Access Facelift tanfolyam - Vona Kitti

Access Facelift tanfolyam


Minőségi tanfolyamok – Jó hangulat – Tapasztalt és Hiteles Oktató – Kellemes Stúdió

ACCESS FACELIFT®
…energetikai fiatalítás, ránctalanítás és feszesítés az arcon és az egész testen…
…az Access „Wellness” kezelése…

2024. TANFOLYAMI IDŐPONTOK
– A tanfolyam 1 napos

Május 30. (Cs, 9:00-17:00)
Június 13. (Cs, 9:00-17:00)
Június 16. (V, 10:00-18:00)
Július 11. (Cs, 9:00-17:00)
Július 14. (V, 10:00-18:00)
Augusztus 25. (V, 10:00-18:00)
Augusztus 30. (P, 9:00-17:00)

(Későbbi időpontok hamarosan!)

JELENTKEZÉS

DÍJA: 138.000 Ft/fő

EGYÉNI KEZELÉSEK ITT:
https://vonakitti.com/foglalhato-idopontok/

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 23. (Corvin-negyed és Kálvin tér között)
(jelentkezés: vonakitti@gmail.com vagy 06704155798 vagy az oldal űrlapján)

A tanfolyam elvégzése után tagjává válsz az országban is egyedülálló és ingyenes VIP ACCESS KLUB-omnak, ahol magyarra fordított Access cikkek és videók, exklúzív saját anyagok és zoom hívások, mentorálás, valamint személyes részvételű zártkörű Csere-bere Klubbok várnak!
Csatlakozz Egy Szuper Közösséghez!

MI AZ ACCESS FACELIFT?

Az energetikai Facelift az Access Consciousness® módszerének egy elképesztő eljárása, ami az öregedés jeleit visszafordítja az arcon, és hasonló hatással van az egész testre.

Ha folyamatosan csináljuk (5-20 alkalom), maradandó hatást érhetünk el.

Biztosan találkoztatok már olyan emberrel, akinek az arca ragyogó volt. A ragyogás az energiai egyensúlynak köszönhető általában. Ha energetikailag jól vagyunk a kisugárzásunk ragyogó, a bőrünk kisimultabb.

Ez a kezelés pont ebben segít, hogy újra kisimult, ragyogó, „látható” legyél.

A kezelés azonban nem csak a ráncok eltüntetéséről szól. Rengeteg oldási folyamat fut a háttérben a kezelés közben, hiszen a ráncaink, a fáradtság, az elöregedés mögött rengeteg hitrendszer, érzelmi sérülés, a testünk helytelen működése áll. Ezeket is mind tisztítja a kezelés.

KINEK AJÁNLOM?
– akik újra ragyogni szeretnének (csinálhatod magadnak is a kezelést),
– kozmetikusoknak,
– masszőröknek,
– terapeutáknak,
– barátokat kényeztetőknek,
– családban használóknak.
MI LESZ AZ 1 NAPOS TANFOLYAMON?

– videó az alapítókkal – 35 perc,
– elméleti ismertetés és technikai tudnivalók a kivitelezésről,
– öregedéssel kapcsolatos szóbeli tisztítások, szóbeli facilitálás a témában,
– kezelések – adsz és kapsz (begyakorlása a kezelésnek)

AMIT ADOK:

– részletes jegyzet, kezelési menet ábrája, oklevél.

Helyszín:
1092 Budapest, Üllői út 23. (Corvin negyed és Kálvin tér között)

A KURZUS DÍJA:
Teljes ár (országosan egységes): 138.000 Ft/fő
16-17 éveseknek 50 %: 69.000 Ft/fő
16 év alatt: ingyenes (1 fizetős felnőttel)

RÉSZLET AZ EGYIK KIKÜLDÖTT HÍRLEVELEMBŐL

Néhány napja jött az ihlet, hogy írjak egy kicsit bővebben a Faceliftről és osszak meg veled is az eredményekről képeket. Szeretném, ha egy kicsit mélyebb betekintést nyernél te is ennek a módszernek a működésébe, hiszen a Bars®, az MTVSS® és a Látás helyreállítás® mellett az egyik legösszetettebb kezelési metódusa az Accessnek.

Ez a kezelés is mint, ahogy minden Access testkezelés ‘test-érzelmek-gondolatok’ szinten hat. Nagyon érdekes, hogy amikor először olvas az ember a Faceliftről, mint feszesítő és ránctalanító technikáról, akkor azt gondolná az ember, hogy itt csak a fizikai ráncok „kisimításáról” van szó, ám ez a módszer ennél sokkal többet tud. Ugyanis a ráncaink és megereszkedéseink mögött blokkok, traumák, átélt nehézségek, bevett nézőpontok és jelen esetben szó szerint lehúzó hitrendszerek vannak. Szóval ez a kezelés nem csak annyit tesz, hogy fizikai szinten eltünteti a ráncokat és feszesít, hanem ennél lényegesen többet, mivel blokkokat is old érzelmi és gondolati síkon is.

Facelift kezelés során 29!!! energia fut összesen, ami között van olyan természetesen, ami a fizikai sejtek regenerációjának, rugalmasságának helyreállítása, de többféle traumaoldási, hitrendszer-, átvett mintázat oldási energia van közöttük, amit beindítunk, elindítunk, hogy a test azután elindítsa az önregenerációs és tudatalatti tisztítási folyamatait.

Minden alkalom után lehet látni a változásokat, de 5-20 alkalom végleges változásokat hoz.

Sok-sok ilyen kezelésem volt, amit adtam már és minden alkalommal lenyűgöz, hogy 60-90 perc alatt micsoda változást lehet elérni. Lenyűgöz, ahogyan változnak az arc vonásai, élettel telivé válik, feszesedik, de amit a legjobban szeretek, hogy a tekintet is sokkal ragyogóbb, energiával telibb lesz. Hiszen láthatjuk mi magunkon is, hogy mennyire látszik az energia rajtunk, hogy mennyivel kisimultabbak vagyunk, ha éppen jó passzban vagyunk. Ebben tud segíteni a Facelift, hogy az oldási folyamatok és energetizálás hatására ezt a kisugárzást adja vissza, lendületet, energiát, ragyogást az embernek.

Ráadásul a kezelés nem csak arcon, de az egész testen végezhető. Így a test bármely részét lehet feszesíteni és ránctalanítani. Szerintem ez hölgyeknek külön jó hír! 🙂

Összegyűjtöttem néhány képet, hogy láthassátok ti is  hatásokat:

Nagyszerű változások ezek! 🙂

A módszert gyakran tanulják meg masszőrök és kozmetikusok is. A tanfolyam 8 órás, amiben 2 kezelést adsz és 2 kezelést kapsz. Megnézünk egy rövid videót Garyvel és Dainnel és átvesszük az elméleti részt is, hogy a Facelift hogyan is működik.

JELENTKEZÉS

    Név:

    E-mail cím:

    Amire jelentkezel:

    Telefonszámod és/vagy Üzeneted:

    Elolvastam azAdatvédelemi tájékoztatót