Gyökércsakra - Vona Kitti

Gyökércsakra

5 000 Ft

83 készleten

Kategória:

Leírás

Ebben a meditációban dolgozhatsz a szülői kapcsolataidon. Az édesapádhoz és az édesanyádhoz fűződő kapcsolatodat a legfontosabb rendezni, hiszen minden érzelmi kapcsolódásunk, minden mintánk gyermekkorunkból a velük töltött évekből származik. A szülői kapcsolaton dolgozhat az ember akkor is, hogy ha esetleg nevelőszülő nevelte, hiszen akkor ő tölti be a szerepet, illetve akkor is, hogy ha a szülők már nincsenek az élők között. Fontos, hogy ha az ember elveszítette a bizalmát az édesanyja vagy édesapja vagy mindkettőjük felé akkor már nem tud bízni abban sem, hogy az élet gondoskodik róla. Megrendül az alapvető bizalom az élet, az emberek iránt.

A meditáció további részében a belső gyermekkel lehet dolgozni. Mindenkiben él egy belső gyermek, aki nem csak a gyermekkorunk fájdalmait hordozza, de a felnőtt korunkéit is. Fontos, hogy a belső gyermekünk boldog legyen és ebben a meditációban megadhatod neki azt a biztonságot, szeretetet, amire szüksége van.

Ezután egy önismereti utazás kezdődik, mely során a gyökércsakrádhoz kapcsolódó életterületeket tekintheted át. A bizalom, biztonság, félelmek, felelősség vállalás témaköreiben.

A végén egy csakra gyógyítás következik a saját Isteni jelenléteddel. Fontos, hogy mindenkinek mélységes kapcsolata alakuljon ki a saját belső vezetőjével és a saját Isteni jelenlétével.

A végén pedig egy természeti képpel zárul a meditáció. Egy fa átölelésével, melyen keresztül megtapasztalható, hogy hogyan is veszik fel a fák a föld energiáját és hogyan alakítják azt át.

Minden meditáció nagyon gyakorlatias! Mentes minden féle felesleges díszítő elemektől és mentesek minden valóságtól elrugaszkodó elemtől.

MP3 verzióban 2 hanganyag van:

  1. Vizualizációs csakraharmonizálás (hossza: 34:55)
  2. Gyökércsakra meditáció (hossza: 44:51)

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak.
A vizualizációs csakraharmonizálást érdemes hetente 2x megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen.
A gyökércsakra meditációt is lehet alkalomszerűen, vagy rendszeresen hallgatni. Rendszeres hallgatás esetén minden meghallgatás esetén újabb és újabb gyökércsakrával kapcsolatos blokkok engedődnek el.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.
Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van „valaki” bennünk, aki „veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).
Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.