Csakra meditációk - Vona Kitti

Csakra meditációk

AZ ONLINE MEDITÁCIÓS PROGRAMOK 2023. NYARÁN INDULNAK!

ONLINE CSAKRA MEDITÁCIÓK
„Indíts el változásokat az életed minden területén!”

Úgy érzed, hogy az életed minden területén vannak kisebb-nagyobb akadályok?
Lenne mit javítani a pénzügyeiden, és hátrahagynád a „szűkséget”?
Nem érzed eléggé szeretettelinek a kapcsolataidat?
Vannak konfliktusaid az életben?
A stressz a hétköznapjaid része?
Az önértékelésed nincs éppen a csúcson?
Többet vagy a szenvedés állapotában, mint örömben és boldogságban?


ÚJ IDŐPONTOK
(csütörtökönként 19:00-21:00):

2023. SZEPTEMBER 14. (CS, 19:00-21:00) – Gyökér és Szakrális
2023. SZEPTEMBER 28. (CS, 19:00-21:00) – Napfonat és Torok
2023. OKTÓBER 12. (CS, 19:00-21:00) – Szív
2023. OKTÓBER 26. (CS, 19:00-21:00) – 3. szem és Korona

JELENTKEZÉS

 

!Bármikor becsatlakozhatsz bármelyik alkalomra!

Életed minden nap teli van kihívásokkal. Rengeteg életterületet kell egyszerre kézben tartanod, és biztosan te is szeretnéd, ha mindezek jól is üzemelnének az életedben. Ez általában a múltbeli blokkjaid és hitrendszereid miatt nem szoktak úgy működni, ahogy szeretnéd. Ha valaki gyermekkorában a szűkséget tapasztalta akkor felnőttként nehezen engedi meg magának a bőséget. Ha szeretetlen kapcsolatokban nőtt fel, akkor nehezen adja vagy engedi be a szeretetet a kapcsolataiban. A múlt és a jelen között sokkal erősebb az összefüggés, mint azt elsőre gondolnánk, hiszen a fejünkben az van, hogy a múlt már elmúlt, ami igaz is, de az érzelmi hatások velünk maradnak. A múlt eseményeiből eredő következtetéseink és az ebből eredő viselkedési, hozzáállási mintáink velünk maradnak. Az életed alapjait 6-7 éves korodig építed fel legyen szó pénzről, párkapcsolatról, önértékelésről, vagy más életterületekről.

Miért érdemes végig csinálni egy csakra programsorozatot?

A csakrák egy nagyon jól felépített és összetett rendszer, hiszen 7 olyan energiaközponton megyünk végig, melyek lefedik az élet minden területét. Így dolgozhatsz az életedben minden témán egy ilyen programsorozat során és minden területen tudatosság emelkedés történik. A programok során adok otthoni feladatokat, tanulunk olyan csakrákkal kapcsolatos gyakorlatokat, melyek tovább segítik az emelkedéseteket, energetikailag jól működéseteket. Ha szeretnél az életed minden területén dolgozni, új tudást szerezni, megértésekre jutni, és oldani a fenti témakörökben sok szeretettel várlak téged is.

Rengeteg technikát tanulunk:
– több féle csakraharmonizálást és kundalini emelést
– félelem-oldó technikát
– önbizalom erősítő gyakorlat
– földelést
– szívcsakra nyitó gyakorlatokat

Rengeteg ismerettel bővülhet a tudásod:
– ismeretet a csakrákról és a működésükről
– az ember működéséről test-lélek-szellem szinten
– ismereteket a kapcsolatokról, pénz áramlásáról, önmagad működéséről, stb.

Ezt a programot azoknak ajánlom, akik szeretnének az életük néhány, vagy minden területén változtatni.

Ehhez állítottam össze ezt a 4 alkalmas csakra programot: A csakrák rendszere egy nagyon jól felépített „vonalvezető”, melyek megmutatják, hogy az egyes életterületeink hogyan épülnek egymásra. A programjaimon nagyon figyelek arra, hogy ne egy elvont képet kapjatok a valóságról, hanem tényleg a hétköznapokban is alkalmazható praktikus tudást és integrált tapasztalást.

A programok felépítése:

– előadás az adott témával kapcsolatban, hasznos információk, tanácsok a felismerésekért
– gyakorlatok otthonra (hogy otthon is mindenki önállóan tudjon dolgozni (földelés, félelem-oldás, önbizalom erősítő gyakorlat, szívnyitó gyakorlat a szeretetért, bőségért, stb.)
– csakraharmonizáló, energiaszint emelő gyakorlat (minden alkalommal más és más
– vezetett meditáció (belső utazás a tudatalattiban a rejtett érzelmi sérülések, minták, blokkok feltárásáért)

Az otthoni gyakorlatokat, csakraharmonizáló feladatokat átküldöm minden program után e-mailben. Egy egész életedben használható csomagot kapsz a programok során.

