SOP - Lehetőségek Szimfóniája - Vona Kitti

SOP – Lehetőségek Szimfóniája


Tudatában vagy annak, hogy a képességeid az energiákkal egyedülállóak?
Tudod, hogy az, ahogyan a világgal rezegsz, egy fantasztikus ajándék?
Mi van, ha az összes lehetőségnek a karmestere vagy?

 

ONLINE ZOOM CSOPORTOS SOP ÍZELÍTŐ ALKALMAK –
KEDVEZMÉNYSEN 5.000 Ft/fő/alkalom
(normál ár 10.000 Ft/fő/alkalom)

2024. JÚNIUS 4. (K, 20:00-21:15)
2024. JÚLIUS 2. (K, 20:00-21:15)
2024. AUGUSZTUS 6. (K, 20:00-21:15)

JELENTKEZÉS

A szimfónia kezelések energetikai fejlődésről és változásról szólnak, amelyek invitálni tudnak arra, hogy nyílj meg egy teljesen más ÉLÉSRE. Mindenkinek egyedi képessége van az energia befogadására és ajándékozáshoz, és egy Szimfónia Kezelés lehetővé teszi számodra, hogy hozzáférj ahhoz, ami igaz számodra és a testednek. A kezelések meghívnak egy olyan energetikai térbe, ahol a csodák megtörténhetnek – teljes könnyedséggel.

A Szimfónia kezelések az Access Consciousness eszközein és Dr. Dain Heer által megteremtett energetikai transzformációs munkán alapulnak.

Most van itt az idő, hogy egy érintés megváltoztassa a világod?
Most van itt az idő, hogy azzá válj, akinek mindig is lenned kellett volna?

NAGYSZERŰ VIDEÓK DR. DAIN HEERTŐL:

Mi van, ha te vagy a valóságod alkotója?
Mi van, ha megvan az a képességed, hogy a változás maestroja legyél?

SAJÁT TAPASZTALATOM AZ SOP KEZELÉSEKKEL:
„Életem első SOP kezelése után úgy éreztem, mintha a testem újra teljességében „lélegezne”. Az SOP kezelés kitisztít mindent a múltból, ami akadályozná az energiák szabad áramlását és ezáltal utat teremt a lehetőségek szabad áramlását a jövőben, energetizál, feltölt, élettel telivé tesz. Ahogy az energiák áramlása ismét szabaddá vált szó szerint az éreztem, hogy életemben először lélegzek igazán. A kezeléstől azt kértem, hogy többet utazhassak. Előtte 1-2 alkalommal tudtam külföldre menni, a kezelést követő 12 hónapban pedig 9x! voltam külföldön és ez az eredmény meg is maradt és azóta is minden évben rendszeresen utazok. Egy másik alkalommal az üzletem növekedését kértem és stabilan a következő hónaptól 35%-kal megnövekedtek a bevételeim és ez így is maradt! Volt, hogy a változást nem ennyire külső, mérhető formában tapasztalatam, hanem belső változásként. Mindig olyan változást és átalakulást hozott, amire éppen szükségem volt! Vona Kitti CF”

MÁSOK TAPASZTALATAI AZ SOP KEZELÉSEIM UTÁN:
„Már ezer éve akarok Neked hálálkodó levelet írni, annyira beindultak a dolgok, hogy alig érem utól magam. 1000% működött az SOP, most azon gondolkodom, hogy kérek szépen majd egy újabb kezelést, bár már most is annyira hihetetlen hogy minden ennyire működik hogy még szokom a jót :D”

„Az SOP-kal kb. „még” nem tudok betelni, arra mindig igen jön, azt nagyon imádja a testem, arra zsizseg mindig, mint egy gyerek.”

„Köszönöm ezt és az SOP-t is. Nagyszerű volt. Nem igazán használom ezt a szót, de ez jött közben: „Ez bitang jó”!”
„Imádom az SOP-t. Valami fantaszatikus volt. Köszönöm!”

EGY KIS TÁJÉKOZTATÓ A KEZELÉS TECHNIKAI MENETÉRŐL:
Ha még nem voltál online SOP-n olvasd el kérlek a következő sorokat arról, hogy mi ez és, hogy hogyan történik! 🙂
Ez az SOP kezelés egy CSENDES kezelés. Nem beszélek közben és nem beszélgetünk. 🙂
Tehát az SOP egy energetikai kezelés és nem csak a testben történik, mint az Access testkezelései, hanem a teljes energetikai rendszerünkben, ezért is lehetséges, hogy távban is lehet csinálni.
A kezelés nevének magyar fordítása: A lehetőségek szimfóniája.
Mindig egy lehetőség megteremtéséért csináljuk.
Minden kezelés azzal kezdődik, hogy:
„Ha egy dolgot kérhetnél ettől a kezeléstől mi lenne az?”
Online SOP-k esetén ezt meg tudod írni nekem mailben előre, hogy mi a téma, amire szeretnéd vagy este a chatbe is be tudod gyorsan a kezelés előtt írni.

