Korona csakra CD - Vona Kitti

Korona csakra CD

KORONA CSAKRA
(belső béke, elégedettség, flow, nyugalom, lelki jólét, öröm és boldogság, újjászületés)

 Számomra a korona csakra a legcsodálatosabb csakra. Amikor a korona csakra igazán aktív és igazán nyitva van olyan földön túli belső békét tapasztalhat meg az ember, ami szavakkal leírhatatlan. Amikor igazán nyitva van az ember korona csakrája olyan Isteni kapcsolatot tapasztalhat az ember, hogy nem csak érzi, de bizonyossá is válik abban, hogy Isten egyetlen apró darabkája lakik benne.
 A koronacsakra a megvilágosodás második kapuja. A szív kivirágzása mellett a legfontosabb, hogy a koronacsakránk megfelelő energetikai állapotban legyen.
 Azonban azt is el kell, hogy mondjam, hogy nem elég az égi csakrákban emelkedni. Először rendbe kell tenni a földi létünkkel kapcsolatos életterületeket, hogy igazán meg tudjuk élni mindazt, amit végsősoron a koronacsakra kivirágzása nyújthat nekünk. Rendeznünk kell az emberi kapcsolatainkat, azon belül is elsősorban az édesanyánkkal és édesapánkkal kapcsolatos viszonyunkat és minden más emberi kapcsoltunkat is ezután. Rendezni kell a stabilitásunkat. Meg kell tanulni a pénzcsinálás helyett bőséget teremteni. Meg kell találnunk a helyünket a világban és megvalósítani önmagunkat a helyes önértékelés és önbizalom segítségével.
 Tehát ebben a meditációban dolgozhatsz a belső békéden. Mindazokon az életterületeken, melyek ehhez a csakrához kapcsolódnak.
 Érintjük az elégedetlenség, békétlenség témaköreit, a rugalmatlanságot, a nyugtalanságot, az én-központúságot. Érintjük azt, hogy mitől függ a te lelki jóléted valójában.
 Ebben a meditációban újjászülethetsz egy magasabb tudatosságon. Megtapasztalhatod a koronacsakrád kivirágzását, megnyílását, az Isteni jelenléttel való összekapcsolódását.
 És a meditáció végén megoszthatod mindazt az áldást és csodát, amit a meditációban tapasztaltál.
 Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

Ára: 5.000 Ft/mp3, 5.000 Ft/CD

MEGRENDELŐLAP

    Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

    Adatvédelem