1. alkalom: Gyökércsakra – Szakrális csakra (stabilitás-biztonság-pénz, életöröm-párkapcsolat)

Ezen az alkalmon két nagyon összekapcsolódó életterülettel dolgozunk, mely a pénz és a párkapcsolat. Összekapcsolódó hiszen ezeken a területeinken hozzuk leginkább a múlt érzelmi blokkjait és az átvett mintáit. Ezen az alkalmon feltárjuk a párkapcsolat és pénzügyek korlátozó blokkjait és helyreállítjuk az ősbizalmat, mely kell ahhoz is hogy tudd, hogy bármit megkaphatsz és élhetsz bőségben és hogy egy örömteli bizalmi párkapcsolatban lehessen részed.

2. alkalom: Napfonat csakra – Torok csakra (önértékelés-önbizalom, önkifejezés)

Az önmagunkkal való kapcsolat alapvetően határozza meg a külvilággal való kapcsolatunkat. Nagyon fontos, hogy mi magunk értékeljük saját magunkat, kedvesek és érzékenyek legyünk saját magunk felé, hiszen akkor kapjuk meg ezt a külvilágtól is, amire annyira vágyunk. Akkor pedig, ha az ember tudja, hogy ki ő. Mik a kihívásai és erősségei és nem ítéli el magát bátran ki meri fejezni magát és meg meri magát mutatni a külvilágnak is. Ezt a programot az önmagunkkal való kapcsolat gyógyításának szenteljük.

3. alkalom: Szívcsakra (kapcsolatok, szeretet befogadás és adás)

A szív tere és a szívcsakra egy nagyon különleges témakör. Nem véletlenül foglalkozunk ezen az alkalmon csak ezzel a csakrával. A szívcsakrát hívják úgy is, mint a megvilágosodás első kapuja, mely átvezet a MI tudatba, a feltétel nélküli szeretetbe, együttérzésbe és kivezet az én-központúság világából. Ha valaki a szívéből él a befogadás és az adás teljesen természetesen és könnyedén történik nála. A szívünket zárjuk el leginkább múltbeli fájdalmaink által, amire viszont paradox módon a legjobban vágyunk az maga a szeretet áramlása. Fontos, hogy elengedjük szívbéli fájdalmainkat, hogy a szeretet bőségében élhessünk és a szívünk kivirágozhasson. Valamint ezen az alkalmon foglalkozunk azzal is, hogy hogyan tudunk hatékonyabban teremteni a szívterében.

4. alkalom: Harmadikszem és Koronacsakra (intuíció, áramlás, belső béke és nyugalom, elégedettség)

Ez az alkalom szokott a sorozat koronája lenni szó szerint. Itt már nem a múlt feldolgozása történik, hanem, hogy egyre inkább a jelenre fókuszáljunk. Hogy ráhangolódjunk arra, hogy mi az, amit itt a jelenbe tehetek a jövőért? Hogy a jelenben egy belső béke és nyugalom legyen, mely minden életterületet harmonizál és az elégedettség érzését hozza el. Az élet mindig zajlani fog velünk, ami viszont sosem mindegy, hogy ezekre az eseményekre mi hogyan reagálunk. Van az az állapot, hogy bármi is jön szembe az ember középpontjában tud maradni és a belső békéje megingathatatlan. Illetve ezen az alkalmon foglalkozunk még az életünkben oly sokat segítő intuícióval és az elme (belső zaj, ami mindig duruzsol a fejünkben) elcsendesítésével.

ÚJ IDŐPONTOK:

Csütörtökönkénti esti csoport (19:00-21:00-ig):

A programokon való részvételhez nem kell előképzettség. Mindig mindent az alapoktól magyarázok, de akkor is fogsz újat hallani és tanulni, ha már nem vagy kezdő.

Lehet jönni 1-1 alkalomra is, de a legjobb végig csinálni a teljes sorozatot!

Hozzájárulás: 7.000 Ft/fő/alkalom
Ha mind a 4 alkalmat választod: 24.000 Ft (28.000 Ft helyett)

Program ONLINE zajlik Zoom program segítségével!

