Oldási programok életterületekre - Vona Kitti

Oldási programok életterületekre

A MEDITÁCIÓS PROGRAMOK SZÜNETELNEK ALKOTÓI SZABADSÁG MIATT!

Az összes programom időpontjait ITT tudod megnézni.

JELENTKEZÉS

 


GYERMEKKORI BLOKKOK OLDÁSA

Felnőttként azt éled, amit gyermekkorban igazságokként, törvényszerűségekként megállapítottál a világról. Azokon a fájdalmakon keresztül teremted a kapcsolataidat, építed az életedet, amilyen sérüléseid voltak leginkább édesanyáddal, édesapáddal és az életedben jelenlévő fontos személyekkel. Felnőttünk ugyanazokat a sérüléseket őrizgetjük, amiket gyermekként elszenvedtünk. Mélyen dolgozik bennünk a nem szeretnek, nem figyelnek ránk, nem vagyok elég jó és még rengeteg más érzés. Minden egyes reakciónkban visszatükröződik belső gyermekünk sérülése, belső gyermekünk szeretetlenség érzése. Ezeket az évtizedek óta őrzött sérüléseket oldjuk majd ebben a meditációban és gyógyítjuk meg a belső gyermekünket.

A program díja: 5.000 Ft/fő


PÁRKAPCSOLATI BLOKKOK OLDÁSA PROGRAM
Pároknak és egyedülállóaknak is

A párkapcsolati meditációs program során az esténk fókuszában a SZERELEM, PÁRKAPCSOLAT, ÉRZELMEK, SZENVEDÉLY, FÉRFI ÉS NŐ EGYSÉGE ÉS SZENTSÉGE lesz a témája. A párkapcsolat az ember legnagyobb tanító kapcsolata. Nincs még egy kapcsolat, ahol annyit tanulhatna az ember önmagáról, mint a párkapcsolat. Egy párkapcsolatban a másik fél a tükör számunkra. Minden ember igyekszik a lehető legteljesebb párkapcsolatra törekedni, azonban a sérüléseink, hozott mintáink miatt ezt nagyon kevesen tudják megvalósítani. Az este során emelkedni fogunk, a szeretet szárnyán repülünk majd, hogy ne csak a párunkkal, de az élettel is szerelembe eshessünk…

A program ára: 5.000 Ft/fő

APÁVAL ÉS/VAGY ANYÁVAL VALÓ KAPCSOLAT OLDÁSA PROGRAM

Ha valakinek az apukájával meg nem oldott (leginkább belül!) a kapcsolata, dühös, haragos, nem tudott megbocsátani akkor az hat az ember pénzügyeire, nőként a párkapcsolatára, a férfiakkal való kapcsolatra, férfiként pedig a saját férfi szerepkör betöltésére. Ha valakinek az anyukájával meg nem oldott a kapcsolata az egészségügyi problémák oka lehet, okozhat visszatérő szükségtelenül nagy akadályt, nőknél a nőiségben problémát, férfiaknál a nőkkel való kapcsolatban. Ide tartoznak nevelő apák, nevelő anyák, nagyszülők is, ha nagy hatással voltak az életünkre. Az életünk alapjait első 6-7 évünkben tesszük le, ami során a két legmeghatározóbb szerep az életünkben az anyai és az apai.

Az Élet = Kapcsolatok. Ahogy a kapcsolataink minősége van bennünk úgy éljük meg az életünk többi területét is.

A program díja: 5.000 Ft/fő


EGÉSZSÉG ÉS TEST (Betegségek lelki eredetének oldása)

A legtöbb betegség lelki eredetű. Azaz egy gondolattal, érzéssel indul el. A szervezet módosítja működését és általunk betegségnek nevezett tünetek jelennek meg. Így a betegségek esetén amellett, hogy első sorban a fizikai test gyógyítására kell fókuszálni fontos, hogy a gondolati sémáink is átalakításra kerüljenek, melyek a betegséget okozták. Azaz az ember egészségtudatossága növekedjen és az energetikai rendszerét tudatosan használva beindítsa a szervezet öngyógyító folyamatait. Az igazi változás belőled ered. Ahogy te változol belül úgy változik, minden, ami körbevesz téged, még az a fizikai test is, amiben élsz. A testre irányított tudatos figyelemben segítenek a vezetett meditációk.

