Reiki - Vona Kitti

Reiki

TRADICIONÁLIS REIKI
…az univerzum energiájának kézrátételes átadása…

Tanfolyamok időpontok (1 naposak):
REIKI I. (minden hónapban)
2024. július 28. (vasárnap, 10:00-18:00)
2024. szeptember 1. (vasárnap, 10:00-18:00)
REIKI II. (3-6 havonta)
2024. szeptember
REIKI III. Mesteri (6 havonta)
2024. szeptember
REIKI TANÁRI (évente 1-2x)
2024. szeptember

JELENTKEZÉS


Mi a Reiki?

A reiki egy testi-lelki-szellemi szinten ható energia. Átadása kézrátétellel történik, mely során a reikit közvetítő személy, mint egy csatorna van jelen, akin keresztül átáramlik az univerzális életenergia, azaz a reiki. Mindenki által megtanulható, egyszerűen elsajátítható módszer. Segíti a betegségek gyógyítását, a feltétel nélküli szeretet megélését, a tudatosság emelkedését. A módszer szépsége egyszerűségében, sokféle felhasználási lehetőségében, valamint az intuíciót és az érzékelést ébresztő hatásában van.


Honnan ered a Reiki?

A reiki módszerért Dr. Mikao Usui mester fedezte fel újra számunkra. A legáltalánosabban elfogadott vélemény szerint 1922-ben, miközben a Kurama hegyen böjtölt és meditált, megtapasztalta a később reikinek elnevezett jelenséget, és megértette hogyan használja azt a gyógyítás és az önfejlesztés eszközeként. Kezdetben rendszerére pusztán „sok betegség szellemi gyógyszere”-ként utalt, majd később Usui Donak vagy Usui Teatenek hívta, végül pedig az Usui Reiki Ryoho nevet adta neki.

jpg

 1922-ben alapította meg első képzési központját, melynek jelmondata a  „önmagunk egysége a harmónia és az egyensúly elérése által” volt. Hamarosan  nagy hírnévre tett szert s az emberek messzi vidékekről is meglátogatták, hogy  tanuljanak tőle. A reikit Hawayo Takata asszony ismertette meg a nyugati  világgal, akinek szülei japán nemzetiségűek voltak, ő maga pedig amerikai  állampolgárként, Hawaii-ban született. 1935-ben rákos betegségéből gyógyulni  vágyván kereste fel Chujiro Hayashit, Usui tanítványát, s még ezévben  elsajátította a reiki első és második fokozatát, majd 1938-ban reiki mesteri  bizonyítványt kapott, s jogot szerzett a reiki oktatására. Takata asszony a  hetvenes évek elején kezdte az amerikai kontinensen is tanítani az általa Usui  Shiki Ryohonak nevezett rendszert, mely viszonylag rövid idő alatt nagy  népszerűségre tett szert. Huszonkét tanítványát avatta „mesterré,” akik folytatták  a reiki tanítását, s Takata tanítványai, tanítványainak tanítványai és követőik  működése folytán hamarosan új iskolák is megjelentek.

A Reiki bár jótékony hatással van nem helyettesíti az orvosi ellátást, sem a gyógyszeres kezeléseket!!! Így ha bármilyen fizikai tünete, fájdalma van az első az orvosi ellátásban való részvétel, a pontos diagnózis felállítása és a gyógyszeres kezelés megkezdése. Csak ezek mellett/után kiegészítő módszerként lehet használni a Reikit!


Mit tesz a Reiki?

 • energia és életerő testnek és léleknek
 • energiakiegyenlítésben segít
 • spirituális és mentális egyensúlyt teremt
 • megszünteti a stresszt
 • felszabadítja az érzelmi blokkokat
 • támogatást ad a változások idején (születés, halál, életstílus változás)
 • erősíti a kreativitást
 • teljes relaxáció, kellemes érzés
 • egység érzést erősíti
 • állatokon és növényeken is működik
 • test-lélek-szellem szinten hat
 • károsodást nem okozhat
 • erősíti a kapcsolatot az Istenivel

Tradicionális Reiki I. tanfolyam (1 nap):

Ezen a szinten elsajátítják a tanítványok a reiki módszerének működését, önmaguknak és akikkel vannak át tudják adni a Reikit. Fénykép segítségével távba is tudnak Reikit továbbítani.

Tanfolyam anyaga:

 • Reiki története, működési elve és hatásai
 • Alapfogalmak
 • Önkezelés és mások kezelése: pozíciók, technikák, szabályok, lehetőségek, gyakori esetek
 • 16 féle felhasználási módszer
 • Behangolás

Tanfolyam díja:
25.000 Ft/fő


Tradicionális Reiki II. tanfolyam (1 nap):

A reiki II-es tanfolyam során a szimbólumok használatával már lehetséges tértől és időtől függetlenül eseményekre, személyeknek Reikit továbbítani.

