Bőség és Teremtés - Vona Kitti

Bőség és Teremtés

5 000 Ft

47 készleten

Kategória:

Leírás

A bőség meditációs cd sok kérdésre megadhatja a választ. Gyakran kérdezik, hogy mikor leszek vagyonos ember, hiszen annyit dolgoztam már, annyi mindent megtettem. Sajnos rengeteg dolog van, ami a bőség és közénk állhat.

Először is nem ugyanaz a pénzteremtés és a bőség teremtés. A bőség teremtés valami több annál, mint amikor pénzt csinál az ember. A bőség teremtés nem csak anyagi bőség teremtés hanem érzelmi is. Bőséget teremteni annyi, mint valami nálunk magasabb célt szolgálni azzal, amit csinálunk. Ez lehet persze bármi, hiszen bármilyen munkával szolgálhatjuk a körülöttünk lévő embereket. A lényeg, hogy megtaláljuk az utunkat.

De hogy miről is szól ez a meditáció pontosan?

Rengeteg olyan tényező van, mely meghatározza azt, hogy mennyi pénzünk is van. Hozattunk otthonról családi mintákat, melyeket mi is bekódoltunk magunkba és ugyanúgy bánunk a pénzzel, mint ahogy a szüleink vagy őseink tették. Lehetnek korlátozó hiedelmeink és gondolataink.

Hányszor hallottuk, hogy a pénzért keményen meg kell dolgozni, vagy hogy a pénz nem boldogít.

Ezeket a hiedelmeket el kell engedni, hiszen ezek a tudatalattinkban folyamatosan dolgoznak.

Tehát az első lépés, hogy feltárjuk a negatív mintáinkat, a korlátozó hiedelmeinket és bevésődött mondatokat.
Ezután áttekintjük a felnőtt korunkat, hogy mi hogyan kezeljük a pénzt. Mennyire vagyunk képesek kiadni, elfogadni, átadni, elengedni.

Belső vezetődnek megmutathatod ebben a meditációban, hogy mire is vágysz igazán. Nagyon fontos, hogy vizualizálja az ember azt, amire vágyik képekben, érzésekkel megtöltve úgy mintha azok már teljesültek volna. (Ajánlom a Mindennapi meditációt, mely segítségével a vizualizáció naponta elvégezhető!)

A meditáció végén pedig az Isteni jelenléttel kapcsolódhat az ember, akitől elfogadhatja a gondoskodását, szeretetét.

Minden meditációban a saját jelenléteddel kapcsolódsz abban a formában, ahogy te szeretnél. Hívhatod őt sorsnak, magasabb tudatosságnak, Jézusnak, Buddhának, Krishnának, bárhogy kapcsolódhatsz hozzá. Hiszen, ahogy Sri Bhagavan is mondja 7 milliárd ember, 7 milliárd Isteni.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

MP3 verzióban 2 hanganyag van:

  1. Vizualizációs csakraharmonizálás (hossza: 34:55)
  2. Bőség meditáció (hossza: 44:51)

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak.
A vizualizációs csakraharmonizálást érdemes hetente 2x megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen.
A Bőség meditációt is lehet alkalomszerűen, vagy rendszeresen hallgatni. Rendszeres hallgatás esetén minden meghallgatás esetén újabb és újabb bőséggel kapcsolatos blokkok engedődnek el.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.
Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van “valaki” bennünk, aki “veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).
Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.