Az első meditáció egy különleges egészségre fókuszáló csakraharmonizálás lesz, mely elsősorban a szervezet energetikai feltöltését, rendezését szolgálja. A csakrák energia örvények, melyek tökéletesen lefedik az életünk minden területét gondolati, érzelmi és testi szinten azaz a fizikai testünk szintjén is tartoznak a csakrákhoz szervek. A csakrák energia ellátó rendszerének tisztítása által feltöltjük a szerveket energiával, hogy beinduljanak az öngyógyító folyamatok.

A második meditációban pedig utána eredünk, hogy mi is lehet a fizikai betegség lelki oka. Milyen gondolati és érzelmi sémák vezettek el odáig, hogy végül fizikai betegségként jelentek meg. Gyógyulást kérünk a legfelső energiától, magától az Isteni jelenléttől.

A program díja: 5.000 Ft/fő


KARMA ÉS KARMAOLDÁS PROGRAM

A karma és az ehhez kapcsolódó témakör talán a legmisztikusabb életünk minden területéből. Az előző életekből hozott programok az elsődleges programok, amik hatnak ránk. Ezek gyűrűznek végig a magzati koron és a gyerekkorunkon. Előző életeink és karmikusan hozott blokkjaink az elsődleges hatások, melyekre legkevésbé vagyunk tudatosak.

Ezen a programon rengeteg olyan dolgot fogunk tisztázni, mint a karma, előző élet, reinkarnáció, lélek, köztes lét, stb. fogalma. A karma az univerzum azon alaptörvénye, mely az életeken átívelő ok és okozat viszonyát és kölcsönhatását fejezi ki. Amit elindítasz magadtól, az idővel visszaérkezik hozzád, ez pedig az események végeláthatatlan láncolatát indítja el, hiszen folyamatosan cselekszik, gondolkodik és érez az ember. Az életben tehát addig, amíg nem ismeri az ember a karma törvényét semmi mást nem csinál, mint karmát gyárt és törleszt. A dolgok helyes megértése az egyik legfontosabb. Fontos tudni, hogy mi hogyan hat az életünkre és mi honnan ered. Beszélni fogunk arról, hogy a karma hogyan hat a mindennapjaidra, hogy hogyan kíséri végig az ember életét. Beszélni fogunk arról, hogy mi az, amit itt és most tehetsz azért, hogy a karma a lehető legkevésbé hasson rád, majd idővel egyáltalán ne legyen hatással. Végig fogunk menni azon lehetőségeken, amik segítenek oldani a karmát és ezekre meditációt is fogunk csinálni. Lesz utazás előző életbe, Istenivel való kapcsolt megerősítése. Dolgozni fogunk a kapcsolatainkon. Dolgozni fogunk a személyes én feloldódásán és rengeteg érdekes tapasztalás vár rátok. Valamint a program részét képezi egy speciális karmaoldó szertartás is.

A program díja: 5.000 Ft/fő


KAPCSOLAT A LEGFELSŐBBEL

Van egy kapcsolat mid felett. Egy kapcsolat mely az öröklétben született, sosem volt kezdete és nem lesz vége. Van egy örök egység az életünkben, amiről „megfeledkeztünk”. Ez az egység lélek és Isten között van. Azaz közted és a Forrás, Teremtő, Isten között ki, hogy hívja. Van egy örök kapcsolat, melyet újra életre kell kelteni a szívünkben. Indiában van egy kifejezés, mely úgy hangzik, hogy „Az ember Isten nélkül árva.”

Ha érezted már árvának a szívedben magad, magányosan, egyedül akkor ez a program neked szól.

Isten létezése tény. És aki csak egy kicsit is elgondolkodott már az életében azon, hogy hogyan működhet az Univerzumban minden ennyire összehangoltan láthatja, hogy kell, hogy legyen egy magasabb tudatosság és mindent összehangoló rendező energia. Ez az energia Ő. Ő, akiből mi is vagyunk. Ő, akivel a kapcsolata mindenkinek teljesen egyedi.

Milyen a te kapcsolatod Istennel?
Hány dolgot vettél be, hittél el Istenről?
Hogyan tanultad meg, hogy őt hibáztasd ahelyett, hogy tőle kérnél segítséget?
Mennyire túlterhelt számodra az Isten szó?
Mi lenne, ha mindezeket felülírva egy gyümölcsöző kapcsolatra tehetnél szert???

