Vélemények - Vona Kitti

Vélemények

„Hahóóóóó! Kéééépzeld: járt nálam tegnap édesanyám (régóta cukorbeteg, emiatt a szemében a nyomást gyakran mérik, elmúlt időszakban a magas értékek miatt szóba került a műtét). Javasoltam, hogy kezelem access testkezeléssel, és ma a vizsgálaton teljesen normális volt a nyomás érték fel is hívott, h ezentúl is szeretné, ha ezentúl is futtatnám. Csodálatos ajándék! köszönöm, hogy megtanulhattam tőled a technikát és hála a tudásért. Mi más is lehetséges még?” Anett


„Nagy köszönet Kittinek, hogy végtelen türelemmel és lelkesedéssel válaszolt az ötszázadik kérdésre is és addig magyarázott, amíg tiszta nem lett minden. És nem mellesleg köszönet azért a hangulatért és törődését, amivel mindig találkozom nála.” Évi


„Nagyon örülök , hogy téged választottalak, mert a széles tudásod és türelmed által sikerült ezt a tömény fantasztikus anyagot átvenni és megérteni.  Annyi eszközt kaptunk, hogy végre a sok egyéb tanulmányaim közül valami, amit könnyedén és azonnal tudok alkalmazni és alkalmazom is az én és a családom életében. Hálásan köszönöm!” Ildikó


Miért szeretek Hozzád járni? (kívülről befelé haladva)

– a hely szelleme mindig megnyugvással tölt el, segít felengedni, mert minden alkalommal kisebb félelemmel lépek be az ajtón (annak ellenére, hogy mindig nyitottan indulok el, jöjjön, aminek jönnie kell, mert tudom, hogy általa magamhoz kerülök közelebb)

– a csoport energiája segít, támogat

– szeretem a programok felépítését, ahogyan vezeted az egészet (elméleti áttekintés, „ráhangoló” gyakorlat, vezetett meditáció)

– a Nálad töltött idő alatt, sok AHA élményem volt, sok könnyet hagytam ott, és a meditációk sok miértre adtak választ, egyre könnyebb és könnyebb a lelkem, nyugodtabb vagyok.


„Érzem, hogy sokat változtam az elmúlt időszakban, és tudom, hogy még van hová fejlődnöm,  hogy mi mindent szeretnék még elérni, viszont azt is tudom, hogy sokszor én magam vagyok a megvalósulás legfőbb akadálya. A programokat nem én választom, hanem ők hívnak engem. Örülök, hogy hívnak, és hálásan köszönöm, hogy megadod a lehetőséget, hogy hívjanak.” Juli


Sok köszönettel tartozom Kittinek!

3-4 hónapja  járok – változó sűrűséggel – különböző kurzusaira és lassan, lassan azt tapasztalom, hogy változik az életem.

Meglepve tapasztaltam, hogy tudok NEM-et mondani, kiegyensúlyozottabb vagyok, mert a vezetett meditációk során nagyon szép érzések találtak rám.

 • Mérhetetlen öröm tölt el, hogy újra  „ találkozhattam „   rég eltávozott édesapámmal, hogy a  meditáció során érzett  sugárzó-melengető-életető  szeretet  érzetét  fel tudom idézni, ha  a hétköznapi életemben  elborít a stressz . Ez a melengető szeretet átlendít a nehézségeken .

Soha  nem hallottam ilyet , ezért  nem is reméltem, hogy   megtörténhet.

 • Egy másik alkalommal :  a karmikus blokkok  oldásakor  csak egyetlen gyorsan átfutó kép-és érzet ért el,   ezt a képet  nem tudtam  beilleszteni  az  emlékeimbe,   nem értettem : Ünnepi asztalnál  sok ember volt együtt és meleg szeretet vette velem együtt körbe őket, mintha fogtuk volna  egymás kezét. A meditáció után  értetlenül  álltam, ismeretlen  emberek szeretete  ??  …….. ,  azután  a Kálvin tér felé sétálva  megértettem.                                                                                                            Anyám nem akart gyermeket,  felnőtt fejjel tudtam meg, hogy  nyolc (!)  testvérem lehetett volna.  Biztosan tudom, hogy az Ő szeretetük  ölelt meg  azon az estén Kitti-nél.  Karácsonykor  nyolc fehér angyalka  díszítette  a fámat.

Érzelmi hullámvasút  volt  ez a pár hónap,  és  kíváncsian várom  mi mindent fedezhetek fel , élhetek meg azért, hogy szabadabban, könnyebben,  élhessem az életem. Különösen nagy szerencsének  érzem, hogy  rátaláltam  ……….  Köszönöm.


TAPASZTALATOK A REIKI UTÁN: https://vonakitti.com/reiki/

  Név:

  E-mail cím:

  Amire jelentkezel:

  Telefonszámod és/vagy Üzeneted:

  Elolvastam azAdatvédelemi tájékoztatót