel, és mint a térűr teljessége választasz, megnyílik számodra a lehetőség a testeddel, az élettel és a valósággal való egységközösségre. Az által, hogy ennek a kapacitásaként működsz, megnyitod az ajtót a végtelen lehetőségekre. Valahányszor az éberséged összehúzod kisebbre, a választásaid exponenciálisan korlátozottabbá válnak! Legtöbbször a fájdalom, amit érzékelünk tudatosság, amit a testünk ad nekünk, amit nem vagyunk hajlandóak meghallani, és összehúztuk, nem az térűr teljességeként tágultunk ki.

A tested egy érzéki, érző organizmus, ami folyamatosan információt ad neked. A tested a téged körülvevő világ energiájáról való éberséget közvetíti neked.

Mi kéne ahhoz, hogy úgy érzékeljük az energiát, ahogy van?
Mi van, ha ezek az éberségek ajándékok a testedtől?
Milyen kérdés tudsz lenni, ami nagyobb lehetőségeket invitál a könnyed megvalósulásra?
Milyen hozzájárulás lehet ez az érzékelés az életedhez, a megélésedhez és valóságodhoz?

LEHET, HOGY GYÓGYÍTÓ VAGY, ÉS NEM TUDSZ RÓLA?
Azt állítod magadról, hogy olyan vagy, mint bárki más?

Amikor fájt egy gyerek hasa, simogattad-e a pocakját, és láttad-e, érintésed alatt hogy ellazul? Rátetted-e egyszer a kezedet valakinek a vállára, és érezted a feszültséget, amely szinte azonnal elhagyta testét? Tartottál-e valamikor valakit a karodban, vagy ölelgetted, és észrevetted, jelenléted tápláló energiája könnyített valamit világában? Ezek talán egyszerű példáknak tűnnek. De mi van akkor, ha elismered életednek azokat a mozzanatait, amikor már gyógyítóként működtél?

Mi van akkor, ha testeddel nagyobb gyógyító lehetőségeid vannak, mint amit valaha is lehetségesnek tartottál? Megengedted valaha is magadnak azt a tudatosságot, mi mindenre képes a tested? Mi van akkor, ha hajlandó vagy ezt megtudni?

Ha eddig nem végeztél „energia-„ vagy „gyógyító munkát”, talán csodálkozol, honnan van erre adottságod. Mindenkinek megvan az adottsága arra, hogy bármiféle haladó képzés nélkül meggyógyítsa magát és másokat. Ehhez csak a jelen-létre való szándék szükséges, az, hogy hajlandó légy megérinteni mások testét, és hogy befogadd e testek visszajelzését. Mi van akkor, ha megengeded, hogy ez valóban ilyen egyszerű legyen?

Ha valaha is végeztél energia-munkát, voltak olyan időszakjaid, amikor kételkedtél adottságodban. Valóban történik valami? Érzek valamint egyáltalán? Csak elképzelem az egészet? Történik egyáltalán változás a másikban, lesz valami eredménye? Csak csaló vagyok?

Talán meglepődsz, de amikor elkezdtem bárokat futtatni, szinte semmit nem éreztem. Ráhelyeztem a kezemet valakinek a testére, és kértem az energia futását, de nem voltam biztos benne, hogy bármi is történik. Így megkérdeztem azt, akin dolgoztam: „Hogy érzed magad most? Mit érzékelsz?” Nagy meglepetésemre azt válaszolták, hogy úgy érzik, mintha marha erősen nyomnám beléjük az energiát, mintha kinyomnám őket a testükből. Tehát még amikor azt hittem is, hogy semmi nem történik, az embereknél ámulatos eredmények adódtak. Úgy keltek fel a masszázságyról, hogy érezték, hogy testük – és életük – megváltozott.

Lehet, hogy dolgoztak rajtad, és elbátortalanítottak avval, hogy mindenféléről meséltek, amit megfigyeltek, de aminek semmi köze nem volt esetleg hozzád. A kérdés erőt ad. A válasz elgyengít. Ha valaki nem kérdez, de kifejti rólad a véleményét, légy résen. Vajon egy végtelen lény megvásárolja-e a másik behatárolt szempontját? Ha nem, te miért tennéd?

Az A.C. testkezelései a testeddel való különféle lehetőségek teremtéséről szólnak – a megtestesülés másfajta tudatosságáról. Tested célja, hogy tudatossá tegyen téged a körülötted lévő világra. Mi van akkor, ha megengeded, hogy ily módon hozzájáruljon létedhez?

Nem kell az eredményre összpontosítanod. Ha nem következtetésekkel, hanem kíváncsisággal közelítesz minden kezeléshez, és azzal a kérdéssel, milyen változást tudsz facilitálni, talán felfedezed, hogy mindenkinél, akin dolgozol, más és más lehetőség jelenik meg.

Mi van akkor, ha – önmagad lévén – meg tudsz nyitni egy ajtót a testek végtelen lehetőségei felé? Mi az a választás, amit most megszerezhetsz, és ami számodra és mindenki számára, akit megérintesz, új fiziológiai valóságot teremt?

Forrás: Gary Douglas – Are You A Healer In Hiding?
Fordította: Kaposi Luca

JELENTKEZÉS

Név:

E-mail cím:

Amire jelentkezel:

Telefonszámod és/vagy Üzeneted:

Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

Adatvédelem

error: Védett tartalom!