Az élet egyik legdinamikusabb fejlődési módja, ha egyszerre csiszolgatjuk személyiségünket és dolgozunk azon, hogy bennünk megszülessen az egység, a belső béke. A másik kapcsolat, amin dolgoznunk kell az a Legfelsőbbel való kapcsolat kialakítása és elmélyítése. Hiszen minden, amit szeretnénk az rajtunk kívül (az Univerzumban) valósul meg. Bennünk születik meg, és ha nincs bennünk önsorsrontó program, akadály akkor kívül is elkezd megvalósulni. De ha nincs kapcsolatunk a Jelenléttel akkor egyedül, segítséget nem engedve a saját erőnkből küzdünk meg az eredményekért.

A témák, amikkel ezen a programon foglalkozunk:

 • Ember és Isten kapcsolata a kezdetektől, mint Atma (lélek) és ParamAthma (Legfelsőbb teremtő)
 • Ősbizalom elvesztése és visszanyerése
 • Együttműködés és közreműködés
 • Az Istennel való kapcsolat 3 formája
 • Test – Lélek (én magam) – Szellem (Isten) kapcsolata
 • Sat – Chit – Ananda (Létezés, Tudatosság és Öröm), mint a Lélek (én) és Isten alap rezgése
 • Bhakti jóga – az Istenszeretet útja
 • Szív fontossága – megtisztítva a szívet a szívben való találkozás megtörténik Isten és közötted

Életem legnagyobb fordulatait azok a felismerések hozták, amikor ráláttam:

 • hogy nem vagyok egyedül,
 • hogy nem kell mindent egyedül megoldanom,
 • hogy az utamon van segítség és egy örök társ,
 • hogy bármit kérhetek az Univerzumtól, ha engedem úgy működik mint egy csodalámpás,
 • hogy Isten kreatívabb, mint én és a végtelen lehetőségekből mutat megoldásokat.

A program díja: 5.000 Ft/fő


GENERÁCIÓS MINTÁK OLDÁSA ÉS ŐSÖK MEDITÁCIÓS PROGRAM
(Ősökkel kapcsolatos blokkok- és Ősök beragadásainak oldása)

A program célja, hogy elháruljanak azok a pénzügyeinkben, egészségünkben, kapcsolatainkban és spirituális fejlődésünkben felmerülő problémák vagy akadályok, amelyek abból erednek, hogy őseinkkel össze vagyunk kapcsolva. Ennek az összekapcsoltságnak azonban nem csak pozitív előnyei vannak. Vannak minták, amiket tőlük hozunk és hatnak ránk, vannak karmikus terhek melyek hatnak ránk és vannak megakadásaink, melyek nem engednek minket tovább.
Az ősök meditációs kurzus és program során több szempontból is körbe járjuk Őseink témáját.

Kérni fogjuk a közös karmikus terheink letételét. Kérni fogjuk őseink békére találását és megakadásaik feloldását. Megbékéltetjük őseinket és kérni fogjuk a megszabadulásukat. Meghívjuk az ősök erejét és áldásukat kérjük az életünkre és a vágyaink beteljesülésére.
Miért fontos a ősök/generációk mintáival dolgozni?

Vegyünk egy egyszerű példát. A családban a pénzügyek kezelési szokási átadódhatnak generációkon keresztül. Ilyen pl. a szegénység tudat, a veszteségek átélése. De lehet ilyen generációs minta mondjuk a párkapcsolatokban bekövetkező ismétlődő szükségtelenül nagy akadályok. A génjeink, a testünk, a tanult viselkedési mintáink mind hordozzák őseink mintáit. Legalább 7 generációra visszamenőleg érdemes tisztítani a mintákat.

A program díja: 5.000 Ft/fő


BELSŐ ERŐ FELÉBRESZTÉSE

Az ember alapvetően kétféle létállapotot tapasztal folyamatosan. Vagy a félelem állapotában van, vagy a magabiztosság/belső erő állapotában. Mindenkinek vannak félelmei önmagával vagy egyes életterületekkel kapcsolatban, személyektől, helyzetektől. Ezen a programon technikákat fogunk tanulni a félelem oldására és arra, hogy hogyan kerüljünk át a félelemből a magabiztosság állapotába (pl. légzőgyakorlat, vizualizációk, stb.).

