Reinkarnációs Utaztatás Tanfolyam - Vona Kitti

Reinkarnációs Utaztatás Tanfolyam

SEGÍTS KIKERÜLNI MAGADNAK ÉS MÁSOKNAK A KARMIKUS PROGRAMJAIKBÓL,
AMIK AZ ELSŐDLEGES PROGRAMJAINK!

ELŐZŐ ÉLET / REINKARNÁCIÓS UTAZTATÓ TANFOLYAM

Maximum 12 fő

A kurzus 1 napos!

Július 6.
(szombat, 10:00-18:00)

Július 20.
(szombat, 10:00-18:00)

Július 27.
(szombat, 10:00-18:00)

REINKARNÁCIÓS UTAZTÁS TANFOLYAM 2. 
Július 28.
(vasárnap, 10:00-18:00)

További időpontok hamarosan!

Cím: Budapest

A programokra előre bejelentkezés szükséges:
huszpeter369@gmail.com vagy +36701611961

 

Egy nagyszerű lehetőség, hogy bővítsd az egyéni kezeléseid kínálatát egy nagyszerű új technikával!
Illetve a hétköznapokban is nagy segítség lehet a baráti, családi körben is!

Sok szeretettel hívlak meg benneteket a reinkarnációs utaztatás tanfolyamra, mely rengeteg tapasztalási lehetőséget biztosít számotokra mind a jelen életetekben mind az előzőkben, megélt történésekkel kapcsolatban.

Teljes bizonyossággal tudjuk, hogy minden probléma mögött, legyen az fizikai vagy mentális, negatív érzelmi képek összessége, egy történet áll ,ami nem került feldolgozásra.

Minden, amit itt és most tapasztalunk ebben az életünkben az abból ered, amit hoztunk magunkkal. Vannak olyan helyzetek és szituációk, amikor már mindent megpróbált az ember és mégsem akar helyreállni az élet, ekkor érdemes megnézni az előző életeket, hiszen biztos, hogy van valami meg nem értett dolog, valami érzelmi töltet, fogadalom, ami köti az embert a múlt életbeli történésekhez.

Az előző életek és az ehhez kapcsolódó témakör talán a legmisztikusabb életünk minden területéből.

Az előző életekből hozott programok az elsődleges programok, amik hatnak ránk. Ezek gyűrűznek végig a magzati koron és a gyerekkorunkon. Előző életeink és karmikusan hozott blokkjaink az elsődleges hatások, melyekre legkevésbé vagyunk tudatosak.

A karma az univerzum azon alaptörvénye, mely az életeken átívelő ok és okozat viszonyát és kölcsönhatását fejezi ki. Amit elindítasz magadtól, az idővel visszaérkezik hozzád, ez pedig az események végeláthatatlan láncolatát indítja el, hiszen folyamatosan cselekszik, gondolkodik és érez az ember. Az életben tehát addig, amíg nem ismeri az ember a karma törvényét semmi mást nem csinál, mint karmát gyárt és törleszt.

A dolgok helyes megértése az egyik legfontosabb. Fontos tudni, hogy mi hogyan hat az életünkre és mi honnan ered.

A reinkarnációs utaztatásokat úgy kell elképzelni, mint a vezetett meditációkat.

A reinkarnációs utaztatás során folyamatos kommunikációban vagyunk az utazóval, aki meséli, hogy éppen mit lát. Ez azért tud nagyon hatásos lenni, hiszen külső szemlélőként érzi az ember pontosan, hogy a történetben hol van az érzelmi beragadás és arra rávezetve, az utazó figyelmét és energiáját ráirányítva lehet oldani a történetet.

Van, hogy szkeptikusak az emberek, hogy van-e előző élet vagy nincs. A tudatalatti képekben kommunikál legkönnyebben velünk így ha van, ha nincs egy dolog biztos, hogy bármi is legyen a tudatalattiban, mint beragadás az adott témában ezzel a módszerrel tökéletesen segíthetünk, hogy képi megjelenítés segítségével az érzelmi blokkok oldódni tudjanak, megértések szülessenek és az egyén továbbléphessen az életében egy magasabb szintre.

Itt az alkalom, hogy megismerd előző életeid és meglásd miért alakul úgy a mostani, ahogyan tapasztalod, ezáltal képet kapsz magadról, az életedben megjelenő és ismétlődő problémák kiváltó okairól, a te valóságodról.

