Mi az Access Bars? - Vona Kitti

Mi az Access Bars?


Tanulj a világ 70 legsikeresebb Access Bars facilitátorának egyikétől!

ACCESS BARS®
…32 pont érintésével a fejeden akár az egész élet megváltozhat…

2024. TANFOLYAM IDŐPONTOK
– A tanfolyam 1 napos

Július 12. (P, 9:00-17:00)
Július 13. (Szo, 10:00-18:00)
Július 19. (P, 9:00-17:00)
Július 27. (Szo, 10:00-18:00)
Augusztus 2. (P, 9:00-17:00)
Augusztus 3. (Szo, 10:00-18:00)
Augusztus 16. (P, 9:00-17:00)
Augusztus 24. (Szo, 10:00-18:00)

(További időpontok hamarosan!)

JELENTKEZÉS

DÍJA: 108.000 Ft/fő

EGYÉNI KEZELÉSEK ITT:
https://vonakitti.com/foglalhato-idopontok/

BEJELENTKEZÉS:
vonakitti@gmail.com vagy +36704155798
vagy itt az oldalon a jelentkezési gombbal és/vagy a jelentkezési űrlap kitöltésével

CÍM: 1091 Budapest, Üllői út 23.
Corvin-negyed és Kálvin tér között

Minőségi tanfolyamok – Jó hangulat – Tapasztalt és Hiteles Oktató – Kellemes Stúdió

A tanfolyam elvégzése után tagjává válsz az országban is egyedülálló és ingyenes VIP ACCESS KLUB-omnak, ahol magyarra fordított Access cikkek és videók, saját anyagok és zoom hívások, mentorálás, valamint zártkörű Csere-bere Klubbok várnak!

Csatlakozz Egy Szuper Közösséghez!

MI AZ ACCESS BARS®?

Tudtad, hogy 32 pont van a fejeden, amit ha gyengéden megérintenek, erőfeszítés nélkül el tudod engedni mindazt, ami miatt képtelen vagy az el- és befogadásra?

Mi lenne, ha a masszázságyon fekve, néhány pont érintésével a fejeden feloldódna és távozna belőled minden téged korlátozó dolog, hitrendszer, nézőpont vagy bármi más, ami most beszűkít?

„A BAR-jaid futattása által, elkezdesz jobban jelen lenni az életedben, és a múlt nem vetül rá többé a jövőre, ahogy eddig. A BAR-jaid futtatása által konkrétan megváltoztatod a valószínűségeket, jövőbeli lehetőségekre!” – Gary Douglas

Ezek a pontok tartalmazzák, mindazokat a gondolatokat, ötleteket, hiedelmeket, érzelmeket, tényezőket, amiket életek során eltároltál. Itt az alkalom, hogy elengedj mindent! Minden Bars kezelés segít feloldani arról az életterületről a korlátokat, amelynek a pontjait érintik. Ez egy nagyon tápláló és lazító folyamat, amely bármely területről képes feloldani a korlátokat, amit felvállalsz! Olyan életterületekhez kapcsolódó hitrendszereket, hiedelem rendszereket, korlátozó gondolatokat, múltbeli sérüléseket, hozott mintákat oldunk mint: a pénz, kapcsolatok, életformák, test, szexualitás, idő és tér, kommunikáció, öröm és szomorúság, béke és nyugalom, stb.. A Bars kezelések masszázságyon történnek. A vendég egyszerűen csak fekszik a masszázságyon a hátán és a kezelő 32 ponton érinti az ő fejét. Legrosszabb esetben is egy pihentető élményét nyújt.

A legjobb esetben az egész életed megváltozik.

MIRE HAT ÉS MIBEN SEGÍTHET AZ ACCESS BARS® KEZELÉS NEKED, A VENDÉGEIDNEK, A CSALÁDODNAK ÉS A BARÁTAIDNAK?

– csökkenti a stresszt,
– a testnek könnyedséget és örömet ajándékoz,
– oldódnak a mentális, érzelmi, fizikai és energetikai blokkok,
– emelkedik általa a tudatossági szint,
– segít koncentráltnak és fókuszáltnak lenni az életben,
– javulhat az egészségi állapot,
– az összezavarodott gondolatok kisimulnak,
– a kapcsolatok gyógyulnak,
– reggelente kipihentebb ébredést ad, napközben pedig több energiát,
– mély relaxációhoz segít,
– a gyerekek iskolai eredményeit javíthatja,
– képessé válik általa az ember a be- és elfogadásra,
egyre több és több lehetőséget kapunk általa és egy boldogabb, teljesebb életet.

MIT KAPSZ EZEN AZ 1 NAPOS TANFOLYAMON?

