Gyermekeddel való kapcsolat oldása - Vona Kitti

Gyermekeddel való kapcsolat oldása

5 000 Ft

68 készleten

Kategória:

Leírás

Indiában azt mondják, hogy az embert a gyermeke szembesíti leginkább önmagával. Talán a gyermekünkkel kapcsolatban érezzük legjobban az, hogy mit jelent megbántani valakit. Mit jelent, ha nincs türelme az embernek vagy, amikor tükörként látja a saját viselkedéseit.

Ez a meditációs csomag az előadással együtt segít, hogy fel tudd dolgozni azokat a múltbeli eseményeket, amiket nem tudsz megbocsátani saját magadnak a gyermekeddel kapcsolatban. A bűntudat nyomja az édesanyák lelkét és nem engedi, hogy az önszeretet és ezáltal a gyermeke iránti feltétel nélküli szeretet állapotába kerüljön.

Az előadásban mesélek arról, hogy a gyermek mely életszakaszában hogyan érdemes jelen lenni. Hogy érdemes készülni a gyermekvállalásra és később ott lenni a gyermeknek. Ezek nem csak azoknak hasznos információk, akik tudják, hogy valamit másképp kellett volna, de nem tudják, hogy mit, hanem azoknak is hasznos lehet ez az anyag, akik később készülnek az anyaságra. A belső gyermek meditációt megcsinálva és a saját belső gyermekünket gyógyítva sokkal kiegyensúlyozottabban tudja megélni az ember az anyaságát később.

A meditáció előtt megcsinálhatod a chakra dhyana nevű energetikai mantra gyakorlatot, ami segít felkészülni a vezetett meditációra, hogy igazán relaxáltan tudd beleengedni magad az elme fecsegése nélkül.

Majd a meditáció segít a gyermekeddel rendezni a kapcsolatodat. Elengedni és megbocsátani a múltbeli fájó eseményeket és megérkezni újra az elfogadásba, feltétel nélküli szeretetbe és hálába.

Ha érzel bármilyen bűntudatot a gyermekeddel kapcsolatban akkor ez a te hanganyagod!

Fontos! A hanganyag megcsinálható saját belső gyermek gyógyítására és jó felkészítő lehet az anyaság előtt.

A letölthető csomag tartalma: GYERMEKEDDEL VALÓ KAPCSOLAT OLDÁSA

1. Gyermekeddel való kapcsolat oldása előadás (mp3, 29:02)
2. Chakra Dhyana gyakorlat magyarázattal (mp3, 40:46)
3. Gyermekeddel való kapcsolat oldása meditáció 1. (mp3, 39:40)
BÓNUSZ:
4. Belső gyermek meditáció (mp3, 31:58)
5. Chakra dhyana gyakrolat leírása (.docx 2 oldal)
6. Chakra Dhyana – magyarázat nélkül (mp3, 45:35)

A meditáció előtt megcsinálhatod a Chakra Dhyana nevű gyakorlatot, mely segít felkészülni energetikailag a meditációra és elcsendesíteni az elméd.

A hanganyagokra vonatkozó jogi szabályozások:
– a hanganyagok 3. félnek nem küldhetőek tovább,
– nyilvános sugárzásuk nem megengedett,
– saját programokon való felhasználásuk jogszabályt sért,
– nem oszthatóak meg nyilvánosan az interneten.
A megrendeléssel (átutalás és letöltés) a fenti jogszabályok automatikusan elfogadásra kerülnek, és bármely pont sértése jogi következményekkel jár.

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak. Az Ananda mandalát vagy a Chakra Dhyanát érdemes hetente megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen. A meditációkat pedig, amikor időszerűnek érzed.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.

Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van „valaki” bennünk, aki „veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).

Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.