Access Testkezelés tanfolyamok - Vona Kitti

Access Testkezelés tanfolyamok

Minőségi tanfolyamok – Jó hangulat – Tapasztalt és Hiteles Oktató – Kellemes Stúdió

THE ACCESS BODY PROCESSES®
ACCESS TESTKEZELÉS MINITANFOLYAMOK

TANFOLYAM IDŐPONTOK – 1-1 testkezelés elsajátítása 3 óra
Cím: 1091 Budapest, Üllői út 23. (Corvin-negyed és Kálvin tér között)
(jelentkezés:
vonakitti@gmail.com vagy 06704155798 vagy itt az oldalon a bejelentkezési űrlapnál)

Február 3. (P, 18:00-21:00) – Korlátlan energia-vagyon-lehetőségek
Február 10. (P, 18:00-21:00) – Mimikri + 90 %-os agykapacitás
Február 15. (Sze, 18:00-21:00) – DMM MDM 
Február 16. (Cs, 18:00-21:00) – Függőségek oldása
Február 17. (P, 18:00-21:00) – Szexuális valóságok oldása
Február 24. (P, 18:00-21:00) – MTVSS

Március 1. (Sze, 18:00-21:00) – Méregtelenítés
Március 2. (Cs, 18:00-21:00) – Látás helyreállítás
Március 10. (P, 18:00-21:00) – Fogyás
Március 24. (P, 18:00-21:00) – Hormonális egyensúly helyreállítása
Március 29. (Sze, 18:00-21:00) – Befogadás
Március 30. (Cs, 18:00-21:00) – Végtelen erő és potenciál

TANFOLYAMI DÍJAK:
(az árak /tanfolyam/fő-ben értendőek és teljes árak):
Facelift (8 órás): 89.000 Ft
Mini testtanfolyamok (3 órás): 24.000 Ft*
*Visszatérő kedvezmény: 2. mini testtanfolyamtól 20.000 Ft
Mimikri és 90%-os agykapacitás együtt: 35.000 Ft

A tanfolyam elvégzése után tagjává válsz az országban is egyedülálló és ingyenes VIP ACCESS KLUB-omnak, ahol magyarra fordított Access cikkek és videók, exklúzív saját anyagok és zoom hívások, mentorálás, valamint személyes részvételű zártkörű Csere-bere Klubbok várnak!
Csatlakozz Egy Szuper Közösséghez!

CÍM: 1091 Budapest, Üllői út 23. (Corvin-negyed és Kálvin tér között)

TESTTANFOLYAMOK ELŐFELTÉTELE:
Nincs, azaz nem kell előtte elvégezni sem az Access Bars sem bármilyen Access tanfolyamot, hogy tudj jönni bármely testtanfolyamra.

AKIT KEZELHETEK:
Használhatod magadon, a barátaidon, családodon, a Praxisodban, ha segítő szakmában dolgozol (TEÁOR: Mns egyéb személyi szolgáltatás címen)

ELISMERVÉNY ÉS ELFOGADOTTSÁG:
– 173 országban elfogadott és jelen lévő módszer
– mindenki angol nemzetközi oklevelet kap
– vállalkozást kezdhetsz vele és bővítheted a vállalkozásod (Mns egyéb személyi szolgáltatás)

JELENTKEZÉS

MIK A TESTKEZELÉSEK?

Az Access kézrátételes testkezelései alkalmával feloldunk minden olyan fix nézőpontot, minden múltbeli sérülést, átvett mintát, ami nem enged teret az életünkben a lehetőségeknek. Sokszor ezek a korlátok megfoghatatlanok, és csak az energiáját érezzük, amint lehúz bennünket. Erőteljes módszer ezeknek a feloldására az úgynevezett tisztítómondat és a testkezelések! Több, mint ötven különféle kezelést fedezett fel Gary, ami a szavakon túl segíti a testedet tudatosan változni. Az Access Testkezelések hozzájárulások, hogy levedd a terheket a testről-lélekről, mély ellazulást, gyógyulást és tudatosságot felépítve. A tested egy érzéki, érzékelő organizmus. Te és a tested, egyedi módon érzékelve, tudatában vagytok mindennek. A tested arra lett tervezve, hogy a megtestesülésed tudatosságát adja neked. Többnyire azonban e helyett, ebben a valóságban inkább az ítélkezés forrásaként tekintünk rá, és formálja át molekuláidat a bírálat energiája. A kezelések során nem külső energia hozzáadás történik. A kezelés megadja a választás lehetőségét a testnek, tudatalattinak és a probléma teremtőjének, hogy ő maga nem teremtetté tegyen minden megalkotott, választott, testbe zárt problémát. Mi, mint kezelők csak érintjük a testet és megkérjük, hogy indítsa be önmagában a megfelelő folyamatokat, amik segítenek, hogy kikulcsolja az életből, aminek nincs helye már ott. 