– 37 perces videó megtekintése az alapítókkal (Gary M. Douglas & Dr. Dain Heer)

– Az ACCESS BARS® módszerének ismertetése és elsajátítása (2 kezelést adsz, 2 kezelést kapsz),

11 SZÓBELI ESZKÖZ az élet más területeihez:

1. a könnyed választásokhoz, 2. átvett dolgok visszaküldéséhez, 3. fix nézőpontok és hitrendszerek gyors oldásához, 4. éberség felébresztéséhez, 5. teremtéshez, 6. könnyedség és öröm éléséhez, 7. hogy energikusabb legyél, stb.

– valamint EGYÉB KEZELÉSI FORMÁK:

1. trauma oldásra, 2. immunrendszer erősítéséhez

Az Access Consciousness®-t
Gary M. Douglas
alapította
(többet olvashatsz Garyről a blogomban: ITT)

és formálja a mai napig
Dr. Dain Heer-rel
(többet olvashatsz Dainről a blogomban: ITT).

Gary azoknak a keresőknek ajánlja a Barst, akik tudják, hogy az életünk többről szól, mint amit látunk. Azok, akik valóban „tudják”, hogy ha a változást választjuk, azzal kiterjesztjük önmagunkat, az életünket önmagunk és mindannyiunk számára is.

ACCESS SZÓBELI ESZKÖZÖK

ACCESS MAGYAR CIKKEK

KUTATÁSI EREDMÉNYEK

VIDEÓK AZ ACCESS BARSRÓL

ÉS „HOGYAN LEHETNE EZ MÉG ENNÉL IS JOBB?”
GYERE EL ACCESS BARS® TANFOLYAMRA!
Mi lenne, ha mindössze 1 nap alatt elsajátíthatnál egy olyan technikát és tudást, amellyel akár az egész életedet megváltoztathatod?
Mi lenne, ha a masszázságyon fekve néhány pont érintésével a fejeden, feloldódna és távozna minden téged korlátozó hitrendszer, nézőpont vagy bármi más, ami most beszűkít?

Ha úgy érzed, hogy többé már nem szeretnéd a régi utat járni és a családod, barátaid életét is több örömhöz és lehetőségekhez szeretnéd hozzásegíteni, akkor tarts velem erre a kurzusra!

Ezen a napon bevezetlek téged ebbe a nagyszerű módszerbe, melynek a neve Access Bars®, tanulunk 11 egyéb eszközt  és 3 testkezelést az 1 napos tanfolyamon!

Az Access Bars® (ford. hozzáférés a sávokhoz) alapvetően nyújthat egy kellemes pihentető élményt is számodra, de valójában ennél sokkal több történik kezelés közben.

Gary M. Douglas több mint húsz éve alapozta meg ezt a technikát, mely a fejen és részben az arcon található 32 pont megérintésének, lefogásának kombinációin alapul. Ezen pontok (BAR-ok) és sávok raktározzák el az összes, valaha megtörtént vagy felmerült gondolatunk, ötletünk, döntésünk, hitünk, elképzelésünk elektromágneses lenyomatát.

Amikor ezeket a pontokat gyengéden érintik a fejeden, erőfeszítés nélkül válsz képessé arra, hogy elengedd a megkövesedett korlátozó hitrendszereidet és végre elfogadó, befogadó tudj lenni a végtelen lehetőségeid számára ítélkezés mentesen.

Amikor a BAR-okat futtatják, az agyhullámok lelassulnak, ezáltal lehetővé válik, hogy a viselkedési minták, hitrendszerek, nézőpontok hozzáférhetőek és oldhatóak (törölhetőek) legyenek számos meghatározó területről úgy, mint: kapcsolatok, pénz, szexualitás, kreativitás, öregedés, tudatosság, test és még sok más.

Ha még nem olyan az életed, mint szeretnéd, és többre vágysz, akkor gyere el az Access Bars® tanfolyamra, hogy több teret és lehetőséget teremts az életednek és a mindennapjaidnak, és még sokkal többet ennél is!

Ugye milyen jó lenne, ha minden könnyedén, örömtelien és ragyogva érkezne az életedbe? Mi lenne, ha a teremtés az életed természetes részévé válna? És hogyan lehetne az életed napról napra még jobb?

Az 1 napos tanfolyam során elméleti oktatás és kezelések váltják egymást. 2 kezelést adsz és 2-t kapsz, így megtapasztalhatod az Access Bars® működését, hatását és biztos tudással mehetsz el a tanfolyamról, hogy hol helyezkednek el a BAR-ok, hogyan működik a BAR-ok futtatása és tudod majd használni az egyéb tanfolyamon tanult eszközöket is. Illetve mindezeken túl ez egy egész napos oldási folyamat is, hiszen amikor adsz és kapsz, akkor is oldódnak a hitrendszereid és egyéb korlátozó tényezők.

