Kapcsolat az Istenivel CD - Vona Kitti

Kapcsolat az Istenivel CD

KAPCSOLAT AZ ISTENIVEL

A mellett, hogy az ember folyamatosan dolgozik önmagán. A múlt fájdalmas emlékeinek megbocsátásán, hogy egyszerűen jobb emberré váljon az ember, hogy megtalálja a belső békéjét és nyugalmát ugyanannyira fontos, hogy az ember folyamatosan építse és erősítse a kapcsolatát az Isteni jelenlétével. A saját Isteni jelenlétével abban a formában, ahogy leginkább tud kapcsolódni hozzá.

Az első hanganyag során kialakítjuk a saját Isteni jelenlétünket és feloldjuk azokat a gondolati sémákat, hiedelem rendszereket, csalódottság érzéseket, amik hozzá kapcsolódnak. Rengeteg olyan megélésünk van és téves koncepció, melyek nem a megfelelő Isten képet táplálják bennünk. Ez a meditáció egy olyan belső utazás, mely elvezet Istenhez. Segít megteremteni a kapcsolatot vele és segít, hogy tapasztalhatóvá váljon az ő jelenléte az ember életében.

A második hanganyag abban segít, hogy kapcsolatot tudjon teremteni az ember az Istenijével. Hogy úgy tudjon beszélgetni vele, mint bárki mással. A meditációk egy különleges módosult tudatállapotba viszik az embert, ahol az elme elcsendesedik és az anyagi világon túli létezés is egészen tapasztalhatóvá válik. Ezért jó ez a mindennapi meditáció, mert megadja azt a tudatállapotot, ahol a még szabad szemmel nem látható, nem érzékelhető Isteni jelenlét megelevenedik.

Ára: 5.000 Ft/mp3, 5.000 Ft/CD

MEGRENDELŐLAP

    Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

    Adatvédelem