Egészség CD - Vona Kitti

Egészség CD

EGÉSZSÉG CD

…2 hanganyag az egészséges fizikai testért…

A legtöbb betegség lelki eredetű. Azaz egy gondolattal, érzéssel indul el. A szervezet módosítja működését és általunk betegségnek nevezett tünetek jelennek meg. Így a betegségek esetén amellett, hogy első sorban a fizikai test gyógyítására kell fókuszálni fontos, hogy a gondolati sémáink is átalakításra kerüljenek, melyek a betegséget okozták. Azaz az ember egészségtudatossága növekedjen és az energetikai rendszerét tudatosan használva beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. Az igazi változás belőled ered. Ahogy te változol belül úgy változik, minden, ami körbevesz téged, még az a fizikai test is, amiben élsz. A testre irányított tudatos figyelemben segítenek a vezetett meditációk.

Az első hanganyag egy különleges egészségre fókuszáló csakraharmonizálás, mely elsősorban a szervezet energetikai feltöltését, rendezését szolgálja. A csakrák energia örvények, melyek tökéletesen lefedik az életünk minden területét gondolati, érzelmi és testi szinten azaz a fizikai testünk szintjén is tartoznak a csakrákhoz szervek. A csakrák energia ellátó rendszerének tisztítása által feltöltjük a szerveket energiával, hogy beinduljanak az öngyógyító folyamatok.

A második meditációban utána eredünk, hogy mi is lehet a fizikai betegség lelki oka. Milyen gondolati és érzelmi sémák vezettek el odáig, hogy végül fizikai betegségként jelentek meg. Gyógyulást kérünk a legfelső energiától, magától az Isteni jelenléttől.

Ára: 5.000 Ft/mp3, 5.000 Ft/CD

MEGRENDELŐLAP

    Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

    Adatvédelem