Új év Új lehetőségek - Vona Kitti

Új év Új lehetőségek

7 000 Ft

81 készleten

Kategória:

Leírás

Új év új lehetőségek várnak ránk. Összeállítottam ismét egy nagyszerű anyagot, amivel megalapozhatjuk az új lendületet. Amit kell elengedjünk és amit kell teremtsünk és befogadjunk.

Egy bevezető kis előadással kezd az anyagunk, ahol inspiráló ötleteket adok, hogy mire érdemes figyelni minden teremtési folyamatnál és főleg akkor, amikor egy időszakot készülünk megteremteni. Ezután következik a Chakra Dhyana.

A meditáció előtt mindenképp érdemes a Chakra Dhyana nevű gyakorlatot is megcsinálni, hogy nyugodt elmével és megemelkedett energiaszinttel tudjuk végig csinálni a meditációt a nagyobb eredményesség érdekében. Ehhez 3 anyagot tartalmaz az anyag. Van egy anyag, ahol instrukciókkal és magyarázattal végig kísérem a gyakorlatot és későbbre, amikor már megy magyarázat nélkül tartalmaz a csomag egy kommentek nélküli hangfelvételt is valamint szöveges leírást a gyakorlathoz.

Ezután pedig a szuper az óév elengedés és az újév teremtés meditáció következik.

BÓNUSZ GYAKORLATOK-at is tartalmaz a hanganyag, amivel szeretném segíteni a jövőévetek hétköznapjait:

Napi megerősítések minigyakorlat: Egy 2,5 perces minigyakorlat, amit bármikor meg lehet hallgatni akár a nap kezdetén vagy napközben, hogy újra visszahozza a lelkesedésünket, a belső erőnket.

Stresszűző minigyakorlat: Egy 5 perces stresszűző gyakorlat. Érdemes lehet mindig magadnál hordani, ha bárki vagy bármi kibillentene az egyensúlyodból a hétköznapokban csak beteszed és néhány perc alatt el is illan a harag, düh, méreg.

A csomag a következő anyagokat tartalmazza:

  1. Teremtő házijátékok az újévre (.docx 12 oldal)
  2. Újévi inspiráló szösszenet – Előadás (mp3, 22:50)
  3. Chakra Dhyana gyakorlat magyarázattal (mp3, 40:46)
  4. Újévi teremtő meditáció (mp3, 37:34 )
    +
  5. Bónusz 1. Chakra Dhyana leírás (.docx 2 oldal)
  6. Bónusz 1. Chakra Dhyana – magyarázat nélkül (mp3, 45:35)
  7. Bónusz 2. Napi megerősítés minigyakorlat (mp3, 2:26)
  8. Bónusz 3. Stesszűző minigyakorlat (mp3, 4:57)

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak. A Chakra Dhyanát érdemes hetente megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen. A Napi megerősítő minigyakorlatot, illetve a Stresszűző minigyakorlat is lehet alkalomszerűen, vagy rendszeresen hallgatni.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.
Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van „valaki” bennünk, aki „veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).
Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.