Megismerheted önmagad, megismerheted a családtagjaid történetét azt, amikor először találkoztál velük, megtudhatod kik a munkatársaid és ráismerhetsz mindazokra, akikkel most kapcsolatban vagy de fogalmad nem volt róla, hogy több ezer éve ismeritek egymást.

Tied a lehetőség a technika elsajátítása után, hogy segíts másoknak felderíteni a karmikus problémáik kiváltó okait és amennyiben ezt megteszed saját magad szenvedéseit is oldani fogod.

A múltban történt negatív élmények, az utazás során újbóli átélése, feloldja az érzelmi blokkokat, avagy amint helyes nézőpontból tekintünk meg egy szituációt, amit a múltban helytelenül értelmeztünk, feloszlik annak negatív hatása.

Ennek következménye kihat a fizikai testünkre és helyre állhat a természetes boldogság.

Gyere és fedezd fel, hogy a reinkarnáció valóság!

Az előző élet utazás mellett megtanuljuk a regressziós utaztatást, azaz az ezélet utaztatást gyerekkorba, illetve neuro-lingvisztikus programozási (NLP) elemek felhasználásával célkitűzések generálását, valamint személyes célok elérésének felgyorsítását.

A kurzus tematikája:
1. Az előző életek, karma és reinkarnáció elmélete
2. Az előző életek energetikai hatásai
3. A reinkarnációs utaztatás technikája
4. A reinkarnációs utaztatás lépései (ezélet utazás, előző élet, célprogramozás)
5. A reinkarnációs utaztatás esettanulmányai
6. 1-1 gyakorló utaztatás az oktatók segítségével

A tanfolyamra kipihenten kell jönni és a tanfolyamot megelőző 5 napban, ne fogyasszatok alkoholt!

A kurzus helyszíne: Budapest
A kurzusra érkezés: 9:45-10:00 között
A kurzus díja: 100.000 Ft/fő
Amit kapsz: jegyzet, oklevél

Jelentkezés tanfolyamra:
Huszáros Péter
+36701611961
huszpeter369@gmail.com

A kurzust tartja: Huszáros Péter

EGYÉNI IDŐPONTOK – EGYÉNI KEZELÉSEK:

HUSZÁROS PÉTER

E-mail: huszpeter369@gmail.com
Telefonszám: +36701611961
Helyszín: Budapest, 9. kerület, Üllői út 23.
Kezelései: Reinkarnációs utaztatás, Hipnózis
Időpontjai: rugalmas

Weboldal: https://globalmentalfitness.org/

Bemutatkozás:
Huszáros Péter vagyok a Global Mental Fitness módszer alapítója, mely módszer a több, mint két évtizede tartó spirituális tanulmányaim és praktizálásom eredményeképpen jött létre, azt a célt szolgálva, hogy minden embernek lehetősége legyen mentális boldogságban élni az életét. Szakmai tekintetben sok különféle spirituális és tudományos technika ágazatot megtanultam és végigjártam, 13 éve praktizálok, mint hipnotizőr, természetgyógyász, kézrátételes energetizáló, tagja vagyok a világ legnagyobb amerikai hipnotizőr egyesületének, valamint a Magyar Komplementer Hipnózis egyesület tagjaihoz tartozom. Praxisom során volt lehetőségem felmérni mi az igazság az emberi tudat képességeivel kapcsolatban. Ennek okán megállapíthatjuk, hogy a spiritualitás csak akkor lesz valódi, folytonos tapasztalás az életünkben, amikor túljutunk bizonyos felismeréseken, amin mindenkinek ugyanúgy túl kell jutni ahhoz, hogy helyesen lásson rá a dolgokra az életben. Az első és legfontosabb felismerés az önmagunk valódi énjének megismeréséből fakadó eredmény, amit legjobban a különféle transzállapotok generálásával tudunk előidézni ilyen például a reinkarnációs utazás.

„ AZ ÖNISMERETI ÚT EGYIK LEGIZGALMASABB ÉLMÉNYE A REINKARNÁCIÓ MEGTAPASZTALÁSA. „

 

JELENTKEZÉS

    Név:

    E-mail cím:

    Amire jelentkezel:

    Telefonszámod és/vagy Üzeneted:

    Elolvastam azAdatvédelemi tájékoztatót