A program díja: 5.000 Ft/fő


ÚJJÁSZÜLETÉS MEDITÁCIÓ ÉS MAGZATKORI STRESSZOLDÁS

Életünk legmeghatározóbb szakaszai közé tartoznak a következők:
– fogantatásunk körülményei
– magzati hónapjainkban ért hatások
– születésünkkor ért élmények
– a külvilág megtapasztalásának első néhány órája

A magzat a teljes összekapcsoltság állapotában van ezekben az időszakokban. Teljesen nyitott és védtelen az őt körbe vevő ingerekre, behatásokra. Védekezés nélkül épül be minden a gyermek és ezáltal a későbbi felnőtt életébe is, mint tapasztalat. Ezekben az időszakokban mindenkit értek különleges hatások, konfliktus élmények.Teljesen változó, hogy kit hogy fogadtak a szülei, hogyan várták őt (például fiúnak vagy lánynak várták).Meghatározó, hogy milyen gondolataik voltak a szülőknek a gyermekkel kapcsolatban.Lenyomatot hagy, hogy az édesanya és az édesapa mennyi félelemmel volt körbevéve, mennyit aggodalmaskodott a gyermekvárás hónapjaiban.

Ezen időszak alatt minket ért behatások a későbbi életünkre hatalmas hatással vannak.

Befolyásolják:

– sikereinket
– teljesítménykényszerünket
– párkapcsolatainkat
– szexuális életünket
– szülőkhöz való viszonyunkat
– külvilághoz való viszonyunkat
– kapcsolatainkat

Példák:
– az a gyerek, akit a szülők más neműnek vártak egész életükben küzdhetnek megfelelési kényszerrel
– ha a szülők bizonytalanságot éreznek a gyermekkel kapcsolatban a gyermek bizonytalan modellt alakíthat ki
– ha a gyermek születése könnyű, akkor azzal a tudatossággal fog létezni, hogy a sok fáradtság meghozza az eredményét
– hatással lehet a felnőtt életére, ha valaki császármetszéssel születik
– szexuális problémák 80%-a ezekből az időszakokból ered (pl. orgazmus átélési problémák)
– stb.Meghatározó fontosságú, hogy ezeket az időszakokat is megtisztítsuk!

A program során meditációk segítségével éljük újra és oldjuk az ezekben az időszakokban elszenvedett sérüléseket, lenyomatokat.

„Minden élőlény keresztülmegy az élet ezen 4 fő fázisán, amely ha nincs teljességgel megtapasztalva, akkor az tartós lenyomatot hagy, és egy mindent meghatározó „lencsét” alakít ki, melyen keresztül az életünket szemléljük. Ha valami rendkívüli történt a fázisok valamelyikében, vagy ha a szükségleteinket nem elégítették ki a megfelelő módon, energetikailag beragadhatunk ezen kosarak valamelyikébe, miközben azon a bizonyos lencsén keresztül szemléljük az életet. Az Egység tanítása itt az, hogy ha viszonylag „normális” módon történt minden, akkor az életedben is normálisan történnek a dolgok. Viszont ha a kosarak bármelyikében „csomó” keletkezett, akkor azon a ponton újra és újra megismétlődnek az életed dolgai. Ha energetikailag beragadsz valamelyik kosárba, az életmegtapasztalásod abból a kosárból, és abból a nézőpontból fog történni.” (Egység Egyetem, India)

Kérdés: Drága Sri Bhagavan, miért nem érzek szeretetet az anyám és apám iránt?
Sri Bhagavan: Ez alapvetően amiatt van, ami akkor történt, mikor az anyaméhben voltál. Milyen gondolatai voltak a szüleidnek, vagy miről beszéltek, milyen volt a születésed és az azt követő hat óra. Ezek a felelősek a szüleiddel való kapcsolatodért. Bárhogy is van, mindez megváltoztatható egy Diksa által. Az egész dolog megváltozhat. A méhben, a születés közben és az azt követő hat órában szerzett tapasztalataid mind megváltozhatnak. Ha egyszer megváltoztak, igaz szeretetet tapasztalhatsz a szüleid és szeretteid iránt.

A program díja: 5.000 Ft/fő


Az összes programom időpontjait ITT tudod megnézni.

JELENTKEZÉS

  Név:

  E-mail cím:

  Amire jelentkezel:

  Telefonszámod és/vagy Üzeneted:

  Elolvastam az adatvédelmi tájékoztatót

  Adatvédelem