 Mit tesznek a testkezelések:
 • Feloldja a programozást, ami visszatart téged a változástól
 • Olyanná változtatja a dolgokat, amik hozzájárulások lehetnek számodra
 • Megerősít abban, hogy felfedezd a saját éberségedet
 • Táplálja azt a potenciát, hogy végtelen lényként érzékelsz, tudsz, létezel (megélsz) és befogadsz
 • Lehetővé teszi, hogy egyedi hozzájárulás, katalizátor legyél a változáshoz, ami meg tudja változtatni a bolygót

A testkezelések, amiket itt bemutatunk, talán nagyon egyszerűnek tűnnek. Azok is, és mégis rendkívül mélyek és hatékonyak. Mindenkiben megvan a képesség, hogy meggyógyítsa önmagát előfeltételek nélkül. Ha te kezelsz ez annyit igényel tőled mindössze, hogy jelen legyél, megérintsd a másikat, és hogy visszajelzéseket fogadj be a testétől, akivel dolgozol.

Az Access Consciousness-t Gary M. Douglas alapította és formálja a mai napig Dr. Dain Heer-rel. Azoknak a keresőknek ajánlja, akik tudják, hogy az életünk többről szól, mint amit látunk. Azok, akik valóban „tudják”, hogy ha a változást választjuk, azzal kiterjesztjük önmagunkat, az életünket önmagunk és mindannyiunk számára is.

ACCESS BODY – TESTKEZELÉS FAJTÁK

Tanulhatod tanfolyamon, vagy kaphatsz ilyen kezelést (+ jel megnyomásával olvashatod a testkezelés részleteit):

Párkapcsolat:

Szexuális valóságok oldása, Midnen múltbeli gondolat és érzelem oldása, Mimikri, Befogadás helyreállítása, Zéró összegű trauma, stb.

Bőség:

Korlátlan élet-vagyon-lehetőségek, Kompenzációs elsodródás, Földdel való egységközösség helyreállítása, Mimikri, Befogadás helyreállítása, Tudatosság ellenes antitestek, Emberi arculatok eltörlése

Egészség:

MTVSS, DMM MDM, Sejtmemória törlés, Látás helyreállítása,  Mimikri, Zsírsejtek eltörlése, Toxikus anyagok kiürítése, Függőségek oldása, Fizikai megszilárdulások eltörlése, Mínusz 1 négyzetgyöke, Anaphilaktikus sokk és mélylazítás, Nyirokmirigyes össze nem illések, Funcionális test egyensúly, Háromszoros sorozatrendszerek, Facelift

Légy újra önmagad – Találd meg újra a saját utad!:

Specifikus gravitációk oldása/Megfelelési kényszer, Stresszelő rendszerek eltörlése, Tudatosság ellenes antitestek, Kompenzációs elsodródás/Erődbe állás, Testedbe és az életedbe zárt sémák és rendpontok törlése, Jelent vége balra el, Facelift

Az életünk során sok-sok mindent a testünkbe zártunk: fájdalmat, szenvedést, betegségeket, korlátokat teremtő dolgokat. Mindenféle módon bezártad a tested, azt gondolva, hogy ez a valóság minden, amit tehetsz, és ami lehetsz. Bezárod a tested akár az öregedés gondolatába is. Az MTVSS fel tudja oldani mindazt a változtatást, ami a testünkön történt bármely időben, térben, dimenzióban és valóságban.

Hatásai:

–          immunerősítés
–          test félreműködéseinek oldása, így a testszerkezet, szerv, szervrendszerek, DNS megújítása
–          öngyógyító folyamatok beindítása: izmok, ízületek, csontok
–          fizikai test erőnlétét erősíti (sportnál)
–          a fájdalmak, betegségek, szenvedés testi lenyomatait oldja

Amikor meg akarsz érteni valamit/valakit, például, hogy miért tesz valaki valamit, egyszerűen lemásolod, hogy megértsd, miért tesz úgy. Az ember mindig az ok-okozatokat, értelmezéseket, magyarázatokat keresi és úgy próbál megértésekre jutni, hogy leutánozza mások viselkedési mintáit. Amikor meg akarod érteni, abból indulsz ki hogy biztosan van benne valami érték, amiért ezt választja

Életünk során leutánozhatjuk mások testszerkezetét, testtartását, viselkedési mintázatait, érzelmi mintázatokat. Leutánozzuk mások nézőpontjait, útját. Ezekkel a leutánzásokkal azonban az ember valójában bezárja magát.

A folyamatot lehet futtatni konkrét személyekre: édesanyád, édesapád, nagyszülők, családtagok, tanárok, tanítók, barátok, ellenségek, általad tiszteltek.

90%-os agyakapcitás aktiváslása:
Az ember az agyának jó ha 10%-át kihasználja. Mi lenne ha hozzáférhető lenne az agyakapcitásunk maradék 90%-a is?
Mennyivel lenne könnyebb az életünk? A tanulási folyamtok? És milyen egyéb spirituális képességek nyílhatnának meg számunkra?
Ha még nem láttad a Lucy című filmet mindenképp nézd meg.

A kezelés során egy „kommunikáció” történik sejtekkel, melyek elkezdik megváltoztatni megjelenésüket és eltűnnek. Lehet használni célzottan tumorok, miómák, csontkinövések, sejtszaporulatok kezelésénél. Ezután regenerációs folyamatok is elindíthatóak, hogy sejtek újra visszanőjenek. Lehet külön-külön is futtatni a lebontást és az újraépítést.

