Mindennapi meditáció CD - Vona Kitti

Mindennapi meditáció CD

MINDENNAPI MEDITÁCIÓ

Ezt a meditációt a mindennapokra ajánlom. Érdemes este megcsinálni lefekvés előtt vagy az este folyamán, amikor az ember már túl van a nap nagy részén.

A meditáció négy részből áll:

Első részben a belső vezetőjével végig veszi az ember azokat a dolgokat, melyek a nap folyamán konfliktust okoztak az ember számára. Amik dühöt, haragot, félelmet, aggodalmat váltottak ki és mindezek elengedésre kerülnek. A mindennapok során csodálatosan erősíthető a belső vezetővel való kapcsolat, hiszen így mindennapossá válik a tapasztalás vele.

A meditáció második részében a hála kifejezése következik. A hála a legszebb ima. Érdemes minden pozitív élményt még a legkisebbeket is felsorolni és úgy kezdeni minden mondatot és élmény megmutatását a belső vezetőnek, hogy hálás vagyok…

A meditáció harmadik része a teremtés. Ez segít abban, hogy minden egyes nap vizualizáljuk a vágyainkat. Érzelmekkel megtöltve, teljesen színesen, képekben megmutatva ezeket a belső vezetőnknek, aki nagy segítségünkre lehet a vágyaink megvalósulásában.

A meditáció utolsó részében pedig minden szerettünk, barátunk, családtagunk vágyának teljesülését kérjük, hiszen a másokért való ima elmondása nagyon fontos.

Ezzel a napi meditációval szeretném segíteni azok fejlődését és munkáját, akik szeretnének megszabadulni a napi stressztől. Szeretnék a hála adás folyamata által figyelmüket az életükben történő jó dolgok felé fordítani. Szeretném segíteni a vizualizációs képességek erősödését és a belső vezetővel való kapcsolat erősödését mindenkinek.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

Ára: 5.000 Ft/mp3, 5.000 Ft/CD

MEGRENDELŐLAP

    Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

    Adatvédelem