Harmadik szem csakra - Vona Kitti

Harmadik szem csakra

5 000 Ft

71 készleten

Kategória:

Leírás

A harmadik szem az égi csakrák 2. csakrája a torokcsakra után. Itt már érintettek azok az égi dolgok, mint az intuíció, a belső megérzések, a belső bölcsesség.

A meditációban belső vezetőnk segítségével megnyílunk a nem látható világ felé. Hogy bepillantsunk azok a dolgok mögé, amiket a hétköznapi világban érzékelünk csak. Kapcsolódunk a magasabb tudatossághoz is és megtapasztaljuk annak a minőségét.

Ezután egy önismereti utazásban veszünk részt, mely során feltárjuk, hogy a hétköznapokban mennyire is használjuk az intuíciónkat, mennyire győzedelmeskedik az elme az érzelmek felett, mennyire nyomjuk el belső hallásunkat, mennyire bízunk a belső hangunkban.

A meditáció vége pedig a harmadik szem csakra gyógyításával zárul.

Ha egy kicsit jobban végig gondoljuk az életünket általában azok a legjobb döntések, amiket „zsigerből” hozunk meg. Ezek a döntések adják életünk legnagyobb élményeit. Ezek a döntések segítenek minket a legnagyobb eredményeinkhez. Amikor hallgatsz a belső hangra, aki a legmagasabb érdekeidet szolgálja nincs gondolkodás. Abban a pillanatban megjelenik benned a válasz, hogy mi a legjobb döntés még akkor is ha az azt követő gondolatok erre akarnak rácáfolni. Így érdemes kifejleszteni a belső hallást. Egy erős kapcsolatot a belső vezetőnkkel, önmagunkkal és az Isteni jelenléttel.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

MP3 verzióban 2 hanganyag van:

  1. Vizualizációs csakraharmonizálás (hossza: 34:55)
  2. Harmadik szem csakra meditáció (hossza: 44:51)

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak.
A vizualizációs csakraharmonizálást érdemes hetente 2x megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen.
A Harmadik szem csakra meditációt is lehet alkalomszerűen, vagy rendszeresen hallgatni. Rendszeres hallgatás esetén minden meghallgatás esetén újabb és újabb harmadik szem csakrával kapcsolatos blokkok engedődnek el.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.
Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van “valaki” bennünk, aki “veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).
Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.