Az Access Body Látás helyreállítás kezelése egy kézrátétes kezelés, hogy segítse a látás helyreállítását.
Segít homlok és arcüreg problémák esetén is.
Oldódnak a szemet ért traumák.
Segít nem csak fizikai, de más szinteken is. Sokan számoltak be a kezelések után arról, hogy “tisztábban” látják az életükben a dolgokat, az eseményeket. Meglátnak dolgokat és sokaknak segített abban is, hogy láthatóvá váljanak (pl. volt, akit egy ilyen kezelés után hívtak be állásinterjúkra).
Szemfáradtság szűnt meg miatta annál, aki sokat dolgozik gép előtt.
És volt, akinek a kancsalsága kezedett javulni.

A kezelés nem csak embereken, de állatokon is (pl. szemhályog esetén) eredményesen használható!

Egy új zsírsejtek eltörlése kezelés, mely abban segít, hogy sokan azt az energetikai potenciált, amivel rendelkezünk nem az életük teremtésére használják, hanem a zsírsejtek teremtésére. Ha van néhány fölös kilód és olyan érzésed, hogy többre vagy képes, de valami korlátozza az energiáid akkor ez a kezelés felszabadítja, hogy ne a zsírsejteket teremtsd hanem a lehetőségeket. Plusz felszabadítja azt a furcsaságot, ami csak te vagy. Az egyediség megélésének és kibontásának lehetőségét adja ítéletek nélkül.
Legyen bármi is annak az oka, hogy valaki megteremti az elhízást ez a kezelés segít annak kioldásában. Az okok között szerepelhetnek átvett minták (“Olyan az alkatod, mint a nagyanyádé”), hitrendszerek (“Mennyit fogok én hízni ettől, ha megeszem?”), érzelmi sérülések (az el nem engedett érzelmeket a test képes betárolni háj formájában) és sorolhatnánk még. Sokan az elhízással elértéktelenítik magukat és rosszá teszik. A kezelés segít az önértékelés helyreállításában és abban is, hogy túljusson az ember ezen a témakörön és ne legyen ez egy mókuskerék játék az ember életében. Ha szeretnél fogyni! Ha szeretnéd értékelni önmagad és az energiáid a szolgálatodba állítani, hogy a lehetőségeket teremtsd ne a szírse ez a kezelés neked szól!

Tudtad, hogy nem csak a testünkről vesszük be azt a nézőpontot, hogy korlátozott? Hogy van egy határa és fénykora mindennek és aztán teljesen természetes, hogy hanyatlásnak indul és korlátozottá válik. Ezt csinálja az ember a párkapcsolatában, az üzleti életében és még mondják is, hogy a “Csúcson kell abbahagyni!”.
Mi van, ha lehetséges a folyamatos és korlátlan növekedés minden életterületünkön? Mi van a tűznek nem kell kialudnia 2 ember között? Mi van, ha a csúcs után is van növekedés az üzletedben? Mi van, ha az egész életed lehet korlátlan növekedés valójában? Gyere és nézd meg mi más is lehetséges még azon túl, amit bevettél ennek a valóságnak a szabályairól és működéséről?

Segít felszabadítani a benned rejlő erőt és potenciált, amit elzársz magadban mindenféle hatásokra: traumák, átvett minták, mások ítéleteitől való félelem, döntések…

Szexuális valóság lehet bármilyen nézőpont, amit bevettél az életed során és, ami távoltart attól, hogy a szexualitás, ami sokkal több mintsem csak a közösülés valakivel élvezetes legyen számodra is. Hányszor nézőpontod van, hogy ne élvezd a tested, hogy ne élvezd a szexet? Hány rosszul sikerült szexuális emléket őrzöl magadban, ami akadályozza a jelenben a jó szexuális élmény megélését.
Ha nem érzed magad szexinek? Nem nem tudod örömmel és könnyedén megélni az együttléteket? Nem vagy nehezen élsz meg orgazmust? Ha elfojtod a szexuális energiáid ez a kezelés neked való!
Múltból, bármely időből, térből, dimenzióból, előző életekből és ezéletből származó szexuális blokk oldására és annak oldására, amit szeretnél a szexulitásodban megváltoztatni, hogy könnyed, örömteli és extatikus szexuális élményekben legyen részed. Arról nem is beszélve, hogy hány életterülettel van kapcsolatban a szexualitás: kreativitás, szenvedély, karizma, teremtés, egység, öröm, életélvezet.

Minden múltbeli trauma és gondolat hatással lehet a testünkre, amit a testrünk érez, magába zár és fájdalomként, betegségként, szenvedésként jelenik meg, mint fizikai tünet. Ha vannak megmagyarázhatatlan fizikai tüneteid akkor ez a kezelés nagy segítség lehet.

Ezek pedig okozhatnak fizikai tüneteket és betegségeket: gyomorfájdalom, fejfájás, emésztési problémák. Ez a kezelés is mind-mind oldja az adott problémákat fizikai érzetek és érzések szintjén és gondolatok szintjén.

Az érzések az érzékelés alacsonyabb harmonikusai. Az érzékelés múlékony, gyors. Van egy éberséged, aztán próbálsz belemenni az érzésbe. Végtelen lényként érzékeléseid vannak, nem érzéseid. Érzései a testednek vannak. „Mit érzékelek, mit észlelek, mire vagyok éber?” A testek éreznek; a lények érzékelnek.

