Napfonat csakra - Vona Kitti

Napfonat csakra

5 000 Ft

56 készleten

Kategória:

Leírás

Ebben a meditációban kifejezetten az önmagunkkal való viszonyon lehet leginkább dolgozni. A meditáció elején önmagával találkozik az ember. Meditációban teljesen tisztán meglátható, hogy milyen is a valódi viszonyulása az embernek önmagához. Tanácsot kérhetünk belső énünktől, hogy mik azok a dolgok, amiken javítanunk kellene, mik a jó tulajdonságaink. Meggyógyíthatjuk az önbizalmunkat. Gyógyíthatjuk az önmagunkkal való kapcsolatunkat.

A következő részben belső vezetőnktől kérhetünk útmutatást, ahhoz hogy megláthassuk az életfeladatunkat. Céltalanul az ember olyan a világban, mint aki teljesen eltévedt. A céltalan élet értelmetlen. Ezért fontos, hogy az ember mielőtt megtalálja a feladatát a világban. Azt a feladatot, amiben jól érezheti önmagát is és ami túlmutat saját önös érdekein.

Ezután a függő viszonyok kerülnek előtérbe. Azok a személyek, akiktől függ az ember és azok a tárgyak, amiktől függ az ember. Ezek a viszonyok is elengedésre, feloldásra és gyógyításra kerülnek a meditációban.

Majd ez a meditáció is egy természeti képpel folytatódik, mely során a Nap energiáját olvaszthatod magadba a napfonat csakrádon keresztül. És nézheted meg, hogy ahogy a Nap is táplál mindent, ami körülötte van erre képes vagy te is, hogy ha az önbizalmad és az önértékelésed a helyén van.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

MP3 verzióban 2 hanganyag van:

  1. Vizualizációs csakraharmonizálás (hossza: 34:55)
  2. Napfonat csakra meditáció (hossza: 44:51)

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak.
A vizualizációs csakraharmonizálást érdemes hetente 2x megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen.
A Napfonat csakra meditációt is lehet alkalomszerűen, vagy rendszeresen hallgatni. Rendszeres hallgatás esetén minden meghallgatás esetén újabb és újabb napfonat csakrával kapcsolatos blokkok engedődnek el.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.
Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van “valaki” bennünk, aki “veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).
Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.