Nőiség meditációk - Vona Kitti

Nőiség meditációk

7 000 Ft

58 készleten

Kategória:

Leírás

1. Női csakraharmonizálás

2. Szakrális csakra tisztítása

3. Nőiséget ért sérülések oldása

Az első hanganyag egy nagyon speciális női csakraharmonizálás kifejezetten a női energetikai rendszerre megalkotva, hiszen van eltérés a női- és férfi energetikában. Egyedi módon hangol rá a női minőségek megerősítésére és a nőiség esszenciájának megélésére, miközben folyamatos oldás történik mindabban, amit el kell, hogy engedj az életedből, amik nem támogatnak téged a nőiséged megélésében. Csodás utazás ez a nőiségre hangolva a 7 csakra rendszerének világában.

A második hanganyag a szakrális csakra tisztítására szolgál, mely rengeteg szempontból nagyon fontos egy nő számára. Régebben a fizikai test tisztulási folyamatai biztosították a megfelelő energetikai működést. Ennek a csakrának az energetikai jól működése segít a vágyak és célok megteremtésében, az életöröm megélésében, a múltbéli minták oldásában, a női betegségek megelőzésében.

A harmadik hanganyag kifejezetten a nőiséget ért sérülések oldására szolgál. Milyen mintákat hozol otthonról? Hogyan hatott édesanyád a saját nőiséged megélésére? Hogyan hat édesapád a férfiakkal való kapcsolatodra? Milyen bántások és sértések értek fiatal nőként, amik hatnak rád és lehet, hogy tudatában sem vagy? Milyen koncepciókat alakítottál ki önmagadban a nőiséggel, anyasággal kapcsolatban? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatsz választ és indulhatsz el a megszabadulásod útján, hogy nőiségedben kiteljesedj.

MP3 verzióban 2 hanganyag van:

  1. Női csakraharmonizálás (hossza: 27:30)
  2. Szakrális csakra tisztítás – méhtisztítás (hossza: 21:30)
  3. Nőiséget ért sérülések oldása (hossza: 30:00)

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak.
A női csakraharmonizálást érdemes hetente 2x megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen.
A szakrális csakra tisztítást, azaz méhtisztítást érdemes rendszeresen hallgatni főleg menstruáció idején.
A nőiséget ért sérülések oldása meditációt is lehet alkalomszerűen, vagy rendszeresen hallgatni. Rendszeres hallgatás esetén minden meghallgatás esetén újabb és újabb nőiséget ért sérüléssel kapcsolatos blokkok engedődnek el.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.
Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van „valaki” bennünk, aki „veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).
Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.