Ha úgy érzed, hogy a múlt egy béklyó és már annyiszor próbáltál megszabadulni a múltból hozott gondolataidtól és érzelmeidtől legyen a fájdalom, neheztelés, harag valakire vagy valamire ez a kezelés megadja az igazi múltnélküli szabadságot, hogy a jelenben tudj élni és béklyók nélkül teremthesd a jövőd. Nagyszerű párkapcsolati blokkok oldására is.

Múltból fakadó érzelem lehet: düh, harag, elégedetlenség, bosszúság, szorongás, stressz, aggodalmak, félelmek féltékenység… Ezekhez pedig természetesen számtalan gondolat is kapcsolódik!

Az érzelmek a létezés alacsonyabb harmonikusai. Választhatod azt, hogy létezel, vagy azt, hogy érzelmeid vannak, amelyek bizonyítják, mennyire létezel. Ebben a valóságban az érzelmeket használod arra, hogy bizonyítsd, hogy létezel. Az érzelmekkel bizonyítod a létezésed intenzitását.

A testkezelés elsajátításával és futtatásával oldhatóak a különféle függőségek.
Ha függőségekre gondolunk elsősorban a szenvedélybetegségek jutnak az ember eszébe, de sokkal több függőségünk lehet.
Lehet tökéletesség mánia, társ- és kapcsolati függőség, evési függőségek, szexfüggőség, játékszenvedély, munkafüggőség, vásárlási szenvedély, számítógép/internet/tv függőség, viselkedési függőségek, és sorolhatnánk.

Mindemellett természetesen oldja a közismertebb függőségeket is, mint a függőség az alkoholtól, dohányzástól, drogoktól.

Tehát a kezelés oldja az összes testi, lelki és szellemi függőséget.

A kezelés kézrátéttel történik. Használhatod magadon és másokon is. Akár kezelésként beépítheted a már meglévő praxisodba (akinek ajánlott: masszőrök, tanácsadók, kezelők, trénerek, terapeuták, gyógyítók).

Részben a toxikus amalgámok is felelősek a testben megjelenő rákért. A testünk teli van méreganyagokkal és nehézfémekkel.
Érdekesség, hogy ha vízen futtatod ezt a kezelést, akkor ez meg tudja változtatni és eltünteti a víz klóros ízét.

Sokféle hormonális elcsúszás létezik: cukorbetegség, nőgyógyászati problémák, pajzsmirigy, agyalapi mirigy, mellékvese kimerültség, de ez hat az ezekhez az életterületeken az egyensúly megteremtésére is… önszeretet, nőiség, kommunikáció és teremtés, életünk irányítása, egyensúlyban tartása.

Egy igazi stresszkezelés, amely segít törölni mindenféle stresszt az életünkből, amivel önmagunkat és az életünket kisebbítjük. Törli a testből a feszültségeket, a lelkünkből, a lehetőségekből és a gondolatokból.

Minden fásultság, unalom, halasztgatás eltörlése. Ha úgy érzed néha nem úgy haladsz a terveiddel, mert nincs meg a kellő lendület és lelkesedés ez egy remek turbó kezelés.

Ez segít abban, hogy az ember kitörjön a középszerűségből, a szürkeségből. Abból, hogy megtanultuk, hogy beleolvadjunk a tömegbe. Segít abban, hogy önmagad légy, hogy önbizalommal felvállald önmagad és hogy az élet a növekedésről szóljon, ne az életünk zsugorításáról. Egy igazi légy önmagad kezelés.
Feloldja, amit tettünk a testünkkel, hogy nehézzé és komollyá változtassuk, hogy beilleszkedjen ebbe a valóságba. Ez egy igazi nagy durranás, érdemes néhányszor futtatni. A személytől függ. Ez a kezelés mélyebb egységközösségbe visz a testeddel és feloldja, hogy bevetted az életeddel kapcsolatos kulturális moralitásokat. Minden kultúrának vannak középszerűsítő nézőpontjai a létezéshez. Beveszed őket, hogy megfelelőnek érezd magad, amikor együtt vagy az emberekkel, de valójában így sem érezted jól magad, így akár fel is adhatnád. Az érdekes nézőpont feloldja a középszerűséget.

Ez a kezelés segíthet semlegesíteni a kompenzációs elsodródásokat, elcsúszásokat amik lehetővé teszik az erőtlenség hazugságát a megtestesülésben.

Elsodródunk saját hatalmunktól és erőnktől és csupán a túlélésre játszunk, nem a bőségre.

Felszámolja az erővesztettségeket (belsőket is), segít akkor, amikor nem tudod végigvinni a dolgokat (fizikait is) amiket szeretnél, valahol közben megakadsz, beakadsz, elmegy a kedved, azt hiszed nem tudod megcsinálni, félbehagyod stb.

Hatékony segítség amikor tudatos vagy tudattalan szinten szántszándékkal visszafogod az erődet, hogy az erőtlenségben tartsd magad, vagy amikor azt érzed belülről szinte már kirobbanna az az erő ami benned van, könnyedén megvalósítva mindent amit szeretnél, de mint egy skatulya vagy egy bilincs, valami mégis fogja, beszorítja ezt az egészet és nem engedi kitörni.

Hozzájárul ahhoz, hogy ne csak végig tudd vinni a klassz dolgokat az életedben, hanem egyre több klassz dolgot tudj te teremteni magadnak.

