Torok csakra CD - Vona Kitti

Torok csakra CD

TOROK CSAKRA

(elfojtott érzelmek és gondolatok, önmagad vállalása, kommunikáció, őszinteség, hit, belső hallás, kreativitás)

A meditáció a belső vezetővel való találkozással kezdődik, ahol kérések formájában megfogalmazhatod, hogy mi az, amiben a segítségét kéred. Elsősorban kérjük az őszinte kommunikációt, a belső hallás erősödését és a kreativitást)

A következő állomás egy önismereti utazás, melyben a torokcsakrához tartozó életterületeket lehet érinteni és feltérni, hogy hogyan is működnek ezek a területek az ember életében. Ide tartozik a maximalizmus, az őszinteség, önmagad felvállalása és még sok egyéb terület.

Ezután az ember kiadhatja magából azokat az elfojtott érzelmeket és gondolatokat, melyeket mélyen őriz önmagában. Ha fáj az ember torka például érdemes elgondolkodni azon, hogy milyen dolgokat nem juttatott kifejezésre az ember. Itt ebben a meditációban lehetőség van „könnyíteni” a torokcsakrában tárolt terheken.

Végül pedig az Isteni jelenléttel való találkozás következik, ahol a bizonyosságot, a hitet tapasztalhatja és teheti magáévá az ember. A kétségből elvezetődik az egységbe az ember az Isteni energia által.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

Hossza: Hossza: Vizuális csakraharmonizálás 34:55, Torok csakra meditáció 44:51

Ára: 5.000 Ft/mp3, 5.000 Ft/CD

MEGRENDELŐLAP

    Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

    Adatvédelem