Szeretet és Kapcsolatok - Vona Kitti

Szeretet és Kapcsolatok

7 000 Ft

75 készleten

Kategória:

Leírás

A következő hanganyag a kapcsolatok rendezésére szolgál.

Egy bevezető előadással kezd az anyagunk, ahol beszélek a kapcsolatok dinamikájáról, az esetleges lehetséges elakadások feloldásáról. Hogy hogyan is lesznek konfliktusosak a kapcsolatok és mit tehetünk a békés kapcsolatokért. Külön kitérek a párkapcsolat, szülőkkel való kapcsolat és a gyermekünkkel való kapcsolat fontosságára és hatásaira, tanításaira az előadásban.

Ezután következik a Chakra Dhyana.

A meditáció előtt mindenképp érdemes a Chakra Dhyana nevű gyakorlatot is megcsinálni, hogy nyugodt elmével és megemelkedett energiaszinttel tudjuk végig csinálni a meditációt a nagyobb eredményesség érdekében. Ehhez 3 anyagot tartalmaz az anyag. Van egy anyag, ahol instrukciókkal és magyarázattal végig kísérem a gyakorlatot és későbbre, amikor már megy magyarázat nélkül tartalmaz a csomag egy kommentek nélküli hangfelvételt is valamint szöveges leírást a gyakorlathoz.

Ezután pedig a Szeretet és Kapcsolatok meditáció következik, mely segíthet, hogy az ünnepeket minél békésebben éljük meg. Segít a kapcsolataink békés rendezésében, hogy szeretet és harmónia legyen a szívünkben. Feltárja a múltból hozott kapcsolati mintákat és blokkokat, a sérüléseket, amik meghatározzák, hogy hogyan éljük meg a párkapcsolatunkat, szülőkkel és a gyermekünkkel való kapcsolatot, a baráti és munkahelyi és egyéb kapcsolatainkat.

BÓNUSZ GYAKORLATOT is tartalmaz a hanganyag, amivel szeretném segíteni a szereteted és békéd elmélyítését hétköznapjait:

METTA meditációs gyakorlat: Ez egy buddhista gyakorlat, ami a szeretet elmélyítéséről szól. Segít mélyebben kapcsolódni. Elmélyíteni a kapcsolatainkat ezáltal pedig nagyobb béke és harmónia lehet a hétköznapjainkban.

A csomag a következő anyagokat tartalmazza:

  1. Szeretet és Kapcsolatok – Előadás (mp3, 60:30)
  2. Chakra Dhyana gyakorlat magyarázattal (mp3, 40:46)
  3. Szeretet és Kapcsolatok meditáció (mp3, 37:32)
    +
  4. Bónusz 1. Chakra Dhyana leírás (.docx 2 oldal)
  5. Bónusz 1. Chakra Dhyana – magyarázat nélkül (mp3, 45:35)
  6. Bónusz 2. Metta meditáció gyakorlat (mp3, 14:59)

Hogyan és milyen rendszerességgel ajánlott csinálni a hanganyagokat?

A hanganyagok külön-külön is hallgathatóak. A Chakra Dhyanát érdemes hetente megcsinálni, de lehet természetesen akkor, amikor az ember jónak érzi, azaz alkalomszerűen. A Metta meditációt is lehet alkalomszerűen, vagy rendszeresen hallgatni. Rendszeres hallgatás esetén minden meghallgatás esetén újabb és újabb a témával kapcsolatos blokkok engedődnek el.

Keress egy egészen kényelmes helyet a meditáció elvégzéséhez. A meditációt végezheted ülve vagy fekve. Fontos, hogy a helyed kényelmes legyen. Ne legyen alattad gyűrött takaró, ne feszüljön vissza a térded, legyen elég magasan a fejed és legyél kellőképpen betakarva, hogy ne fázz. Fontos, hogy a meditáció közben semmi se vonja el a figyelmed.
Érdemes olyan időpontot választani, amikor tudod, hogy utána nem kell rohannod tovább, azaz nem viszi el a figyelmedet a meditáció közben az, hogy már a következő teendőkre gondolsz.
Minden meditáció végén van egy kis zenés rész ráhagyva, hogy ha még fekve maradnál vagy csukott szemmel ülve, akkor ne induljon el azonnal újra a hanganyag.
Ha kizökkennél a meditációból akkor próbáld meg minél hamarabb visszahozni a figyelmed.
Ha elaludnál az sem probléma, hiszen mindig van „valaki” bennünk, aki „veszi az adást” (pl. ha alszunk és erős zaj van arra is felkelünk).
Próbáld meg elvárások nélkül csinálni a meditációt. Van, amikor ez ember látja a történeteket, mintha benne lenne. Van, amikor csak érzések jönnek. Van, amikor gondolatok formájában megértések. Minden meditáció más szokott lenni.