Reinkarnációs utaztatás - Vona Kitti

Reinkarnációs utaztatás

KARMIKUS PROGRAMJAINK AZ ELSŐDLEGES PROGRAMJAINK!

Minden, amit itt és most tapasztalunk ebben az életünkben az abból ered, amit hoztunk magunkkal. Általában azt szoktam tanácsolni, hogy érdemes ebben az életben oldani a problémákat, hiszen nincs tér és idő, így ami most oldódik az hat a múltbeli történésekre is, de vannak olyan helyzetek és szituációk, amikor már mindent megpróbált az ember és mégsem akar helyreállni az élet. Ekkor érdemes megnézni az előző életeket, hiszen biztos, hogy van valami meg nem értett dolog, valami érzelmi töltet, fogadalom, ami köti az embert a múlt életbeli történésekhez.

Az előző életek és az ehhez kapcsolódó témakör talán a legmisztikusabb életünk minden területéből.

Az előző életekből hozott programok az elsődleges programok, amik hatnak ránk. Ezek gyűrűznek végig a magzati koron és a gyerekkorunkon. Előző életeink és karmikusan hozott blokkjaink az elsődleges hatások, melyekre legkevésbé vagyunk tudatosak.

A karma az univerzum azon alaptörvénye, mely az életeken átívelő ok és okozat viszonyát és kölcsönhatását fejezi ki. Amit elindítasz magadtól, az idővel visszaérkezik hozzád, ez pedig az események végeláthatatlan láncolatát indítja el, hiszen folyamatosan cselekszik, gondolkodik és érez az ember. Az életben tehát addig, amíg nem ismeri az ember a karma törvényét semmi mást nem csinál, mint karmát gyárt és törleszt.

A dolgok helyes megértése az egyik legfontosabb. Fontos tudni, hogy mi hogyan hat az életünkre és mi honnan ered.

A reinkarnációs utaztatásokat úgy kell elképzelni, mint a vezetett meditációkat.

Én 2 féle módszert szoktam alkalmazni. Az egyikben folyamatos kommunikációban vagyok az utazóval, aki meséli, hogy éppen mit lát. Ez azért tud nagyon hatásos lenni, hiszen én, mint külső szemlélő érzem azt pontosan, hogy a történetben hol van az érzelmi beragadás és arra rávezetve, az utazó figyelmét és energiáját ráirányítva lehet oldani a történetet.

A másik verzióban pedig nem beszélgetek az utazóval. Itt egy általánosabb szövegkörnyezetben pontosan tud végig menni az adott élet megtapasztalásán. Ebben az esetben mindenki nagyon mély és intenzív élményekről számol be, mintha ott lennének ténylegesen abban a tapasztalásban, érzelmi megélésben az emberek. Itt a kommunikáció nincs kimozdító erővel.

Van, hogy szkeptikusak az emberek, hogy van-e előző élet vagy nincs. A tudatalatti képekben kommunikál legkönnyebben velünk így ha van, ha nincs egy dolog biztos, hogy bármi is legyen a tudatalattiban, mint beragadás az adott témában ezzel a módszerrel tökéletesen segíthetünk, hogy képi megjelenítés segítségével az érzelmi blokkok oldódni tudjanak, megértések szülessenek és az egyén továbbléphessen az életében egy magasabb szintre.

Időtartama: 1-4 óra (van, hogy 1 témában nem elég 1 életet megutazni ekkor hosszabb lehet az idő)

MÁRCIUS 23. UTÁN
ÚJRA FOGLALHATÓAK REINKARNÁCIÓS UTAZTATÁSRA IDŐPONTOK!
ADDIG EGY KIS TÜRELMETEKET KÉRNÉNK!
Addig is jelentkezni tudtok a vonakitti@gmail.com e-mail címen!

ÉS VAN LEHETŐSÉG TANFOLYAMRA IS:

ELŐZŐ ÉLET / REINKARNÁCIÓS UTAZTATÓ TANFOLYAM
https://vonakitti.com/reinkarnacios-utaztatas-tanfolyam-2/

Maximum 12 fő

2024. TANFOLYAM IDŐPONTOK
A tanfolyam 1 napos

Április 26. (P, 9:00-17:00)
vagy
Április 28. (V, 10:00-18:00)
vagy
Május 17. (P, 9:00-17:00)
További időpontok hamarosan!

Cím: 1091 Budapest, Üllői út 23.
(Corvin-negyed és Kálvin tér között)
A programokra előre bejelentkezés szükséges:
vonakitti@gmail.com vagy +36704155798
vagy a ‘Jelentkezés’ gomb megnyomása után űrlapon:

JELENTKEZÉS

 

JELENTKEZÉS

    Név:

    E-mail cím:

    Amire jelentkezel:

    Telefonszámod és/vagy Üzeneted:

    Elolvastam azAdatvédelemi tájékoztatót