Túlterhelt és kimerült izmokon használt kézrátétes kezelés.

Ez a kezelés elkezdi helyreállítani a kapcsolatot és egységközösséget a Földdel, úgy, ahogy ez számunkra és a testünk számára lehetséges. Segíthet azoknak, akiknek ellenállásuk van a földi léttel, az anyagi világgal, a saját testükkel, a pénzügyekkel.

A “Jelenet vége, balra el” testkezelés segít az elengedési folyamatokban legyen az egy élethelyzet elengedése, vagy konkrét személyé. Sokszor jönnek szerelmi bánatok esetén vagy visszatérő, ismétlődő élethelyzetek szituációk esetén erre a testkezelésre. A testkezelés neve utal egy angol kifejezésre:
“When nothing goes right, go left.” – “Amikor semmi sem megy jól (fordul jobbra), menj balra.”
Ha már nem mennek jól a dogok, és úgy érzed itt a “jelenet vége” akkor menj egy másik irányba. Ebben segít a testkezelés.

Gary M. Douglas szerint, amire szükségünk van a teremtéshez az nem idő, hely és anyag, hanem tér, energia és tudatossá. Ha teremteni az előbbiekből szeretnék akkor mindig a korlátokat fogjuk teremteni, de ha túljutunk ezeken akkor a végtelen energiából, végtelen térből és az eredendő tudatosságunkkal végtelen lehetőségeket teremthetünk!
Amire még ajánlott minden elcsúszásra, ami az idővel kapcsolatos. Az idő múlása, mint az öregedés folyamata. Az idő linearitásának oldása.
Minden, ami time management: késés, halasztgatás, kapkodás. Ez a kezelés az idővel való kapcsolatot is rendezi és hozza vissza az életedbe az idővel való könnyed kapcsolatot.
Segít az anyaggal való kapcsolat rendezésében. Minden ellenállás az anyagnak feloldódik általa, legyen az a pénzzel, testtel vagy a földi léttel szembeni ellenállás. Ez egy igazán komplex kezelés teremtés témakörben!
Tehát mindenhol, ahol bele vagy abba ragadva, hogy a teremtéshez időre, helyre, anyagi dolgokra van szükséges és nem tudsz kikerülni abból a gondolatból, hogy de nincs rá pénzed, időd, nem vagy olyan helyzetben akkor ez feloldja, hogy térből, energiából és tudatosságból teremts bármit és mindent, amit csak szeretnél és azon is túl.

Az befogadás helyreállítása, azaz a jövő lehetőségeinek becsepegtetése testkezelése a befogadás helyreállításáról szól, hogy újra könnyedén be tudj fogadni az életedbe dolgokat. Hogy újra össze tudj olvadni dolgokkal, egységbe tudj kerülni. Ha van bármi az éltedben, amit nem tudsz befogadni vagy szeretnél jobban befogadni és többet akkor ez a testkezelés neked szól.

Ez a testkezelés kiváló babavállalás előtt, ha nem sikerül a teherbeesés, azaz a “befogadás”, hogy kellőképp teres legyen a nő a befogadáshoz. Terhesség = ter-esség ?

Vajon milyen lenne az életed, ha zéró szinten lenne hatással rád minden múltbeli traumád? Ezzel a kezeléssel kikulcsolhatod a testedből és az életedből az összes múltbeli traumádat. Tudtad, hogy a tested úgy működik, mint egy hatalmas adattároló? Mindent bezárunk a testünkbe! Legyenek azok műtéti traumák, balesetek, törések, hegek és sebek, mint fizikai traumák. Vagy lehetnek akár érzelmi traumák is és mély traumából származó meggyőződések, hitrendszerek, amiket a testünkbe zárunk és újra és újra és újra és újra megteremtik a nehézségeket, fájdalmakat zaz életünkben és a testünkben. Ez a kezelés egy nagyszerű lehetőség a múlt nélküli szabadság eléréséhez!

A Facelift egy speciális kézrátételes kezelése az Accessnek, ami segítségével visszafordíthatóak az öregedés jelei. Leet feszesíteni az arcot és az egész testet. Emelő hatás érhető el a megereszkedett testrészeken legyen az az arc íve, a szemhéj, vagy akár mellek. Férfiaknak és nőknek is ajánlott a kezelés és a tanfolyam.
Bővebben itt olvashatsz a kezelésről még: https://vonakitti.com/access-facelift-tanfolyam/

Ez a kezelés a sejtekbe zárt traumák feloldására szolgál. Sok traumánk adódhat gyermekkori sérülésekből is. Például, ha valamikor elestél és megsérültél, ha eltört valamid, vagy ha most van fájó pont a testeden, akkor ez a testkezelés visszavisz ahhoz a ponthoz, ahol a sejtmemóriában létrejött a lenyomat és azt törli. A kezelés feloldja a traumát és a szövetek visszatérnek természetes állapotukba, így segít a testnek, hogy az meggyógyuljon.

A fizikai megszilárdítás eltörlése kezelés feloldja a rugalmatlanságot, amit a testünk magára vesz. Ez a kezelés megteremtheti a lényüknk rugalmasságát éppúgy, mint a testünkét.