Tanfolyam anyaga:

 • új szimbólumok megismerése
 • szimbólumok használatának lehetőségei
 • új technikák elsajátítása – 26 felhasználási technika
 • ismeretek mélyítése
 • behangolás

Tanfolyam díja:
45.000 Ft/fő


Tradicionális Reiki III/A tanfolyam – Mester szint (1 nap):

A beavatás után a tanítvány már mesteri fokozatot kap, amely segítségével emelkedik egy szintet ismét a tanítvány rezgésszintje és tudatossága. 3 újabb szimbólum kerül beavatásra ezen a szinten.

A mesteri tanfolyammal kapcsolatban telefonon vagy e-mailben lehet érdeklődni!

Tanfolyam díja:
65.000 Ft/fő


Tradicionális Reiki III/B tanfolyam – Tanári szint (1 nap)

A tanfolyam során a mester elsajátítja azokat a meneteket, mellyel tanítványokat avathat be a reikibe.

A tanári tanfolyammal kapcsolatban telefonon vagy e-mailben lehet érdeklődni!

Reiki tanári (8 óra) – nálam Reiki I-II-III-at végzetteknek:
130.000 Ft/fő
Reiki tanári (8 óra) – ha nem nálam végezted az I-II-III-at:
265.000 Ft/fő (Reiki I-II-III. ismétlési lehetőséggel)


Jelentkezés:

Bélyegző

     Vona Kitti
06-70-415-57-98
vonakitti@gmail.com


TAPASZTALATOK

Nem rég vidéken jártam bemutatókat tartani és kaptam két nagyon pozitív visszajelzést. Hozzá kell tegyem, hogy helyi kezelések, azaz a fájó területek 3-5 percig lettek kezelve és ilyen szép eredmények születtek:

„Szia!

Hálás vagyok a kezeidnek, mert a kezelésed óta teljesen rendben van a vesém. Aggódtam mert komoly gondjaim voltak vele évekkel ezelőtt, kórházba is kerültem a görcsök miatt, de most nagyon jó!

Köszönök mindent! …”

„Szia Kitti !

Lehet nem emlékszel rám, én vagyok akinek retina leválása volt 🙁

A kezelés után nagyon jó volt a szemem akkor este már nem fájt ! …”

TAPASZTALÁS REIKI 1-es és 2-es HANGOLÁST KAPOTT TANÍTVÁNYTÓL

Az egyes beavatás utáni reggelen a bal fülem annyira bedugult, hogy nem hallottam csak tompán. Napi többszöri kezeléssel, elértem a gyógyulást.

A kutyámat kétszer gyógyítottam, az első alkalommal az egyes szint után kb fél órás reiki kezeléssel, nem tudtam elvenni a kezem, mert bújt oda, annyira jól esett neki a kezelés.

A második eset a II. szint után volt, akkor szimbólummal távból kezeltem, annyira elesett volt, hogy nem tudott lábra állni, összeesett. Többszöri rövid ideig tartó kezeléssel 1 órán belül már szaladni tudott.

A tértiszitást nagyon szeretem, mert az ott lakókra rendkívül pozitív hatással van. Nyitottabbá, nyugodtabbá és mondhatnám hogy kiegyensúlyozottabbá válnak .

A csoportösszekötést is elvégeztem és számomra is megdöbbentő volt,hogy amit kértem azt pontosan megkaptam. 🙂

Szóval MŰKÖDIK!

TAPASZTALÁS REIKI 1-es HANGOLÁST KAPOTT TANÍTVÁNYTÓL

– sokkal-sokkal nyugodtabb vagyok. Nem vesztem el a türelmem és nem kell elszámolnom sem 10-ig sem 10000-ig mert nincs miért. Nem jön az „őrjöngés”….

– s ha elfáradok akkor tudok töltődni. Csak fogom a kezeimet és „használom” az energiát, hagyom hogy ott hasson ahol kell..

– nem az örökös aggodalmaimmal kelek és fekszek és nem az aggodalmaskodás a jövő miatt, a pénz miatt, a mi lesz? tölti ki a napjaim perceit, hanem képes vagyok a jelenben élni, annak minden percét élvezni…

– a beavatásom után pár nappal mondta a kisebbik fiam reggeli közben: „Anya! Gyűjts sok-sok energiát, hogy tudj nekem is adni belőle!!!” ??????????