AZ ONLINE CSOPORTOS SOP KEZELÉS MENETE:
A legideálisabb fekve csinálni a kezelést. Nekem segítség az, hogy ha megoldható, hogy a kamera be legyen kapcsolva és rá legyen legalább a felső testedre irányítva. Ha a fekvés nem megoldható, akkor természetesen az is jó, ha valaki csukott szemmel ülve csinálja.
A kezelés első felében a hasadon fogsz feküdni.
Ilyenkor a test hátsó részén a múlt blokkjainak oldásán dolgozik a kezelés. Ha nem tudsz hason feküdni akkor jó a kamerának háttal oldalt fekve is lenni. Amikor a kezelés első felével készen vagyok szólok, hogy fordulj meg és mindenki átfordul a hátára és a test elülső felén a jelen és a jövő témakörein dolgozunk, hogy a lehetőségeknek tér nyíljon. Ezt is lehet oldalt fekve, ilyenkor megfordulsz és a tested elülső fele van a kamera felé.
Amikor a test elülső felével is végeztem akkor fogok szólni, hogy készen van a kezelés és szépen lassan meg lehet mozgatni a kezeidet és a lábaidat. Aki szeretne maradhat fekvő pozícióban. A kezelés végén szokott lenni egy kis megosztó kör, illetve lehet kérdezni még.
A kezelés közben én a saját kamerámat kikapcsolom, mert mindig az a tapasztalatom, ha nem teszem akkor engem néznek a résztvevők ahelyett, hogy csukott szemmel befelé figyelnének és fogadnák a kezelést… nincs mit tenni az ember kíváncsi típus! 😀
Fontos, hogy kérlek érkezz időben, hogy időben tudjunk kezdeni! 🙂 Kérlek érkezz időben a hívásra, mert aki 5 percnél többet késik nem tudom beengedni már!

A kezelés kb. 50 perc.

A KEZELÉSEK FORMÁJA:
Online – Távkezelés formájában – Zoom program segítségével

Zoom program telepítése, ha nincs fent a gépeden:
https://zoom.us/download
Mindenképp korábban telepítsd és próbáld ki a programot ne közvetlenül a program kezdete előtt, mert a telepítés néhány percet igénybe vesz.

A PROGRAM IDŐTARTAMA: 
Összesen 60 perc (kb. 45-50 perc SOP kezelés + összesen 15 perc beszélgetés és felkészülés a kezelésre, a végén a tapasztalatok megbeszélése és kérdések megválaszolása)

FONTOS:
Mivel ez egy kezelés részt kell venni rajta ebben az időben otthonról. Nincs utólagos meghallgatás vagy részvétel. Eleve nem beszélünk a kezelés közben szóval hanganyag megvétel sincs.

A PROGRAM DÍJA:
Most kedvezményesen 5.000 Ft/fő/alkalom 
(A kezelés normál díja: 10.000 Ft/fő/alkalom)
A fent feltüntetett ár teljes ár és alkalmanként és személyenként értendőek.
Az árak ÁFÁ-t nem tartalmaznak, mivel alanyi adómentes AMM vagyok.
Számlát 2022. 09. 01-től cégeknek és vállalkozóknak elszámolásra nem tudok adni, mivel KATÁS maradtam.
Tevékenységeim TEÁOR száma: 960901 Mns egyéb szolgáltatás

BEJELENTKEZÉS CSOPORTOS ALKALMAKRA ITT A WEBOLDALON A JELENTKEZÉS GOMB MEGNYOMÁSÁVAL VAGY E-MAILBEN:
E-mailben: vonakitti@gmail.com

HA KÉRDÉSED MERÜLNE FEL E-MAILBEN VAGY TELEFONON TUDOK VÁLASZOLNI:

E-mailben: vonakitti@gmail.com
Telefonon: +36704155798

Az SOP-ra jelentkezés előtt kérjük elolvasni a következőket:

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek. Törvényesen ma Magyarországon csak orvos gyógyíthat. Tevékenységem semmilyen formában nem minősül egészségügyi tevékenységnek. Az általam végzett kezelések az MNS egyéb személyi szolgáltatás (TEÁOR 9609) tevékenységi körökbe tartozik. A tanfolyamokon megszerzett elméleti és gyakorlati tudás nem alkalmazható orvosi terápiás, gyógyító, illetve pszichoterápiás kezelésre és egyéb egészségügyi szolgáltatásnak minősülő tevékenység végzésére. Ha a tanfolyamot elvégzett személyhez forduló kliens mentális egészségügyi problémával küzd, vagy ennek gyanúja áll fenn, köteles a segítségért jelentkezőt a megfelelő képesítéssel rendelkező szakemberhez irányítani.

JELENTKEZÉS

    Név:

    E-mail cím:

    Amire jelentkezel:

    Telefonszámod és/vagy Üzeneted:

    Elolvastam azAdatvédelemi tájékoztatót