Kineziológia - Vona Kitti

Kineziológia

51943d_02a1e36763e72bf9bc994247e2e0067c

KINEZOLÓGIA OLDÁSOK

Egyéni kezeléshez foglalható időpontokat itt találsz: https://vonakitti.com/foglalhato-idopontok/

Mindennek, amit itt és most a jelenben tapasztalsz van egy múltbeli eredője. Vannak olyan élethelyzetek, amikkel harmóniában vagyunk és, amikkel elégedettek vagyunk, de vannak olyanok is, amiken szívesen változtatnánk. Keressük a lehetőségeket, hogy hogyan, majd sokszor eljutunk egy olyan pontra, hogy nincs tovább és itt már külső segítségre van szükség. Azok, akik tudják, hogy minden a múltból ered és ezek a programok, berögzültségek ismétlik tudják, hogy ilyenkor oldási folyamatokra van szükség, hogy a múlt jelenre gyakorolt hatása megszűnjön.

Sokszor ezek az események pontosan azért ismétlődnek, hogy tanuljunk, hogy rálássunk dolgokra, de leginkább azért, hogy foglalkozzunk velük és lépjünk tovább egy boldogabb jövő felé.

A kineziológia erre tökéletes eszköz, hiszen pontosan meg lehet vele állapítani, hogy egyes élethelyzeteknek és szituációknak mi a múltbeli eredője. Sok módszerrel néha csak a sötétben tapogatózik az ember, de a kineziológia oldás pontosan megmutat mindent.

És hogy hogyan működik a módszer?

Általában egy témán, egy pozitív célon dolgozunk a folyamat során. Ez a cél egy pozitív cél és azt nézzük meg, hogy mi áll annak a hátterében, hogy az ember nem tudja úgy élni az életének bizonyos területeit, mint ahogy azt valójában szeretné…

Az oldás során izomtesztet alkalmazunk, ahol megérintjük a kliens kezét, az izom elgyengül vagy erős választ ad attól függően, hogy mi a feltett kérdésre adott válasz. Ilyenkor a kérdésekre a válaszok a tudatalattiból jönnek.

Pontosan megállapítható, hogy az adott témakörhöz milyen érzelmeken keresztül viszonyul az ember. Sokszor ez egészen döbbenetként tud hatni a kliensre, hogy látja szavakkal körbeírva, hogy pontosan mi az, amilyen érzelemben van az adott témával kapcsolatban. Általában a negatív oldalon van ilyenkor még az ember, de az oldás során betápláljuk ennek az érzelmi minőségnek a pozitív oldalát.

Fontos az is, hogy pontosan megtudjuk azt, hogy mely életkorból, kihez és milyen életeseményhez kapcsolódóan alakult ki a jelen helyzet. Így 1-1 kineziológia oldás során betekintünk a múltba NLP módszerek segítségével. Ennek a lényeg is az, hogy pontosan látva a múltbeli eseményt azt kicserélve egy pozitívan megélt eseményre már más aspektusból kapcsolódik az ember ugyanahhoz a történethez.

Például valaki nem elégedett az alakjával és bármikor előjön ez a téma egy olyan múltbeli eseményt vesz elő az elme, egy olyan múltbeli eseményhez kapcsolódik, amikor tinédzser korában csúfolták. Ezen az eseményen keresztül éli meg a jelent, mindig ez jön fel a háttérben. Azonban, ha ezt a képet cseréljük egy pozitív képre. Például, amikor elégedett volt a kliens az alakjával, akkor ha előjönnek egyes szituációk mindig ezzel az elégedettség érzéssel tud Önmagához és a szituációhoz kapcsolódni. Nagyon fontos értenünk azt, hogy az elménk így működik. Egyszerűen jön egy szituáció és elmozdul azonnal a múltba. Keres egy emléket, amit összehasonlít a jelen helyzettel és ezen keresztül reagál a jelenben. Fontos, hogy mi az emlék, amihez újra és újra kapcsolódunk.

Összefoglalva egy kineziológia oldás során a kliens jön egy problémával, amiből egy pozitív célt csinálunk. Ezután megnézzük, hogy miért nem azt a pozitív aspektust éli. Milyen érzelmi háttere van. Milyen életeseményhez kapcsolódik. Az életeseményt  cseréljük, az érzelmi betöltés is megtörténik a pozitív aspektusokkal. Levesszük a témáról a stresszt és megemeljük a motivációt.

Ezen kívül pedig számtalan eszköz áll a kineziológia tárházában, amit használunk 1-1 oldás során. Energetikai kiegyenlítések, stresszoldások, fizikai szintről indító oldási folyamatok.

Kezelés időtartama: 1,5 óra

Kezelés ára: 10.000 Ft/fő/alkalom

Jelentkezés szükséges:

Vona Kitti – 06-70-415-57-98, vonakitti@gmail.com