Beszámolók alapján változások a kezelés hatására:
– izommerevség megszűnése,
– rugalmasabb hozzáállás a korábbiakhoz képest,
– könnyedebben veszik a változást a kezeltek,
– a ragaszkodásokat jobban elengedik,
– rugalmasabban kezelik mások véleményét.,
– a test fizikai állapotában figyelhető meg rugalmasság, hajlékonyság

El tudja tüntetni a megfázást és influenzát pár óra alatt és megváltoztatja az immunrendszeredet és a struktúrát, ahogy működik. Használható az álmatlanságra. Ízületi gyulladásra is inkább ez használható, mivel ez az ízületeket kezeli az anaphilaktikus sokk kezeléssel ellentétben.

Anaphilaktikus sokk = egy kevésbé drasztikus változata annak, például amikor méhcsípés ér egy arra allergiás személyt.

Ahogy az emberek öregebbé válnak, egyre rugalmatlanabbá teszik a testüket. Lényegében bezárják a testüket az anaphilaktikus sokkba, ahol a testük elkezd bezárni és az öregedés rendszereit kezdi teremteni. A zöme annak, amit öregedésnek hívunk, erről szól.

A feszes, merev izm személynél biztosan van anaphilaktikus sokk és ez a kezelés segíthet. Ha valami trauma fordul elő, szintén segíthet ez a kezelés. A sokk mások ítéleteiből és ráerőltetett véleményéből is fakadhat. Ha elképesztő mennyiségű rárakott nézőpontot irányítanak feléd, sokkba kerülhet a tested.

Ez a kezelés a módja annak, hogy rávedd az izmot arra, hogy ellazuljon. Használd ezt a folyamatot minden túlfeszült vagy kötött izomnál, ami nem lazul.

Ez a kezelés a túldolgoztatott állatnál éppúgy hasznos, mint egy a hangját, vagy testét túlterhelő énekesnél, táncosnál. Ha versenyen vagy, akkor használd ezt a kezelést, miután kész vagy a köröddel. Ha egy mozdulattól becsípődik, bezáródik valami, ezzel tudod ellazítani, kinyitni.

Kézrátétes kezelés, ami a nyirokmirigy rendszeren dolgozik, főképp a hallás, fülek és arc-, és orrüregdugulással összefüggésben.
Ez a kezelés alapvetően a harmónia és egyensúly megteremtéséről szól az életünk minden területén.
Fizikai szinten a testben felborult harmóniák helyreállítására. Legyen az pl. energiahiány, szó szerint egyensúly problémák kezelése, de lehet gerincferdülésekre és mindenféle egyensúly felborulásra.
Lehet a testi lelki harmónia megteremtésére is futtatni. Hogy valaki funkcionálisan harmóniában és egyensúlyban legyen a testével, jól élje meg a megtestesülését.
A test összes funkciójának harmónikus/egyensúlyi működését segíti.

Minden olyan tünet és elváltozás oldására szolgáló kezelés, amely a bőr kiszáradásával vagy pikkelyesedésével van összekapcsoltságban. Például gondolok itt ekcémára, allergiás kézszárazságra, pikkelysömörre, fej korpásodására.
Jó viszketésre, berepedésekre, hámlás, érdesség. Ha szeretnél egy hidratált, puha, sima bőrt akkor ez a te kezelésed!

Ez a kezelés a bőr pigmentációs elváltázásait, a pigment zavarokat tudja helyreállítani. Azokban az esetekben jó, amikor túl sok vagy túl kevés festékanyag van a bőrben. Azaz például jó májfoltok, anyajegyekre, szeplőre, pirosas-barnás-sárga és szürke bőrelszineződések esetén, tűzfolt kezelésére. Valamint a vitiligóra. De ez a kezelés jótékony hatással van a fülre és a szemekre is.

Ez a sokkal, a traumával kapcsolatos. Használjuk érzelmi traumák oldására, de hatásos lehet olyan helyzetekben is, amikor fizikai zavar, a fájdalom okozója egy trauma, különösen olyan baleset esetén, ami annyira sokkoló volt fizikailag, vagy érzelmileg, hogy az illető hajlamos új időszámítást kezdeni ettől fogva.
A háromszoros sorozat rendszereket úgy veszed észre valakinél, hogy folyamatosan visszatérnek ugyanahhoz a történethez újra meg újra. Akik megszállottan beszélnek ugyanarról a témáról, újra és újra és újra, biztosan ettől szenvednek.
A háromszoros sorozat rendszerek kapcsolódnak a dimenziókhoz, valóságokhoz, időhöz, térűrhöz, testekhez, elmékhez, ösztönökhöz, alternatív, párhuzamos, tükröződő és kifordított realitásokhoz és a túlontúlhoz. Amikor ezek a dolgok összekeverednek, az illető oda-vissza keveredik egy örökös körben, képtelenül a kilépésre.

Segít, hogy tudatosan éld az életed, hogy ne ítélkezz magad és mások felett, hogy mindent a helyén tudj kezelni. A tudatosság mindent magába foglal ítélkezés nélkül. Nincs jó és rossz, helyes és helytelen, nincs poláris világnézet egység van. Tudás, létezés, éberség, öröm. Ezeket állítja helyre ez a kezelés és kikulcsol minden olyan korlátozást legyen az hitrendszer, érzelem, ami a tudatosság ellenességbe visz minket.