A biztos tudással való távozást segíti, hogy több éve oktatok ilyen módszereket, megosztom a gyakorlati tapasztalataimat is, valamint igyekszek mindig egy kicsit meríteni és átadni integrál szemléletből is.

Egy Access Bars® kezelés során több lépés követi egymást. Az első néhány pozícióval megtanítjuk a testnek a természetes energia áramlást és, hogy ezt használni tudja a hétköznapokban is. Majd jönnek az egyes életterületekhez kapcsolódó hitrendszerek, hiedelemrendszerek és egyéb blokkok oldásai. Ezután következik egy olyan BARS kombináció futtatás, mely megakadályozza, hogy a törölt dolgok „visszatöltődhessenek”. Végül lehetőségeket engedünk be az életünkbe, melyhez teret és időt nyitunk és energiát adunk.

A tanfolyamon az Access több eszközét is megtanuljuk. Ilyen például a már sokat említett 32 pontos fejkezelés. De vannak olyan segítő eszközök, melyek a hitrendszerek törlésére szolgálnak, a könnyedebb választások meghozására, ha átveszünk dolgokat másoktól azzal mit kezdhetünk, stb.. 11 különböző eszközt és 2 testkezelést tanulunk az 1 napos Access Bars® tanfolyamon, melyek hozzásegítenek téged egy boldogabb és örömtelibb élethez.

Ezzel a gyakorlati módszerrel könnyedén segíthetsz a családodnak, a környezetedben élőknek, terapeutaként pedig egy nagyszerű kiegészítő technikát sajátíthatsz el (masszőrök, kozmetikusok kifejezetten szeretik alkalmazni).

A módszert gyermekek is megtanulhatják, az ő tisztaságuk, szeretetük, feltétel nélküliségük által a kezelés még örömtelibb és felszabadítóbb lehet.

Access Bars® kezelői tanfolyam: (A tanfolyam 1 napos!)

A kurzus díja:
Tanfolyam ára:  108.000 Ft/fő
Ismétlő ár: 54.000 Ft/fő
16-17 éveseknek: 54.000 Ft/fő
15-13 éveseknek (felnőtt kurzuson): ingyenes

13 éves kor alatt: külön ingyenes 3 órás Bars kurzus Fiataloknak
(Időpontról privátban lehet érdeklődni. Nálam végzett szülők gyerekeinek csak!)

MI AZ AZ ACCESS CONSCIOUSNESS®?

Az Access Consciousness® több, mint 173 országban elérhető, és több tízezer ember életének megváltozásához hozzájárult az elmúlt 30 évben, szerte a világban. Általában szemináriumok, könyvek, hangfelvételek, telecallok, és konzultációk formájában terjedt el, és amit a legtöbb ember imád benne, az az, hogy ténylegesen működik!

Ezeket a sorsfordító technikákat, eszközöket és folyamatokat arra tervezték, hogy képessé tegyenek az általad vágyott élet megteremtésére.

A praktikus, dinamikus, és gyakorlatias Access egy olyan lépésről-lépésre haladó folyamatot biztosít, ami megkönnyíti számodra a mindennapi életben való egyre tudatosabb létezést, és minden akadályt eltöröl, amit a befogadás útjába raktál.

Az Access Consciousness® célja, hogy egy tudatos és egységben élő világot hozzon létre. A tudatosság mindent magába foglal, és semmi felett nem ítélkezik.

TÖBBET ITT TUDHATSZ MEG AZ ACCESS CONSCIOUSNESSRŐL:
https://vonakitti.com/mi-az-access-consciousness/
https://vonakitti.com/2018/09/30/mi-az-access-consciousness/

 

A menüpont leírás eredeti tartalma, illetve bármilyen alkotóeleme (szöveg, kép, hang, videó, animáció stb.) csak előzetes írásbeli engedéllyel használható fel. (Kivétel az Access Consciousness által központilag megosztott anyagok, képek). Engedély kell az idézéshez is. Az idézésnek meg kell felelnie a vonatkozó törvények paragrafusainak. Idézés esetén – forrás megjelöléssel – kérünk rámutatni (link elhelyezése) a portál megfelelő oldalára. Cikkek másodközléséhez (szó szerinti közlés) engedély kell. Az oldal másolása jogi követkeményekkel és peres eljárással járhat, mely karakterenként 5.000 Ft/karakter kártérítés!

JELENTKEZÉS

    Név:

    E-mail cím:

    Amire jelentkezel:

    Telefonszámod és/vagy Üzeneted:

    Elolvastam azAdatvédelmi tájékoztatót