Párkapcsolat - Vona Kitti

Párkapcsolat

7 000 Ft

34 készleten

Kategória:

Leírás

A párkapcsolat a legnagyobb tanító kapcsolat az ember életében. Valójában a párkapcsolaton keresztül ismerheted meg leginkább önmagad és ebben a fajta kapcsolódásban tapasztalhatsz a legtöbbet.

Nem véletlen, hogy általában 3 nagy témája szokott lenni az embereknek és mindenkinek meg van, hogy min kerül leginkább előtérbe. Általában a 3 legfontosabb terület a párkapcsolat, pénzügyek, egészség.

Mindenki boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatra vágyik. De először magunkban kell megteremteni az egységet, hogy igazán tudnunk a másikhoz kapcsolódni. Először nekünk kell önmagunkkal harmóniába kerülni. Feloldani magunkban a múltból hozott mintáinkat.

A párkapcsolati meditáció pont erre szolgál. A meditáció elején áttekintheted, hogy milyen szülői mintákat hordozol. Milyen mintákat hoztál otthonról, a szüleidtől. Ezek a látott viszonyulások, viselkedési minták határozzák meg első körben a párkapcsolatainkat felnőtt korunkban. Egyszerűen másolunk szinte mindent, vagy legalábbis azokat a dolgokat, melyek másolása mellett döntöttünk.

Megnézheted, hogy tettél-e valaha fogadalmat életed során. Nagyon fontos, hogy fogadalmaink feloldásra kerüljenek. Ezek a fogadalmak úgy vésődnek be a tudatalattinkba, mintha izzó vassal égették volna bele őket.

A meditációban megnézheted még felnőtt korod párkapcsolatait és az azokban ismételt mintázatokat.

Megtapasztalhatod az önmagadhoz való viszonyulásodat. Ha te nem szereted magad, hogyan várod, hogy a párod szeressen? Ha nem szereted magad folyton azt az önigazolást fogod kapni a külvilágtól, hogy téged senki sem szeret. Hogy ha te nem látod szépnek magad, folyamatosan azt fogod kihámozni a külvilág visszajelzéseiből és ezeket is kapod, hogy nem vagy elég szép.

A meditáció végén pedig a lelki társaddal találkozhatsz akkor is ha már ismered őt és akkor is ha még nem. Tőle kérhetsz útmutatást, hogy mit tehetsz annak érdekében, hogy megismerd vagy hogy jobb legyen a kapcsolatotok egymással.

Szívből kívánok mindenkinek boldog és kiegyensúlyozott párkapcsolatot! Hiszen az azt is jelenti, hogy már békében vagy önmagaddal is és szereted önmagadat is, ami az első és legfontosabb.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

MP3 verzióban 2 hanganyag van:

  1. Vizualizációs csakraharmonizálás (hossza: 34:55)
  2. Párkapcsolat meditáció (hossza: 44:51)

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak.
A vizualizációs csakraharmonizálást érdemes hetente 2x megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen.
A Bőség meditációt is lehet alkalomszerűen, vagy rendszeresen hallgatni. Rendszeres hallgatás esetén minden meghallgatás esetén újabb és újabb bőséggel kapcsolatos blokkok engedődnek el.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.
Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van „valaki” bennünk, aki „veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).
Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.