A kvantum-összefonódás az, amikor két objektum egybefonódik és úgy marad, függetlenül attól, hogy milyen távolság van közöttük. Amikor valamit szeretnék megteremteni és az életünk részévé tenni kvantum-összefonódásokra van szükségünk. A teremtés egyik kulcsa ez. A legújabb fizikai kutatások is kimondják, hogy a világ nem csak anyagból, hanem energiából is áll és minden egyes élő és élettelen dolog egymással kapcsolatban áll. A kvantum-összefonódások által “összefonódhatsz” azokkal a dolgokkal, amikkel te szeretnél kapcsolódni!

Arra való, hogy lebontsuk és eltöröljük az algoritmusokat, amelyeket bezártunk bizonyos helyekre, amikor próbáltátok magatokat számítógéppé tenni. Arról szól, hogy válj az algoritmus megszakításává, hogy ne tudj számítgatni a teremtéshez. Algoritmusokat gyártunk teremtési útvonalakra és ezeket az algoritmusokat azután ismételjük így folyamatosan körbe és körbe járva az életünkben. Minden visszatérő minta oldására.

Az életünkben felvett “álarcok” oldása, amivel emberivé tesszük magunkat és beilleszkedünk a társadalomba, szürke hétköznapi életet élve. Az arc, amit felveszel, hogy mindenki azt lássa. Elrejted a sokszínűséged, az egyediséged és emberizálod magad. Vajon milyen vagy te? Ha szeretnéd megtudni milyen vagy az összes álarcod nélkül ez a te kezelésed!

Hány hazugságot vettél be és zártál be a testedbe az életed során?
Vajon az, amit mondanak és nézőpontként rád, az életedre és a testedre vetítenek mennyire igaz valójában?
Vajon, amit mondanak az öregedésről, betegségekről, a testünk működéséről, a te képességeidről, lehetőségeidről milyen korlátozásokat tesz a testedre, kapcsolataidra, teremtéseidre?
Milyen lenne az életed, ha az összes – a te nézőpontodból – hazugságot elengednél a testedből?
Legyenek azok ítéletek, átvett minták, meggyőződések… valójában minden, ami nem tesz örömtelivé, könnyeddé és boldoggá egy hazugság és minden nehézség alapja egy bevett hazugság.
Ha bármilyen nehézség, fájdalom, szenvedés, korlátozás van a testedben vagy az életedben ez a kezelés egy remek lehetőség ezek kioldására.
Milyen lenne az életed hazugságok nélkül az Önmagadként létezésben?

A tudomány azt mondja nekünk, hogy elég energia van a testünk mitokondriális sejtjeiben ahhoz, hogy mindannyian 3 hónapon keresztül ellássunk egy Mumbai méretű várost.

A testünk egy hatalmas elektromos hálózat, ami ha sérül az hat a kommunikációra, mozgásra, gondolkodásra. Nem véletlenül mondjuk, hogy “rövidzárlat lett az agyában”.

Akiknek bármilyen kommunikációs, mozgásbeli vagy gondolkodásbeli kihívásuk van ez a kezelés segíthet. Kifejezetten ajánljuk Access X-meneknek!

Ez segít olyan embereknek és állatoknak, akik valamilyen traumát szenvedtek el a testükön. Ezeket a kezeléseket csináld a test állapotának megfelelően. Mik ezek: idegi és szinaptikus válaszrendszerek, amik fizikálisan orientálódnak a testben, és más dimenziókban, más valóságokban és más testtípusoknál. Tehát megkeressük a rövidzárlatos, nyitott, zárt, keresztezett, megszakadt, helyettesíthető, nem aktivált áramköröket. Ezek a dolgok tartják a helyükön sokszor azokat a krónikus problémákat, amiken nem jutnak túl a népek. Úgy tűnik, elég sok közük van a rákhoz és más megbetegedésekhez. Amikor a bőrödet megvágják műtétkor, megszakítják az áramköröket. Ez meggyógyítja ezt. (Epilepsziás) Rohamok esetén is beválik.

ACCESS CIKKEK A TÉMÁBAN:
TE ÉS A TESTED
VÉGTELEN LÉNYEK VAGYUNK

A testedként azonosítod magad?

Ha a testeddel azonosítod magad, és azt hiszed, hogy csak ennyi vagy, akkor lekorlátozod, hogy mennyire kiterjedt lehetsz, olyan mértékben, amekkorának a testedet érzékeled, és nem engeded meg, hogy többet tudj.

Az igazság az, hogy végtelen lény vagy és van egy tested.

Hunyd le a szemed és találd meg önmagad külső határait. Mint egy végtelen lény, és nem, mint test. Meg tudod találni a külső határaidat – vagy bármerre nézel, ott találod magad? Most nyisd ki a szemed, és tartsd meg ezt az éberséget… A tested van benned, vagy te vagy a testedben? A tested van benned! Ha azt választod, hogy ez a térűr vagy folyamatosan, akkor nehéz lesz fenntartani a megszilárdultságot és az
összesűrűsödöttséget, ami hatással van a testedre.