A PROGRAMOKRA ELŐRE BEJELENTKEZÉS SZÜKSÉGES!
Vona Kitti – vonakitti@gmail.com vagy 06-70-415-57-98
vagy az oldalon található űrlap segítségével
GYÖKÉRCSAKRA
Bizalom, Biztonság, Anyagiak, Stabilitás, Életöröm
Harmonikus működés: Egészséges kapcsolat a fizikai, anyagi világgal. Egészségesek, erősek vagyunk, két lábbal állunk a földön.
Túlműködés: Erős én-központúság, fizikai vakmerőség, durvaság, düh, agresszió, birtoklási vágy, túlzott materializmus.
Alulműködés: Csekély önbizalom, önromboló viselkedés, határozatlan, félénkség, félelem, aggódás.
.
SZAKRÁLISCSAKRA
Teremtés, Érzelmek, Félelmek, Párkapcsolat, Szex, Minták
Harmonikus működés: Bízik önmagában és másokban, kimutatja érzéseit, lelkes, érzelem gazdag, kreatív ember. Életében a szerelem, az érzékiség a megfelelő helyen van.
Túlműködés: Érzelmileg kiegyensúlyozatlan, befolyásolható, szexuálisan túlfűtött.
Alulműködés: Szex elfojtása, visszafogott érzelmek, ridegség, önbizalom hiánya, túl szigorú önmagához, ok nélküli bűntudat.
.
NAPFONATCSAKRA
Önértékelés, Önbizalom, Életfeladat, EGO, Öntudat
Harmonikus működés: Tiszteli önmagát és másokat, sugárzó életerő, nyitottság, kisugárzó, életvidám, élni akarás, tettvágy, egzisztencia, tapasztalatok feldolgozása.
Túlműködés: Hatalmaskodás, ítélkező hajlam, fensőbbséges gőg, mások érzéseinek és akaratának figyelmen kívül hagyása, düh, munkamánia.
Alulműködés: Önbizalom hiánya, félelem, kedvetlenség, bizonyítási vágy, állandó meg erősítésre van szüksége, túl fontos számára mások véleménye, fél a magánytól, sikertelenség érzése, önállótlan, idegesség.
.
SZÍVCSAKRA
Szeretet, Együttérzés, Öröm, Megbocsátás, Elfogadás, Harag, Bánat
Harmonikus működés: Együttérző, feltétel nélküli szeretet, gondoskodó, harmóniára törekvés, önzetlen, odaadó, törődő.
Túlműködés: Birtokló természet, szeretetének feltételt szab, érzelmi éheztetéssel büntet, túl dramatizálja a dolgokat.
Alulműködés: Fél a visszautasítástól, érdemtelennek találja magát a szeretetre, önsajnálatba menekül, zárkózott, érzelmi függőség, üres kapcsolatok, közöny.
.
TOROKCSAKRA

Felelősségvállalás, Önkifejezés, Kreativitás, Belső hallás, Kapcsolatteremtés
Harmonikus működés: Jól kommunikál, elégedett, könnyen kifejezi magát, független, nyitott, őszinte.
Túlműködés: túlságosan bőbeszédű, üres fecsegés, önelégült, arrogáns, mások manipulálása, hazudozás, minden áron erősnek mutatja magát.
Alulműködés: húzódozik az önkifejezéstől, önbizalom hiány, megbízhatatlan, nézeteiben nem állhatatos, megfelelni vágyás másoknak, félelem, hogy mit gondolnak rólunk, gombócérzés a torokban.

HARMADIKSZEMCSAKRA

Belső bölcsesség, Intuitív látás, Érzelmi intelligencia, Tudatosság
Harmonikus működés: karizmatikus, erősen intuitív, jó tanulási képességek, jó emlékezet.
Túlműködés: Nagyon logikus, dogmatikus, tekintélyelvű, arrogáns, túlzott racionalizmus, materializmus.
Alulműködés: Fél a sikertől, alacsonyra állítja a mércét, feledékeny, butaság, tanulási nehézség, hallucináció.

KORONACSAKRA

Belső béke, Egység, Beteljesedés, Magasabb tudatosság, Isteni
Harmonikus működés: Vonzó, kisugárzó személyiség, nyugalom, harmónia van körülötte.
Túlműködés: Elmebaj, mániás depresszió, zavart szexualitás, frusztrált, nem létező erőt tulajdonít magának.
Alulműködés: Állandóan kimerült, hezitál, nem érzi, hogy valahová tartozna, bizonytalanság, céltalanság, halálfélelem, értelmetlen életérzés, felszínesség, kicsinyesség.

 

A csakrákrók bővebben a KÉPRE KATTINTVA olvashatsz:

JELENTKEZÉS

  Név:

  E-mail cím:

  Amire jelentkezel:

  Telefonszámod és/vagy Üzeneted:

  Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

  Adatvédelem