Harmadik szem csakra CD - Vona Kitti

Harmadik szem csakra CD

HARMADIK SZEM CSAKRA
(intuíció, belső bölcsesség, érzelmi intelligencia, magasabb tudatosság)

A harmadik szem az égi csakrák 2. csakrája a torokcsakra után. Itt már érintettek azok az égi dolgok, mint az intuíció, a belső megérzések, a belső bölcsesség.

A meditációban belső vezetőnk segítségével megnyílunk a nem látható világ felé. Hogy bepillantsunk azok a dolgok mögé, amiket a hétköznapi világban érzékelünk csak. Kapcsolódunk a magasabb tudatossághoz is és megtapasztaljuk annak a minőségét.

Ezután egy önismereti utazásban veszünk részt, mely során feltárjuk, hogy a hétköznapokban mennyire is használjuk az intuíciónkat, mennyire győzedelmeskedik az elme az érzelmek felett, mennyire nyomjuk el belső hallásunkat, mennyire bízunk a belső hangunkban.

A meditáció vége pedig a harmadik szem csakra gyógyításával zárul.

Ha egy kicsit jobban végig gondoljuk az életünket általában azok a legjobb döntések, amiket „zsigerből” hozunk meg. Ezek a döntések adják életünk legnagyobb élményeit. Ezek a döntések segítenek minket a legnagyobb eredményeinkhez. Amikor hallgatsz a belső hangra, aki a legmagasabb érdekeidet szolgálja nincs gondolkodás. Abban a pillanatban megjelenik benned a válasz, hogy mi a legjobb döntés még akkor is ha az azt követő gondolatok erre akarnak rácáfolni. Így érdemes kifejleszteni a belső hallást. Egy erős kapcsolatot a belső vezetőnkkel, önmagunkkal és az Isteni jelenléttel.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

Ára: 5.000 Ft/mp3, 5.000 Ft/CD

MEGRENDELŐLAP

    Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

    Adatvédelem