Azzal, hogy kérdéseket teszel fel, és mint a térűr teljessége választasz, megnyílik számodra a lehetőség a testeddel, az élettel és a valósággal való egységközösségre. Az által, hogy ennek a kapacitásaként működsz, megnyitod az ajtót a végtelen lehetőségekre. Valahányszor az éberséged összehúzod kisebbre, a választásaid exponenciálisan korlátozottabbá válnak! Legtöbbször a fájdalom, amit érzékelünk tudatosság, amit a testünk ad nekünk, amit nem vagyunk hajlandóak meghallani, és összehúztuk, nem az térűr teljességeként tágultunk ki.

A tested egy érzéki, érző organizmus, ami folyamatosan információt ad neked. A tested a téged körülvevő világ energiájáról való éberséget közvetíti neked.

Mi kéne ahhoz, hogy úgy érzékeljük az energiát, ahogy van?
Mi van, ha ezek az éberségek ajándékok a testedtől?
Milyen kérdés tudsz lenni, ami nagyobb lehetőségeket invitál a könnyed megvalósulásra?
Milyen hozzájárulás lehet ez az érzékelés az életedhez, a megélésedhez és valóságodhoz?

LEHET, HOGY GYÓGYÍTÓ VAGY, ÉS NEM TUDSZ RÓLA?
Azt állítod magadról, hogy olyan vagy, mint bárki más?

Amikor fájt egy gyerek hasa, simogattad-e a pocakját, és láttad-e, érintésed alatt hogy ellazul? Rátetted-e egyszer a kezedet valakinek a vállára, és érezted a feszültséget, amely szinte azonnal elhagyta testét? Tartottál-e valamikor valakit a karodban, vagy ölelgetted, és észrevetted, jelenléted tápláló energiája könnyített valamit világában? Ezek talán egyszerű példáknak tűnnek. De mi van akkor, ha elismered életednek azokat a mozzanatait, amikor már gyógyítóként működtél?

Mi van akkor, ha testeddel nagyobb gyógyító lehetőségeid vannak, mint amit valaha is lehetségesnek tartottál? Megengedted valaha is magadnak azt a tudatosságot, mi mindenre képes a tested? Mi van akkor, ha hajlandó vagy ezt megtudni?

Ha eddig nem végeztél „energia-„ vagy „gyógyító munkát”, talán csodálkozol, honnan van erre adottságod. Mindenkinek megvan az adottsága arra, hogy bármiféle haladó képzés nélkül meggyógyítsa magát és másokat. Ehhez csak a jelen-létre való szándék szükséges, az, hogy hajlandó légy megérinteni mások testét, és hogy befogadd e testek visszajelzését. Mi van akkor, ha megengeded, hogy ez valóban ilyen egyszerű legyen?

Ha valaha is végeztél energia-munkát, voltak olyan időszakjaid, amikor kételkedtél adottságodban. Valóban történik valami? Érzek valamint egyáltalán? Csak elképzelem az egészet? Történik egyáltalán változás a másikban, lesz valami eredménye? Csak csaló vagyok?

Talán meglepődsz, de amikor elkezdtem bárokat futtatni, szinte semmit nem éreztem. Ráhelyeztem a kezemet valakinek a testére, és kértem az energia futását, de nem voltam biztos benne, hogy bármi is történik. Így megkérdeztem azt, akin dolgoztam: „Hogy érzed magad most? Mit érzékelsz?” Nagy meglepetésemre azt válaszolták, hogy úgy érzik, mintha marha erősen nyomnám beléjük az energiát, mintha kinyomnám őket a testükből. Tehát még amikor azt hittem is, hogy semmi nem történik, az embereknél ámulatos eredmények adódtak. Úgy keltek fel a masszázságyról, hogy érezték, hogy testük – és életük – megváltozott.

Lehet, hogy dolgoztak rajtad, és elbátortalanítottak avval, hogy mindenféléről meséltek, amit megfigyeltek, de aminek semmi köze nem volt esetleg hozzád. A kérdés erőt ad. A válasz elgyengít. Ha valaki nem kérdez, de kifejti rólad a véleményét, légy résen. Vajon egy végtelen lény megvásárolja-e a másik behatárolt szempontját? Ha nem, te miért tennéd?

Az A.C. testkezelései a testeddel való különféle lehetőségek teremtéséről szólnak – a megtestesülés másfajta tudatosságáról. Tested célja, hogy tudatossá tegyen téged a körülötted lévő világra. Mi van akkor, ha megengeded, hogy ily módon hozzájáruljon létedhez?

Nem kell az eredményre összpontosítanod. Ha nem következtetésekkel, hanem kíváncsisággal közelítesz minden kezeléshez, és azzal a kérdéssel, milyen változást tudsz facilitálni, talán felfedezed, hogy mindenkinél, akin dolgozol, más és más lehetőség jelenik meg.

Mi van akkor, ha – önmagad lévén – meg tudsz nyitni egy ajtót a testek végtelen lehetőségei felé? Mi az a választás, amit most megszerezhetsz, és ami számodra és mindenki számára, akit megérintesz, új fiziológiai valóságot teremt?

Forrás: Gary Douglas – Are You A Healer In Hiding?
Fordította: Kaposi Luca

JELENTKEZÉS

  Név:

  E-mail cím:

  Amire jelentkezel:

  Telefonszámod és/vagy Üzeneted:


  Elolvastam azAdatvédelemi tájékoztatót