– a beavatásomat követő bő 2 hétig csak krákogtam, köhögtem, nem tudtam úgy egy mondatot végig mondani hogy ne kellett volna közben megköszörülni a torkomat legalább 2-szer. Aztán túl voltam a tisztulási időn és sokkal könnyebbnek, tisztábbnak érzem magam (persze mindez gyógyszer szedése nélkül)

– és minden este elmondjuk a családdal lefekvésnél, hogy ki miért hálás. A gyerekek alig várják, hogy lekapcsoljuk a villanyt és kezdjék sorolni hogy aznap ki miért hálás. Egy pár nap után már olyanokat mondtak a gyerekek hogy:

„Azért vagyok hálás, mert van testvérem.”

„…mert ébren megvárhattuk apát.”

„…mert ehettünk az általunk ültetett és nevelt paradicsomból.”

// Én pedig azért vagyok minden nap hálás, mert javasoltad és alkalmazni tudjuk ezt a mindennapi életünkben. Nagyon szuper dolog (ez is) //

…most hogy írtam ezt a pár sort újra rádöbbentem, hogy mennyi mindent köszönhetek Neked és a Reikinek!!! Köszönöm!!!

TAPASZTALÁS REIKI 1-es és 2-es BEHANGOLÁST KAPOTT TANÍTVÁNYTÓL:

A Reiki I. behangolás után kíváncsian kezdtem saját magam kezelését, gyógyítását. Bevallom, vártam egy kis fejfájást, hogy kipróbálhassam a gyógyító erőt és mivel határozottan működik, mások segítésére is szerettem volna használni.

A Reiki II. után már sokkal szélesebb lett a paletta és nagyon gyakran használom a csoport összekötést, jövőbeli eseményekre szoktam kérni Reikit. Egy példa a sok közül: testvéremnek időpontra volt szüksége orvoshoz, ami lehetetlen volt a közel jövőben, csak 2 hónappal későbbi időpontot tudtak volna adni. Amikor mégis felhívta őket, azt a választ kapta, hogy másfél óra múlva tudják fogadni. Ez azért is volt csoda, mert annyira félt attól a vizsgálattól, hogy saját elmondása szerint nem ment volna el, ha lett volna ideje gondolkodni és várakozni.

Nagy élvezettel használom események, találkozók előtt, abszolút érzékelhető különbség van. Azonnali szimpátia, egymásra hangolódás, valahogy mindenkinek a legjobb megoldás születik.

Hálás vagyok, hogy szó szerint egy nagyon egyszerűen használható csoda lehet a kezemben!

TAPASZTALÁS REIKI 1-es és 2-es BEHANGOLÁST KAPOTT TANÍTVÁNYTÓL:

Mióta megkaptam a reiki beavatást, tünetmentes az asztmám, az allergia is sokkal kevésbé jön elő. Rendkívül nyugtató a reiki, esténként mindig gyorsan elalszom tőle. Egy kezelés után úgy érzem, mintha megújultam volna testileg és lelkileg is egyaránt, a beavatás óta energikusabbnak érzem magam. Kedvesem, szüleim állandóan kérik, hogy kezeljem meg őket, ha fáj valamijük, mert minden esetben enyhítette a fájdalmat. Olyan esetben is segített a reiki, amikor a személy, akinek küldtem, nem velem volt. A tértisztítástól kellemesebb az otthonom létköre, élelmiszer tisztításakor még az íze is lágyabb lesz a reikitől. Ezúton is köszönöm, hogy megkaptam a lehetőséget a reiki használatára! 🙂

TAPASZTALÁS REIKI 1-es és 2-es BEHANGOLÁST KAPOTT TANÍTVÁNYTÓL:

Nálam a családban nagyon vegyesen fogadták először a Reikit, főleg abból eredően, hogy a szüleim erősen keresztények. Elmagyaráztam nekik, hogy ez nem vallás, és hogy mire jó ez az energia, de még ekkor is furcsán néztek rám. Nem erőltettem rájuk, de végül anyukám mondta, hogy nagyon sajog a térde, adhatnék rá igazán egy kis Reikit. Mivel megszűntek a fájdalmai, sorban jöttek a többiek is: apu könyöke, a tesóm fejfájása, kutya, macska:)

Azóta mindig azzal hívnak fel, hogy : „Mikor jössz már haza? Szeretnénk Reiki kezelést kapni!” 🙂

JELENTKEZÉS

  Név:

  E-mail cím:

  Amire jelentkezel:

  Telefonszámod és/vagy Üzeneted:

  Elolvastam azAdatvédelemi tájékoztatót


  [/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]