Koronacsakra - Vona Kitti

Koronacsakra

5 000 Ft

66 készleten

Kategória:

Leírás

Számomra a korona csakra a legcsodálatosabb csakra. Amikor a korona csakra igazán aktív és igazán nyitva van olyan földön túli belső békét tapasztalhat meg az ember, ami szavakkal leírhatatlan. Amikor igazán nyitva van az ember korona csakrája olyan Isteni kapcsolatot tapasztalhat az ember, hogy nem csak érzi, de bizonyossá is válik abban, hogy Isten egyetlen apró darabkája lakik benne.

A koronacsakra a megvilágosodás második kapuja. A szív kivirágzása mellett a legfontosabb, hogy a koronacsakránk megfelelő energetikai állapotban legyen.

Azonban azt is el kell, hogy mondjam, hogy nem elég az égi csakrákban emelkedni. Először rendbe kell tenni a földi létünkkel kapcsolatos életterületeket, hogy igazán meg tudjuk élni mindazt, amit végső soron a koronacsakra kivirágzása nyújthat nekünk. Rendeznünk kell az emberi kapcsolatainkat, azon belül is elsősorban az édesanyánkkal és édesapánkkal kapcsolatos viszonyunkat és minden más emberi kapcsoltunkat is ezután. Rendezni kell a stabilitásunkat. Meg kell tanulni a pénzcsinálás helyett bőséget teremteni. Meg kell találnunk a helyünket a világban és megvalósítani önmagunkat a helyes önértékelés és önbizalom segítségével.

Tehát ebben a meditációban dolgozhatsz a belső békéden. Mindazokon az életterületeken, melyek ehhez a csakrához kapcsolódnak.

Érintjük az elégedetlenség, békétlenség témaköreit, a rugalmatlanságot, a nyugtalanságot, az én-központúságot. Érintjük azt, hogy mitől függ a te lelki jóléted valójában.

Ebben a meditációban újjászülethetsz egy magasabb tudatosságon. Megtapasztalhatod a koronacsakrád kivirágzását, megnyílását, az Isteni jelenléttel való összekapcsolódását. És a meditáció végén megoszthatod mindazt az áldást és csodát, amit a meditációban tapasztaltál.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

MP3 verzióban 2 hanganyag van:

  1. Vizualizációs csakraharmonizálás (hossza: 34:55)
  2. Koronacsakra meditáció (hossza: 44:51)

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak.
A vizualizációs csakraharmonizálást érdemes hetente 2x megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen.
A Koronacsakra meditációt is lehet alkalomszerűen, vagy rendszeresen hallgatni. Rendszeres hallgatás esetén minden meghallgatás esetén újabb és újabb koronacsakrával kapcsolatos blokkok engedődnek el.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.
Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van “valaki” bennünk, aki “veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).
Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.